Galatasaray Taraftarları Nankördür

Eren'e mahkum edilmediğimiz geçen sezon ne kadar oynadığı ortada.

2 santrafor gelse yüzüne bakmazdı.

Alt yapı diye ağlayacaksın şimdi de.

Orada da olsa Ozan gibi keser oynatır. Demek ki hazırda bir alternatif bile yoktu.
Dünyada forvetsiz sistemlerde var neden onları denemiyor Ocak ayına kadar.

Harun bey, biz böyleyiz konuları kaynatırız siz rahatsız olmayın devam edin.

Blue Lagün'de buz gibi soğukta kıçımı sıcak suya sokarak ıstıyorum. Olm Fena avratlar varmış burada yahu :D Bilsem daha önce gelirdim. :)
Aman abi dikkat, alman askerlerinin doğu cephesinde yaptığı hataya düşme mümkün olduğunca sudan uzak dur, donarsın mazallah. :)

Kuzeyliler fena oluyor hakikaten ya normal ülkelerde nüfusun %20-25'i güzelse bunlarda oran %50'nin üstünde. Tebrik etmek lazım, başarılı bir gen havuzları var.

Aman abi dikkat, alman askerlerinin doğu cephesinde yaptığı hataya düşme mümkün olduğunca sudan uzak dur, donarsın mazallah. :)

Kuzeyliler fena oluyor hakikaten ya normal ülkelerde nüfusun %20-25'i güzelse bunlarda oran %50'nin üstünde. Tebrik etmek lazım, başarılı bir gen havuzları var.
Iccacıklar :) Çok tatlılar ama biraz nedense kokuyorlar. :D

Dünyada forvetsiz sistemlerde var neden onları denemiyor Ocak ayına kadar.
,
Baydım.

Uzun süre santraforsuz oynadık zaten sevgili Eren sakat olduğu için.

Sinan tek forvet oynadı. Donk Maicon'u bile arada oynatmak zorunda kaldık 5-10 dakika.

Ne yapabilirsin daha.

Arkadaş sağlam Galatasaray'lı dır, daha geçen gün maç konularında 2000 yılı öncesi maçlardan konuşuyorduk. Galatasaray'lı olmayan adam 2000 öncesi Galatasaray maçlarını kolay kolay hatırlamaz.

Hem Terim düşmanı hem Albayrak düşmanı muhtemelen Galatasaray düşmanısın kuş falan diyerek fenerliliğini gizleyemezsin koçum

Şimdi biz nankör müyüz değil miyiz? Ona göre birazdan tuvalete gidince ne yapacağıma karar vereceğim.

Geri
Üst Alt