Galatasaray Tarihinde En Çok Üzüldüğünüz Maçlar

Şu 2 maç hakem kurbanı olmuştuk :/
Sorma ya. Belki de final karşılaşmasını hatırladığım tek UEFA Kupası'dır (bizimki hariç tabi). Bu eşleşme belli olduğunda Atletico hocası ya da başkanı "bu turu geçen kupayı alır" demişti. Adamlar kupayı alınca baya üzülmüştüm.

Bu, Hamburg ve 2-2'lik Fenerbahçe maçı (Baros) en çok üzüldüğüm maçlardan.

1. Galatasaray - Hamburg (2009)
2. Galatasaray - Atletico Madrid (2010)

Başka da gelmiyor aklıma şu an.

Atletico Bilbao-Galatasaray maçı.

Bildiğin ağladım. Sinirden kıpkırmızı olup ağladım.

Fener'in 6-0'lık değil de 4-0'lık galibiyetinde daha çok üzülmüştüm. Rezaletti.

Hamburg ve fenerbahçe 1-2 lik maç. O maçın ardından artık fb mağlubiyetleri beni üzmüyor :red:

1 0 sıfır fener mağlubiyeti jonhson atmıştı
Ne oynamıştık be

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladim
O mactan sonra aslinda kimse ne tepki verecegini bilemedi.
Ben Aydinin arka direkteki pozisyonda atamadigi gol sonrasi yerleri yumrukladiktan sonra psikolojik olarak bittim.
Sesim 1 hafta boyunca duzelmemisti.
Stoch attiktan sonra bile 3 4 defa gol kacirmistik.Mac esnasinda kalbimin sikıstigini hissetgim cogu kez.
Sampiyonluk macini izliyememistim bu yuzden.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sesim 1 hafta boyunca duzelmemisti.
Stoch attiktan sonra bile 3 4 defa gol kacirmistik.Mac esnasinda kalbimin sikıstigini hissetgim cogu kez.
Sampiyonluk macini izliyememistim bu yuzden.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kusadasinda cafede kibirbahceliler ile ic ice izledim final macini.
Mac öncesi havalari 1500´dü, mac sonrasi cafeden o kadar cabuk kayboldular ki, bir stadi bile bu kadar cabuk tahliye edemezsin :D

hamburg maçı iki gün depresyona girmiştim. maç 2-0 devam ederken bir an ekranın skor yazan kısmında 2-3 yazdığını gördüm bir-iki saniyeliğine. o an anlamıştım bir bok olacağını. böyle de müneccimvari bir anımdır. :(

de sanctis değil miydi o?
Hayır Francoydu. Maç sonu lensleri takmayi unuttum gibi salak bi bahane üretmiştir hatta Franco.
Selcuk sezon sonu şampiyonluk kutlamasında gol olacak kadar vurdum yoksa daha iyi şutlarım var seklinde billur da geçmiştir.

GSCimbom Mobile App

Werder maçı

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt