Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.679
- 21.704
- 3.553
Yakın Galatasaray tarihini incelediğimiz zaman başarılı olarak değerlendirebileceğimiz transferlerin hemen hepsinde bazı ortak özelliklerin olduğu kolaylıkla görülebilir.
Gheorghe Hagi (FC Barcelona)
Claudio Taffarel (Atletico Mineiro)
Gheorghe Popescu (FC Barcelona)
Mario Jardel (FC Porto)
Wesley Sneijder (FC Inter)
Didier Drogba (S.Shengua)
Emmanuel Eboue (Arsenal)
Tomas Ujfalusi (A.Madrid)
Harry Kewell (Liverpool FC)
Milan Baros (O.Lyon)
Faryd Mondragon (FC Metz)
Rigobert Song (Lens)
Lukas Podolski (Arsenal FC)
Abdel Kader Keita (O.Lyon)
Burak Yılmaz (Trabzonspor)
Franck Ribery (FC Metz)
Sasa Ilic (Partizan FK)
Selçuk Inan (Trabzonspor)
Johan Elmander (Bolton FC)
ORTAK ÖZELLİKLER
1. Büyük takımlarda gözden düşen, rotasyonda harcanan 28-30 arası kariyerinin bir bölümünde büyük yıldız olmuş isimler. (Hagi, Sneijder)
2. Türkiye Ligi'nde parlayıp Milli Takım seviyesinde belirli bir form grafiği tutturmuş oyuncular. (Selçuk, Burak vs...)
3. Lyon, Porto, Lazio gibi kendi sınıfımızın bir üst klasmanında düzenli olarak oynayan/oynamış futbolcular. (Muslera, Jardel)
4. Bizden 1 seviye düşük takımların milli takım kariyeri de olan yıldızları (Song, Ilic vs)
TUTMAYAN TRANSFERLER
1. Geleceğe yönelik yatırım maksadı ile kadroya kattıklarımız (Hajrovic, Ontivero, Carrusca, Barusso, Pinto tonlarca var)
2. Kariyerinin çıkış döngüsünü tamamlamış ve doymuş Türk oyuncular ( H.Ünsal, Ü.Davala vs... 2. gelişleri)
3. Geleceğe yatırım maksadı ile alınan Türkler (Ferdi Elmas, Fevzi, Ufuk vs -> Topal dışında tutan görmedim son 15 senede)
Bin nasihatı geçtim direk yaşanmış gerçekler varken papaza aynı pilavı kaşıklatmak neden?
Gheorghe Hagi (FC Barcelona)
Claudio Taffarel (Atletico Mineiro)
Gheorghe Popescu (FC Barcelona)
Mario Jardel (FC Porto)
Wesley Sneijder (FC Inter)
Didier Drogba (S.Shengua)
Emmanuel Eboue (Arsenal)
Tomas Ujfalusi (A.Madrid)
Harry Kewell (Liverpool FC)
Milan Baros (O.Lyon)
Faryd Mondragon (FC Metz)
Rigobert Song (Lens)
Lukas Podolski (Arsenal FC)
Abdel Kader Keita (O.Lyon)
Burak Yılmaz (Trabzonspor)
Franck Ribery (FC Metz)
Sasa Ilic (Partizan FK)
Selçuk Inan (Trabzonspor)
Johan Elmander (Bolton FC)
ORTAK ÖZELLİKLER
1. Büyük takımlarda gözden düşen, rotasyonda harcanan 28-30 arası kariyerinin bir bölümünde büyük yıldız olmuş isimler. (Hagi, Sneijder)
2. Türkiye Ligi'nde parlayıp Milli Takım seviyesinde belirli bir form grafiği tutturmuş oyuncular. (Selçuk, Burak vs...)
3. Lyon, Porto, Lazio gibi kendi sınıfımızın bir üst klasmanında düzenli olarak oynayan/oynamış futbolcular. (Muslera, Jardel)
4. Bizden 1 seviye düşük takımların milli takım kariyeri de olan yıldızları (Song, Ilic vs)
TUTMAYAN TRANSFERLER
1. Geleceğe yönelik yatırım maksadı ile kadroya kattıklarımız (Hajrovic, Ontivero, Carrusca, Barusso, Pinto tonlarca var)
2. Kariyerinin çıkış döngüsünü tamamlamış ve doymuş Türk oyuncular ( H.Ünsal, Ü.Davala vs... 2. gelişleri)
3. Geleceğe yatırım maksadı ile alınan Türkler (Ferdi Elmas, Fevzi, Ufuk vs -> Topal dışında tutan görmedim son 15 senede)
Bin nasihatı geçtim direk yaşanmış gerçekler varken papaza aynı pilavı kaşıklatmak neden?
Son düzenleme: