Galatasaray Tarihinin En Fiyasko Transferi?

Ne kadar cok efsane ve iyi topcularda geldiyse, bir cok kötü transferlerde oldu her zaman. Bu listede olmayip direk aklima gelenler Mike Marsh, Bruno Quadros. Her ne kadar Jardel icin 3 Futbolcu aldiksa ve bunlar kötü de olsa, o dönemin en büyük fiyaskosu Jersson Gonzales'dir. Ara dönemde alinmisti o sezon, mac bile oynamadan gitti yanilmiyorsam.

aynen kariyerliydi bayaı anelkayla beraber şov yapıyolardı psg'de bizde adam 1 gol attı oda penaltıdan bide o sezondan aklımda joe batista kalmış oda tam fiyaskoydu ama çok severdim keretayı :D

Batista'yi en fiyasko transferler icinde saymam ben renkdas. Ondan baya bir faydalandik. Cok iyi maclar'da cikarti. Hele oynadigi bir Levski Sofya maci var, annesi vefat ettiginde. Cok iyidi o mac. Ve dedigin gibi cok sempatikti.

Jo,Elano,Zapata,İnamato,Carrusca,Marek Heinz,Saidou,Revivo

Fiyat-performans olarak tartısmasız fiyasko Amrabat'tır. Onun dısında M.Sarp,A.Turan,S.Dursun arasında kaldım.

Tarihin en fiyasko transferleri Pavel Horvath ve Mpenza´ydi. Jardel´i neredeyse sudan ucuza satip, yerine bes para etmez futbolculari takas etmistik, oynatmadan geri göndermistik. Tabi üstüne para vererek. Tarihin en büyük fiyaskosuydu acik ara. O dönemde Baskan kimdi tam emin degilim simdi ama, yine de kötü birsey söylemeyeyim. Ne olur ne olmaz.

Dominic Iorfa olduğunu söylerler. Yakın tarihteki Zapata ve Franco transferleri, çok kötüydü. Amrabat, nam-ı diğer yüzyılın kazığı. Salih'i ise 2 haftada bu kategoriye koymak, doğru değil.

Liste çok yetersiz daha fazla oyuncu eklenebilir. Listeye baktığımda geneli beleşe aldığımız adamlar sadece Carrusca'ya o dönem için ciddi para vermiştik o yüzden ona oy verdim. 7 milyon euro verdiğimiz Elano ve 5 milyon verdiğimiz Stancu listede yok.

Bu işaretlediğiniz Carrusca falan varya, en azından yanlış takıma gitmiş, ilgilenen olmamış, iyi futbol eğitimi görmemiş şeklinde yorumlarla bir şekilde anlayış gösterilebilir.

Yani yanlış tercih, yanlış takım, yanlış hoca vs etken olabilir...

Ama kardeşim İorfa tamamen yanlış meslek seçmişti. Adamın futbolla ilgisi benim 10 yaşındaki yeğenimden bile azdı... Onu ne yapçaz..

Evet o da doğru ama Misimovic, Amrabat kadar sans bulamamıstı.

Hem transferi için hemde takımda kalmak için bu kadar yırtınıp, aynı sekilde takımını bu kadar rezil eden baska futbolcu yoktur Amrabat haricinde. O kadar rezil bir futbolcu.

Tarihin en fiyasko transferleri Pavel Horvath ve Mpenza´ydi. Jardel´i neredeyse sudan ucuza satip, yerine bes para etmez futbolculari takas etmistik, oynatmadan geri göndermistik. Tabi üstüne para vererek. Tarihin en büyük fiyaskosuydu acik ara. O dönemde Baskan kimdi tam emin degilim simdi ama, yine de kötü birsey söylemeyeyim. Ne olur ne olmaz.

5 Milyon + Mpenza + Horvath + Robert Spehar karsiliginda yollamistik Jardel'i. Baskan Mehmet Cansun'du. Jardel'i Cem Uzan getirmisti. Faruk Süren biraktiktan sonra secime Mehmet Cansun'un karsisinda Ates Ünal Erzen cikmisti. Cem Uzan'in üyelik süresi yetmedigi icin Ates Ünal Erzen Aday olmustu Cem Uzan destekli. Mehmet Cansun kazaninca Cem Uzan önce bütün destegini cekip (Telsim reklami falan) sonrada Haciz yollatmisti. O dönem zorunluktan dolayi Jardel'i satmistik.

Bu işaretlediğiniz Carrusca falan varya, en azından yanlış takıma gitmiş, ilgilenen olmamış, iyi futbol eğitimi görmemiş şeklinde yorumlarla bir şekilde anlayış gösterilebilir.

Yani yanlış tercih, yanlış takım, yanlış hoca vs etken olabilir...

Ama kardeşim İorfa tamamen yanlış meslek seçmişti. Adamın futbolla ilgisi benim 10 yaşındaki yeğenimden bile azdı... Onu ne yapçaz..

Haklisin Abi. Ben cok net hatirlamasamda, (7-8 yaslarinda falandim ve maclari nadir takip edebiliyordum, bizim evde canak olmadigindan) Babam her seferinde kötü bir futbolcu geldiginde der, bu gözler Iorfa'yi gördü diye. Adam sadece kosmayi biliyormus. Bazen onu bile beceremeyip, topun üstüne basip düsüyormus. Kaleci ile karsi karsiya kaldiginda topu taca falan yolamis.

ulan hangi birini seçeceğimi şaşırdım aksfbvasklfvaskbf tabi ki de çözümü hepsini seçmek de buldum :D:D

Geri
Üst Alt