Galatasaray Tarihinin En Fiyasko Transferi?

İorfa! O zamanlara yetişenlerin çoğu zaten tek geçer :D Adamın top sektirme rekoru 5(beş)! Bir maçta 2-3 kere topa takılıp düştü. Teknik heyet bir ümitle oynatmaya devam etti. Onlar oynattıkça rakipler bizimle dalga geçmeye başlamıştı. Bir Beşiktaş maçı var ki sıçtı, sıvadı. Maçın sonunda da İsmail elemanın enseye yapışıp içeri zorla götürmüştü. Sonrasında ne olduğunu bilmiyoruz. Aslında o maçta Erhan Önal zurnası yüzünden yenildik. Beşiktaş şampiyon olmuştu. Amaaaan sallayın gitsin! Ya böyle anketler açarak yaramızı deşmeyelim diyorum hani :2aloh1: Baya skandal transferlerimiz var şöyle geriye dönüp bakınca...

Amrabat nerde Amrabat ?

Ben Inamoto,Zapata ve Ali Turan'a oy verdim.

Amrabat 1, Ali Turan 2 dir benim gözümde

Çocukluğumun efsanesi iorfa bu listede rakipsiz kazanan olmalıydı..

forumun önemli kısmı ergen olduğu için bilmiyor tabi reyizi..

Barusso'da azman fizik vardı. Biri buna sen çok iyi şut çekiyosun demiş heralde gördüğü yerden abanıyodu.

Valla kardeşim hangi birini söyleyelim... Yani saymakla bitirebilir miyiz...

Serdar Özkan, Ali Turan, Lukunku, Petre, Zapata.... uzar gider bu liste. Ama oyumu Ali Turan dan yana kullandım bu ankette.

Mustafa Sarp 'ı ankete koymamışlar en fiyasko transferi tartışıyorlar :D

Sarp fena degildi ilk maclarinda sonradan cozuttu. Barisli Mustafali Ayhanli orta sahamiz vardi gerci Ayhani ayirmak lazim. Yasindan dolayi düsüs dönemindeydi. Sarp dengesizi kizip bir de forma falan yirtiyodu Pinoya sövüyodu. Simdi nerde yasiyo mu bu Sarp.

Misimovic,Venison,Walsh,Bolic,Iorfa,Van Gobbel.Ali Turan,Brad Friedel,Torsten Gütschow,Petre,Samsunspordan Gelen Serkan (AdInI Unuttum),Sercan YIldIrim,Carrusca,Lukunku,Adrian Knup,Zapata,Liste Bitmez.

Tobias Linderoth sahi bu adam maça çıkmışmıydı ?

Misimovic,Venison,Walsh,Bolic,Iorfa,Van Gobbel.Ali Turan,Brad Friedel,Torsten Gütschow,Petre,Samsunspordan Gelen Serkan (AdInI Unuttum),Sercan YIldIrim,Carrusca,Lukunku,Adrian Knup,Zapata,Liste Bitmez.

Gütschowi en fiyasko listesine mi aldın ya ezbere yazdın ,ya karıştırdın.yarım sezon oynadı bizde. 15 maç yapıp 12 gol atmıştır. Feldkamp zamanında bir kupa bir de lig şampiyonluğu yaşatmıştır

Fridelde sanırım en az gol yiyen kalecilerimizdendi.!!!

+Venison ile Walsh sounesin çöpleridir.Otelde olay çıkarıp kovulmuşlardı sanırım(bu konuda hem fikirim)

Gütschowi en fiyasko listesine mi aldın ya ezbere yazdın ,ya karıştırdın.yarım sezon oynadı bizde. 15 maç yapıp 12 gol atmıştır. Feldkamp zamanında bir kupa bir de lig şampiyonluğu yaşatmıştır

eee Sonra Ne YaptI.Bizi Yüzüstü BIrakIp Gitti.Dogu Almanlardan Is Bekleme Sen.Gütschow Müthis Disziplinsizdi.Gol Atsa Ne Yazar???

Açık ara linderoth adam 3 maç üstüste oynamadan 2 sene paraları curplattı gitti

Geri
Üst Alt