galatasaray tarihinin en güzel yengesi

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Evet Arkadaslar forumda son günlerde buna yönelik ufak tefek tartismalar oldu.

Sizce Galatasaray tarihinin en güzel yengesi kim.

1661503368593.png

Baslangici Yolanthe Yenge ile yapiyorum

Evladımın takım seçme konusundaki zevkini avrat konusunda da takdir ediyorum
E-XgsD0XsAMuwU2.png

bence muslera yengemizin de maşallahı var.

her yıl doğuruyor hala taş.

mutluluklar dilerim yengemize.

Beyni bi kenara bırakırsak olay sadece fizik diyorsanız bakmaya doyamadigimiz yenge!

Bence beyni bir kenara bırakırsak demişsin ama 20 yıl önce söylediği bir sözle toplumun ne kadar üstünde bir zekaya sahip olduğunu bize kanıtlamıştı.

Gerçi biz bunu yıllar sonra anladık

Sesi güzelmis hic bilmiyordum yav. Doktorlar dizisindeki rolünde bunu niye baskasi seslendirmis ki.
O dönem furyası manken şarkıcı idi.Demet Akalın,Petek Dinçöz,Ebru Destan, Demet Şener gibiler hepsi kaset çıkardı.Demet Akalın hâlâ zirvede.Yalniz bu kadınlara TV 'de göz alışınca normal bir güzelliği varmış gibi algılıyoruz ama gerçekte yan yana gelince ağzım açık kaldı.Bir gün AVM'de yanımdan Deniz Akkaya geçti,yuh artık bir insan nasıl bu kadar muhteşem olabilir dedim içindem.Öyleki kendim 1.80 boyunda,fit kaslı masli,renkli gözlü, uzun saçlı dikkat çekici bir adam olduğum halde yok böyle bir güzellik, duruş dedim.Zaten kadın da alışık milletin bakışlarına, tanıdığımızi da anladı gülümsedi geçti.Boy desen apartman topukla kule gibi, yürüyünce de yerler sallanıyor.Velhasil güzel olunca her şey güzel geliyor 😁

O dönem furyası manken şarkıcı idi.Demet Akalın,Petek Dinçöz,Ebru Destan, Demet Şener gibiler hepsi kaset çıkardı.Demet Akalın hâlâ zirvede.Yalniz bu kadınlara TV 'de göz alışınca normal bir güzelliği varmış gibi algılıyoruz ama gerçekte yan yana gelince ağzım açık kaldı.Bir gün AVM'de yanımdan Deniz Akkaya geçti,yuh artık bir insan nasıl bu kadar muhteşem olabilir dedim içinden.Öyleki kendim 1.80 boyunda,fit kaslı masli,renkli gözlü, uzun saçlı dikkat çekici bir adam olduğum halde yok böyle bir güzellik, duruş dedim.Zaten kadın da alışık milletin bakışlarına, tanıdığımızi da anladı gülümsedi geçti.Boy desen apartman topukla kule gibi, yürüyünce de yerler sallanıyor.Velhasil güzel olunca her şey güzel geliyor 😁

Kıvanç Tatlıtuğ kardeş sen misin

O dönem furyası manken şarkıcı idi.Demet Akalın,Petek Dinçöz,Ebru Destan, Demet Şener gibiler hepsi kaset çıkardı.Demet Akalın hâlâ zirvede.Yalniz bu kadınlara TV 'de göz alışınca normal bir güzelliği varmış gibi algılıyoruz ama gerçekte yan yana gelince ağzım açık kaldı.Bir gün AVM'de yanımdan Deniz Akkaya geçti,yuh artık bir insan nasıl bu kadar muhteşem olabilir dedim içindem.Öyleki kendim 1.80 boyunda,fit kaslı masli,renkli gözlü, uzun saçlı dikkat çekici bir adam olduğum halde yok böyle bir güzellik, duruş dedim.Zaten kadın da alışık milletin bakışlarına, tanıdığımızi da anladı gülümsedi geçti.Boy desen apartman topukla kule gibi, yürüyünce de yerler sallanıyor.Velhasil güzel olunca her şey güzel geliyor 😁

Kafamdaki Selcuk Sari 1661505413768.png

Geri
Üst Alt