Galatasaray Tarihinin En İyi Yabancı Futbolcularını Belirliyoruz!

Efsanelerin Efsanesi Belirliyoruz

• Kullanılan toplam oy
    110
Benim izlediklerim arasından sıralama yapacak olursak...

1) Hagi
2) Popescu
3) Prekazi
4) Taffarel
5) Muslera
6) Sneijder
7) Melo
8) Götz
9) Song
10) Ribery (aslında üst sıralardan giriş yapar da, malum kötü ayrıldık. ama ne liste dışı bırakabiliyorum, ne ismini yazmak istiyorum)

Ayrıca tabi ki beklenenden az katkı yapsa da Drogba, unutulmaması gereken Stumpf, İlie, Capone, Filipescu, Mondragon, Keita gibi futbolcular da var.
Benim ilk 10 tercihim performansı ile vurduğu damganın büyüklüğü orantısında. Yoksa klas olarak bir numarası değişmemek kaydıyla farklı bir liste yapardım.

Sasa İliç en sevdiğim oyuncuların başında geliyor. F/p olarakta en iyi transferlerimizden biridir.

Bu ankete oy kullanıp seçtiği isimler arasında Hagi olmayanlar tespit edilip banlansın. Hatta ohal filan araya sıkıştırılıp antuya kapatılsın.

10; hagi, sneijder, lincoln
fw; drogba, jardel, baros
cm; melo
gk; muslera, tafo, simovic

keita ve kewell'i da not dusmek isterim

Giga :)

Oynadıgı zaman bebektim. Ama sonradan hep izledim ve kesinlikle Galatasaray tarihine gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncu olarak adını yazdırır.

Oyum Gheorge Hagi'ye.

İlk 10 Yaparsamda şöyle olur.

1-Hagi
2-Taffarel
3-Muslera
4-Kewell
5-Drogba
6-Sneijder
7-Keita
8-Popescu
9-Elmander
10-Baros

Digerlerinide çok seviyorum ama sanırım ilk 10 bu.

Hagiden sonrasını rastgele dizdim. Bi sıralamaya tabii degil.

hepsine verdim oy hepsinin ayrı yeri var ancak icraat bakımından tafarel,hagi,jardel,popescu,drogba,muslera,sneijder in yerleri ayrı unuttuklarımda var tabi

Tafo (Henrynin kafa vuruşunu çıkardığında ağlamışdım), popescu, kewell, melo ve sneijder

Bu ateş üfleyerek sönmez

Hepsi çok değerli oyuncular, çok da katkıları oldu ama bir ilk 5 yapacaksam;

1. Hagi
2. Muslera
3. Taffarel
4. Popescu
5. Melo

Diyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hagi
Taffarel
Popescu
Muslera
Sneijder

Tapatalk

Aslında mondragon ilk 5 e girebilecek bir isim ama oynadığı dönemde ki takımdan kaybediyor.

Tapatalk

1. Hagi
2. Muslera
3. Popescu
4. Melo
5. Taffarel
6. Sneijder

Hagi'nin yeri zaten çok ayrı. Onu en azından yıllarca izleyebildik, bir sürü başarıyı yakaladık ama ben en çok Keita'yı özlüyorum. Doyamadım o herifin çalımlarına, koşularına.

Geri
Üst Alt