Galatasaray Tarihinin En Kötü 11'i

Cevap: Galatasaray Tarihinin En Kötü 11i

Gecen senenin kadrosundan Arda ve insua çıkartılmış hali...BAM işte

bunu bülent korkmazın yüzüne söyleyebilecek ... var mı sende? (cesaret)

inanılır gibi değil. Sen kimsinde Bülent Korkmaz ın karakteri için böyle konuşabiliyorsun bu forumda.İyi Bülent Korkmaz karaktersiz,Hakan şükür dinci,zaten hagi var diye attı golleri.Efsane falan değil.Aynı tipler Arda Turana iki sene önce küfür edenler zaten.Hasan Şaşı yuhalayanlar. Sizlere kalmaz koçlar merak etmeyin.Sizlere kalmaz efsaneler.Yazık utandım bir Galatasaraylı olarak yazdıklarından.bi tip daha var demin yazmış bülent korkmaz diye utandım sizin Galatasaraylılıgınızdan.

Bülent'in yardımcı antrenörlük yaptığı takımının Galatasaray'a gol attıktan sonra "nasıl koyduk ama?" diyerek sana kol geçirmesi hoşuna gidiyorsa bir şey diyemem.

Lan Perez diyen var adam Eboue den önce son 10 yılımızın en iyi sağbekiydi.

Florquin de idare eder bi adamdı faydalı olduğu zamanlar oldu.

İnamoto bence o kadar kötü adam değildi mc olan adamı tek dm oynattık doğal olarak iyi oynayamadı.

Elano'yu yazmamışınız bence ayıp ettiniz dostlar.

Hayrettin-Caglar-Almaguer-Bouzid-Serkan Kurtulus-Sarp-Baris-Lutu-Carrusca-Iorfa-Knup

----------------------------------Zapata------------------------------------------

Orhan Ak---------------------Tamas-----F.de Boer-----------------Volkan Yaman

---------------------------İnamoto--M.sarp----B.özbek---------------------------------------

----------------------------Sphear--------Horvath----------------------------------------------

--------------------------------------Iorfa---------------------------------------------------------

Teknik direktör:Bülent korkmaz.

Evet beyler sizde Galatasaray tarihine yakışmayan,Tarihinin en kötü ilk 11i ni belirleyebilirsiniz.:)

Orhan Aki sol bek biliyordum

Lan Perez diyen var adam Eboue den önce son 10 yılımızın en iyi sağbekiydi.

Florquin de idare eder bi adamdı faydalı olduğu zamanlar oldu.

İnamoto bence o kadar kötü adam değildi mc olan adamı tek dm oynattık doğal olarak iyi oynayamadı.

Elano'yu yazmamışınız bence ayıp ettiniz dostlar.

Sanırım o arkadaş hatırlıyor musunuz tarzında yazdı Perez'i.. Onu izleyip de oyununu eleştirecek hiç bir Galatasaraylı yoktur.. O sene nerdeyse sağ bekimizle şampiyon olduk..

Florquin gayet iyi bi adamdı. Ayrıca Orhan da maldı falan ama katkısı var şampiyonlukta sonuçta.

Valla renkdas sen iyi hatırlıyorsun,pek hatırlamadım dedigin oyuncuyu.Zencimiydi:)

Cristian Brezilyaliydi Eboue kadar olkmasada siyahi birisiydi.aslinda Brezilya milli takiminada secilmisdigi vardi.

Fatih Terimin 2.doneminde 2.yil ara transferde gelmidi yanlis hatirlamiyorsam

Bir kac golude vardi

Neyse , konu amacından saptı . Bana göre bir sporcu dünyanın en iyi Galatasaraylısı olsa bile , yeteneği el vermiyorsa Galatasaray'ın herhangi bir branşındaki , rekabetçi takımında banko oynamamalıdır . [Pek tabii kadroda durabilir , arkadaşlarına GS'lı olma olgusunu aşılama açısından , ama banko oyuncusu olmamalıdır. ]

Ayrıca benim için Bülent Korkmaz bahsedildiği kadar Galatasaray'lı falan değildir [Bana göre]

Kendisi ,

FB moderasyonlu TV programlarına çıkıp , GS'ı küçük düşüren , karıştıran açıklamalar yapıp , yabancı futbolcu düşmanlığı yapmış ve bir de aşık olduğunu söylediği takımına karşı el hareketi yapmıştır .

-konuya devam-

Bence Christian kotu degildi. Barcelona'ya karsi fena oynamamisti diye hatirliyorum. Kesinlikle kaliteli herifti de az oynamisti.

.........................Mehmet Bölükbasi...............................

Cihan..............Servet............B.Korkmaz.............Orhan Ak

.............Baris.............M.Korkmaz..............Sarp..............

Evren...........................................................Bülent Akın

....................................Ü.Karan...................................

T.D : Bülent Korkmaz

Dogrusu yadirgadim

Galatasaray taraftarinin 18 yil baska forma giymeden son ana kadar mucadele eden 18 yil Galatasaray defansindaki BUYUK KAPTANINA en kotu 11 yazmis.Valla Galatasaray taraftari olmanizi icimde sorgulamadim degil.

Her seyi kenara koyuyorum

bulent-korkmaz-2.jpg

sadece bundan utanin!!!!

Başkanı Adnan Polat, menejeri Adnan sezgin ve kaptanı Arda olan takımdır gözümde..tarihin en kötü takımı!!

Geri
Üst Alt