Galatasaray Tarihinin En Kötü 11'i

Cevap: Galatasaray Tarihinin En Kötü 11i

Bence gayet kotu bir oyuncuydu. Gol atti diye iyi demem. Kaldi ki Samsun'a attigi karambol golu, Liverpool'a attigi gol de bir daha atamaz denilecek cinsten bir goldu. Bence Lukunku genel olarak daha iyi bir oyuncuydu Radu'dan.

Ben lukunkuyu yazanlara da hayret ediyorum. O kadar adam geldi geçti son 15 yıla bakarsak en kötü forvet lukunku olamaz. Lukunkuyu yazan Nondanın son dönem performansına bakıp onu da yazmalı.Yazarım diyen var mı? Ben adamların kalitesinden çok takıma verdikleri hakkında konuşuyoruz diye düşünüyorum. Frank De Boer en kötü 11'e girer mesela yarım dönem oynamış haliyle. Ama Lukunku ve Radu giremez. Yoksa Radu Stancudan bile kötü oyuncuydu.Geldiğinde herkes Lucescuya kızmıştı, vatandaşını kayırdı kim bu adam Galatasarayda nasıl oynar demişti ama adamın oynadığı süre/verdiği performans kötü değildi. 4 gol attı ki 3'ü hala hatırlanan kritik gollerdi.

Ayhanı da son birkaç seneye bakarak yazanlar var ama bu takımda 3 şampiyonluk 7 teknik direktör görmüş hala oynayabilen ve yıllarca takıma yaptığı pozitif katkı tartışılmayacak bir isimdir. Bundan 4 sene öncesinde Ayhan şu andaki Selçuk İnan imajındaydı bizde

Zapata

Tamas

Almaguer

Bouzid

Petre

İnamoto

Heinz

Horvath

Pinto

Spehar

Mpenza

Buna daha eklencek cok isim var gerci..

Ben lukunkuyu yazanlara da hayret ediyorum. O kadar adam geldi geçti son 15 yıla bakarsak en kötü forvet lukunku olamaz. Lukunkuyu yazan Nondanın son dönem performansına bakıp onu da yazmalı.Yazarım diyen var mı? Ben adamların kalitesinden çok takıma verdikleri hakkında konuşuyoruz diye düşünüyorum. Frank De Boer en kötü 11'e girer mesela yarım dönem oynamış haliyle. Ama Lukunku ve Radu giremez. Yoksa Radu Stancudan bile kötü oyuncuydu.Geldiğinde herkes Lucescuya kızmıştı, vatandaşını kayırdı kim bu adam Galatasarayda nasıl oynar demişti ama adamın oynadığı süre/verdiği performans kötü değildi. 4 gol attı ki 3'ü hala hatırlanan kritik gollerdi.

Ayhanı da son birkaç seneye bakarak yazanlar var ama bu takımda 3 şampiyonluk 7 teknik direktör görmüş hala oynayabilen ve yıllarca takıma yaptığı pozitif katkı tartışılmayacak bir isimdir. Bundan 4 sene öncesinde Ayhan şu andaki Selçuk İnan imajındaydı bizde

bak reis zaten en kotu 11 yapmadim. performanslara gore en kotu oyuncularin listesini yaptim ki bence Radu bu listeye girer. gol attigi maclarda bile kotuydu, liverpool macini hatirliyorum butun mac her topu ezip acayip bir gol atmisti. diger dediklerine katiliyorum. lukunku kazmaydi da zaten pivot santrfordu ve ilerde didinip duruyordu. ama en kotu diyemeyiz. radu bildigin kotuydu bence, yani lukunkudan kotu diyecegim adam en kotu listesine girer heral. ayhan yazani dovmek lazim o ayri konu.

Galatasaray futbol tarihihnin gördüğü en yetneksiz futbolcudur B.Korkmaz .

İkincisi de M.Korkmaz'dır . İkisini de çocukken cin çarptığını düşünüyorum .Zira ayaklarının yamukluğu başka türlü açıklanamaz .

Servet ile ilgili açıklama yapmak istemiyorum zira kendisi faal futbolcumuzdur , ceza almak istemiyorum .

Ü.Karan leş oğlu leş bir futbolcudur , efsanem HAGİ'm bunu görüp hakettiği yere ; Anadolu'ya postalamıştır . Ümit aynı zamanda Fb ile birlik olup şike yapmıştır .

Sonuç olarak , yazdığım 11 [bana göre] GS tarihinin en yeteneksiz futbolcularını barındırır .

Mustafa Sarp gibi bir faciayı tarihten silip Bülent Korkmaz'ın adını anan karakter ve fiziksel özellikle futbolculuğu karıştırıp çorba yapan ve üstüne yazan kafalar var. Çok güzel kafalar.

bak reis zaten en kotu 11 yapmadim. performanslara gore en kotu oyuncularin listesini yaptim ki bence Radu bu listeye girer. gol attigi maclarda bile kotuydu, liverpool macini hatirliyorum butun mac her topu ezip acayip bir gol atmisti. diger dediklerine katiliyorum. lukunku kazmaydi da zaten pivot santrfordu ve ilerde didinip duruyordu. ama en kotu diyemeyiz. radu bildigin kotuydu bence, yani lukunkudan kotu diyecegim adam en kotu listesine girer heral. ayhan yazani dovmek lazim o ayri konu.
Oyuna bir katkısı olmadığına katılırım ama ilk 11 için daha kötü oynamış isimler de çıkacağını düşündüğüm için yazdım.

Bir de millet jardel takasından gelen spehar horvath mpenza gibi isimleri yazmış ki ben onların maça çıktığını bile hatırlamıyorum :D

Kaleci: 1-Tarışmasız Zapata diyorum.

2-De Santisin de birkaç maçını saymassam çok kötü olduğunu düşünüyorum.Franco daha çok kalmış herkesin aklında ama De Santis başka yerde oynadığının 10'da 1'ini oynamadı.Bizden sonra Napoliye gitti De Panter oldu orası ayrı. Bizde en az Zapata kadar saç baş yoldurtacak goller yiyordu.

3-Ufuk Ceylan da ne yazıkki şansını çok kötü kullananlardan.FM diliyle bizdeki average ratingi 5'i geçmez

Defans: De Boer,Tamas aklıma gelenler.Onun dışında bizdeki kariyerinin tamamı rezil birini hatırlamıyorum. Sağ Bek ve Sol beke devşirme bekler Cihan ve Orhan Ak yazılabilir ama gerçek mevkileri olmadığını belirtmek lazım.

Ortasaha: Sarp,Elano,Aydın,Barış, çok fazla forma şansı bulmuş ancak bence hiç bekleneni verememiş isimler. Gene Barış ilk geldiği sene iyiydi ama o kadar.

Forvet:Forma şansı bulup da kötü olan Stancu var.Serkan Aykut da ödediğimiz paraya değmemiş isimlerden.

Genelde forma şansı bulmuş isimlerden kullandım yoksa çok az oynayan,takıma alınması bile skandal çok isim var.

Sarr,Almaguer,İnamoto,Carrusca,Felipe,Revivo,Bülent Akın,Murat Erdoğan ile liste epey genişletilebilir

Spehar ve Horvath toplasan 1 maç oynamamıştır, bu adamların kötü olduğunu söylemek zor.

Ayrıca Horvath oynadığı maçlarda iyi işler çıkarmıştı, ama oynatılmadı.

Aynı şeyi;

Hakan Ünsal, Hakan Şükür, Ümit Davala, Tanju Çolak, Gökmen Özdenak, Vedat İnceefe, Ergün Penbe ve ismini saymadığım daha nice eski Galatasaraylı oyuncu şimdiki yorumcu veya antrenör vs görevlerdeki kişiler yapmasına rağmen sadece Bülent Korkmaz'ın sadece cımbızla içlerinden seçilip söylenmesi açıkçası dikkat çekici...

Şunu net olarak söylemek istiyorum ki; bu tavrı başka bir klübün taraftarında da defalarca gördüm... ( Hangi klüp olduğunu bilmem söylemem gerek varmı)...

Hatta sırf Bülent Korkmaz 'a hakaretler etmek için bile konular açan bu klübün taraftarı ile aynı düşüncede olmak bile düşündürücü...

Bülent Korkmaz eğer iyi bir Galatasaray'lı olmasaydı sanırım Klüp tarafından bu sayfa düzenlenmeez , bu sözler edilmezdi...

Linkide burada, buyrun...

GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulübü Resmi Internet Sitesi

ywer.png

Neyse , konu amacından saptı . Bana göre bir sporcu dünyanın en iyi Galatasaraylısı olsa bile , yeteneği el vermiyorsa Galatasaray'ın herhangi bir branşındaki , rekabetçi takımında banko oynamamalıdır . [Pek tabii kadroda durabilir , arkadaşlarına GS'lı olma olgusunu aşılama açısından , ama banko oyuncusu olmamalıdır. ]

Ayrıca benim için Bülent Korkmaz bahsedildiği kadar Galatasaray'lı falan değildir [Bana göre]

Kendisi ,

FB moderasyonlu TV programlarına çıkıp , GS'ı küçük düşüren , karıştıran açıklamalar yapıp , yabancı futbolcu düşmanlığı yapmış ve bir de aşık olduğunu söylediği takımına karşı el hareketi yapmıştır .

-konuya devam-

horvath'in teknigi iyiydi. malatya macinda galiba guzel bir calim atmisti sol kanatta topukla adamin ustunden falan atmisti.

bu arada FABIO PINTO'yu hatirlayanlar var mi? cok severdim de hicbirsey yapamamisti.

tavsan adam Prates de bos gecilmemeli...:D

----------------------Mustafa Sarp

Mustafa Sarp Mustafa Sarp Mustafa Sarp Mustafa Sarp

Mustafa Sarp Mustafa Sarp Mustafa Sarp Mustafa Sarp

------------Mustafa Sarp--Mustafa Sarp

horvath'in teknigi iyiydi. malatya macinda galiba guzel bir calim atmisti sol kanatta topukla adamin ustunden falan atmisti.

bu arada FABIO PINTO'yu hatirlayanlar var mi? cok severdim de hicbirsey yapamamisti.

Brezilyalı açık tenli bir arkadaştı bana da bir şeyler yapabilitesi yüksek gibi gelmişti ama ne yazıng ki yapamadı:

Seni aslında anlayabiliyorum. Çünki sen o yıllarda çocuktun...

İstediğini söyliyebilirsin. İstediğini yazabilirsin...

Ama benim gibi birçok Galatasaray'lının kalbinde ayrı yere sahip bir oyuncu gerçeğini asla kimse yok edemez...

Sarılı kolu ile oynadığı maç Bülent Korkmaz'ın kariyerinde bir anlamda jubilesidir.. Emeklerinin taçlandığı bir maçtır...

Ama öncesini keşke araştırsaydın...

Hani efsane 3-3 lük Man.Utd. maçını anlatmıştır büyüklerin,

bak orada da " Yeteneksiz ! Bülent Korkmaz "

bulent-mert-korkmaz-mark-hughes.jpg

UEFA Kupası kaldırılırken bir ucundan tutan yine " Yeteneksiz ! Bülent Korkmaz "

b-291874-Hakan_%C5%9F%C3%BCk%C3%BCr_kral_b%C3%BClent_korkmaz_uefa_kupas%C4%B1_galatasaray_cimbom_gs.jpg

Süper Kupa kaldırılken de orada... " Yeteneksiz ! Bülent Korkmaz "

super-kupa.jpg

Gördüğün gibi o kadar yeteneksizmişki 1993 yılındaki 3-3 lük Man.Utd. maçından 2000 deki Süper Kupa finaline kadar ( Galatasaray :2 - R.Madrid:1 ) her başarı tablosunda kendine yer bulmuş...

İstediğiniz kadar yeteneksizliğinizle GS taraftarını yıllarca kahredin , istediğiniz kadar Fb moderasyonlu TV programlarına katılıp ; medyanın istediği gibi GS'ın altını oyun , ortalığı karıştırın ; istediğiniz kadar başka takımların antrenörlüğünü yaparken, takımınız GS'a gol attığında , aşık olduğunuzu idda ettiğiniz takımınıza el hareketi yapın , istediğiniz kadar ; takımınızın en yetenekli oyuncularını , sırf yabancı diye kadro dışı bırakıp , takımınızı kazma yerli futbolcular ile doldurun ;

kırık bir kol ile UEFA kupasına sarılmış bir fotoğrafınız var ise , kolaylıkla elde edebileceğiniz bir durumdur .

Brezilyalı açık tenli bir arkadaştı bana da bir şeyler yapabilitesi yüksek gibi gelmişti ama ne yazıng ki yapamadı:

brezilyali bir renkdasti. pratesle onun imza gunu vardi store'da ama kendisi sakat oldugu icin gelmemisti. prates etrafa gulucukler sacarak yuzlerce heyecanli taraftara imza dagitmisti.

hey gidi days

Prates yeneksizdi. Lukunku buyuk golcuydu.

prates savunma da yapsa guzel olacakti da olmadi

Aldığım ilk orjinal formadır Pintonun 17 numaralı forması :D Sonradan lisede yurtta kaybolduydu ki zaten gerek kalmadı :) 2006'da henüz Messi yeni yeni başlamışken gidip Messi 19 yazdırmıştım ama inşallah 35 yaşında bize gelirse gururla giyerim :D

Aldığım ilk orjinal formadır Pintonun 17 numaralı forması :D Sonradan lisede yurtta kaybolduydu ki zaten gerek kalmadı :) 2006'da henüz Messi yeni yeni başlamışken gidip Messi 19 yazdırmıştım ama inşallah 35 yaşında bize gelirse gururla giyerim :D

ben de pinto formasi almistim

bir de bratu formasi almistim :D:D o zaman birkac gol atmisti allam ne buyuk hata ya

Galatasaray futbol tarihihnin gördüğü en yetneksiz futbolcudur B.Korkmaz .

İkincisi de M.Korkmaz'dır . İkisini de çocukken cin çarptığını düşünüyorum .Zira ayaklarının yamukluğu başka türlü açıklanamaz .

Servet ile ilgili açıklama yapmak istemiyorum zira kendisi faal futbolcumuzdur , ceza almak istemiyorum .

Ü.Karan leş oğlu leş bir futbolcudur , efsanem HAGİ'm bunu görüp hakettiği yere ; Anadolu'ya postalamıştır . Ümit aynı zamanda Fb ile birlik olup şike yapmıştır .

Sonuç olarak , yazdığım 11 [bana göre] GS tarihinin en yeteneksiz futbolcularını barındırır .

Kime cin carptigi belli.

O zamana kadar adını hic duymadıgım Horvath geldiginde UEFA.com 20 punto bas manset atmıstı, haber ana sayfada 2 gun kaldı. Herifi buyuk futbolcu sandıydım, hala oyle sanarım. :SS:

Geri
Üst Alt