Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feldkamp vardı olum ötesi yok.
1. Bu İtalian
2. Rijkaard
3. Saftig
herhalde.
Sezon başında hocamız Taffarel olsaydı bile şu an en az 6-7 puan fark yapmıştık. Tartışmasız Prandelli kepazesiDaha sonra da skibbe gelir benim için... Rijkaard diyenler olmuş ama o adam tam sistem adamı burada olmayacağı zaten belliydi. Mevcut Barcelona veya Bayern'in başına hoca olarak koy şu an ki durumlarından pek farklılıkları olmazdı. Çünkü adam tutturmuş bir 4-3-3 ne olursa olsun vazgeçmiyor. Teklifimizi kabul ederek kendi kariyeri adına ve bizim adımıza çok kötü bir karar vermişti.
Cruyff ile beraber son 5-6 yılın Barcelonasının temellerini atmış adama ben kötü diyemem BurakSahada olmaması gereken kim varsa ilk 11 de olur, maç içinde de olabilecek en saçma değişiklikleri yapardı (İlk başlarda saçmalıklarında bile bir hikmet arardık, vardır bir bildiği diye); Sarp' a sarılıp ''Ara transferde orta sahaya transfere gerek görmedim!'' diyebilen, (Sezonu kapattığı bilinen Kewell' ı takımda tutmak uğruna) Nonda' nın yerine santrfor aldıran , Psiklojik sorunlar yaşayan Balta' yı -Körün taşı bellediği gibi- her maç sahaya sürmekle adamın kariyerini bitme noktasına getiren, vs vs vs... ''Total'' den mi bahsediyorsun?...
En kötüsü demesem bile, şahsen gelmiş geçmiş en büyük hayal kırıklığımdır, futbolculuğuna hayranlığımın etkisi olabilir bunda...Gördüğüm acı gerçeği ''Bu adam, futboldan da Dünyadan da kopmuş, ya uyuşturucu kullanıyor veya ağır buhran filan geçiriyor; bundan sonra bir daha ciddi bir Avrupa takımını teslim etmezler buna'' minvalinde sözlerle dile getirdiğim zaman ''Görürsün, seneye nerelerde olduğunu!'' gibisinden alaysı ve şimdi tekrar etmek istemediğim küstahça cevaplar verilmişti, göremeden bıraktı herif, halinin farkına varmış demek ki, o da bir şey!...
AhahahahBir BPL daşın olaraksataşmak niyetiyle yazmıyorum bunları da hayal kırıklığımı depreştirdin, hayıflanmama katlanacaksın artık!
...