Galatasaray Tarihinin Yüz Karaları | Barış Özbek

Cevap: Barış Özbek Kaza Geçirdi !!!

ne kizlar ayarliyordur bu araba ile :asd:

Geçmis olsun.

Gerçi o arabada fazla bisi olmaz onada :D

Arkadaşlar bende sizler gibi barışı sevmiyorum ama gelip dalga geçmiyorum..Haber abartı bunu söylim..Yinede geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, bi paket piskevüt alıp geçmiş olsun ziyaretine gitmek lazım.

kac € aliyor bu herif ya?

arabaya bak! Lamborghini!!!!!!!!!

kac € aliyor bu herif ya?

arabaya bak! Lamborghini!!!!!!!!!

Şuan Süper Ligde ilk 18'e giren ve oynayan Konya-Buca futbolcuları dahil, her futbolcunun rahatlıkla binebileceği bir araba. Kaldı ki, Barış'ın takımı GALATASARAY. Uzay gemisi görmüş gibi şaşırmayın.

Cevap: #8 Barış Özbek

Adamın fazla bir para aldığı yok.200 bin euroya oynuyor senelik

O arabanın kendi üstüne olduğu bile şüpheli. İstanbul'da 6 aylık veya 1 yıllık süper lüks araç kiralayan yerler var. Yıllık 50.000€ vermiş kiralamış da olabilir. Kimse bilemez. Ayrıca araç 700.000TL civarında, gidip 300.000 BMW M3'e binse bu kadar ses ve itiraz çıkmayacağına da eminim ben. Sırf araç Türkiye'de az görülen Gallardo olduğu için bu hırs. İyi ki kazayı Arda yapmamış, Arda daha çok göz önünde olduğundan, kıskanılıp neler denilirdi tahmin edemiyorum. Şuan Barış'a yapılan tamamen kıskançlıktır. Bu adam çalmadı veya hak etmeden kazanmadı. Ayrıca Onur'un dediği gibi yılda 200-250 bin kazanan bir adam. Yani Galatasaray için fazla bir ücret değil. Yılda 3.5 alan Elano'dan da daha çok katkı yaptığı kesindir.

Sözleşmesi gereği hakkıyla paşalar gibi kazanıp alıyor, ha Barış neden Galatasaray'da oynuyor derseniz tamam ama, Barış neden lüks arabaya biniyor derseniz saçmalamış olursunuz. Gençlerbirliği diye çoğunuzun aşağılayacağı, küçük göreceği kulübün tesislerinde, gelin görün en kötü araç R8'dir. O yüzden Galatasaray futbolcusunu küçümsemeyin, adam Fiat Linea veya Ford Focus'a binecek değil.

Not: Barış'ı hiç sevmeyen biriyim.

Geçmış olsun Barış Allah beterınden saklasın..

Benim bildiğim 900-1.100 arası alıyor..

Bu kadar yeteneksiz adam bile trilyon kazanıyor işte senede..

Werder Bremen istiyo demiş alman basını (!).

Üstüne para versek alırlar mı :D

O arabanın kendi üstüne olduğu bile şüpheli. İstanbul'da 6 aylık veya 1 yıllık süper lüks araç kiralayan yerler var. Yıllık 50.000€ vermiş kiralamış da olabilir. Kimse bilemez. Ayrıca araç 700.000TL civarında, gidip 300.000 BMW M3'e binse bu kadar ses ve itiraz çıkmayacağına da eminim ben. Sırf araç Türkiye'de az görülen Gallardo olduğu için bu hırs. İyi ki kazayı Arda yapmamış, Arda daha çok göz önünde olduğundan, kıskanılıp neler denilirdi tahmin edemiyorum. Şuan Barış'a yapılan tamamen kıskançlıktır. Bu adam çalmadı veya hak etmeden kazanmadı. Ayrıca Onur'un dediği gibi yılda 200-250 bin kazanan bir adam. Yani Galatasaray için fazla bir ücret değil. Yılda 3.5 alan Elano'dan da daha çok katkı yaptığı kesindir.

Sözleşmesi gereği hakkıyla paşalar gibi kazanıp alıyor, ha Barış neden Galatasaray'da oynuyor derseniz tamam ama, Barış neden lüks arabaya biniyor derseniz saçmalamış olursunuz. Gençlerbirliği diye çoğunuzun aşağılayacağı, küçük göreceği kulübün tesislerinde, gelin görün en kötü araç R8'dir. O yüzden Galatasaray futbolcusunu küçümsemeyin, adam Fiat Linea veya Ford Focus'a binecek değil.

Not: Barış'ı hiç sevmeyen biriyim.

Araba kendisinin Almanyadan getirtti.

Burda fiyati 450.000 € civari birsey.

Barisda senede hersey dahil rahat 500.000 € kazaniyor.

Ücretine gelirsek bir büyük takimda oynayan futbolcu icin gayet dogal bir rakam.

Ilk sezonu gibi oynasa helali hos olsun.

Ama bu sene kim hak ettiki aldigi parayi???

Geri
Üst Alt