Galatasaray Tarihinin Yüz Karaları | Barış Özbek

Cevap: Barış Özbek Kaza Geçirdi !!!

Araba kullanmayıda bilmiyor

Adamın aldığı paraya laf atıyorsun.Aynı kazayı Baros yaptı farz et,aynı şeyleri söyleyecek misin?

Barosla Barışı isim benzerlikleriyle kıyaslıyosun galiba. Barış Özbek Gallardo'ya binecek parayı almayı hakediyomu sence? Baroş isterse en kral arabayla kaza yapsın. hakediyo parasını sakatlık yaşamasa 15 gol rahat atıyo adam barış napıyo?

Barosla Barışı isim benzerlikleriyle kıyaslıyosun galiba. Barış Özbek Gallardo'ya binecek parayı almayı hakediyomu sence? Baroş isterse en kral arabayla kaza yapsın. hakediyo parasını sakatlık yaşamasa 15 gol rahat atıyo adam barış napıyo?

Ben kazayı yapan insan diye bakarım olaya.Oynadığı takım veya oynadığı futbola bakarak değil.

Kazayla ne alakası var?Kötü oynuyor diye gebersin mi demek lazım?

ayda 500 tl para alıp yerin altından kömür çıkarıran maden işçileri göçük altında kalıyor ölüyor sen galatasaray'ın futbolcususun takımın 14.sırada ve o takımın en kötülerinden birisin ve altına son model araba çekiyorsun ayda 500 tl para alıp zor şartlarda çalışan hatta ölen kişilerin suçu ne ? insanda biraz karakter olur utanma olur biz gebersin falan demedik geçmiş olsun biz o arabayı konuşuyoruz takımın 14.sırada keyif çekiyor ben olsam ertesi gün sözleşmesini fesh eder kapı önüne koyarım gitsin almanyaya gerçek milletiyle yaşasın alman milli takımını seçmeyi biliyor

ayda 500 tl para alıp yerin altından kömür çıkarıran maden işçileri göçük altında kalıyor ölüyor sen galatasaray'ın futbolcususun takımın 14.sırada ve o takımın en kötülerinden birisin ve altına son model araba çekiyorsun ayda 500 tl para alıp zor şartlarda çalışan hatta ölen kişilerin suçu ne ? insanda biraz karakter olur utanma olur takımın 14.sırada keyif çekiyorsun

Barış'la alakası ne?

Geçmiş olsun büyük YILDIZA!

Ilyas kardesimiz ayin üyesi secildi beyler, böyle konusmasi normal, devamini getirmek istiyor olabilir dogal olarak.

Barış'la alakası ne?

alakası şu senede 1 milyon euro alıp yatıyorsan bide 1 milyon euroluk arabaya binip hava atamassın takımında 14.sırada millet yemiyor içmiyor takımına destek oluyor kan ağlıyor taraftar sen bide haketmediğin parayla hava atıyorsun keyfini sürüyorsun insanda biraz utanma olur arlanma olur senin aldığın paraların binde birini alıp senden 1000 kat ağır şartlardan çalışıp ölen insanlar var o arabayı alırken ben hakettimmi diye soracaksın yoksa öyle yediğin bedduaların ceremesini çekersin kaza geçirirsin

alakası şu senede 1 milyon euro alıp yatıyorsan bide 1 milyon euroluk arabaya binip hava atamassın takımında 14.sırada millet yemiyor içmiyor takımına destek oluyor sen bide haketmediğin parayla hava atıyorsun insanda biraz utanma olur arlanma olur senin aldığın paraların binde birini alıp ölen insanlar var o arabayı alırken ben hakettimmi diye soracaksın yoksa öyle yediğin bedduaların ceremesini çekersin kaza geçirirsin

Doğan SLX'e mi binecek? Veya sen Barış'ın yerinde olsan, Fiat Linea'ya mı bineceksin? Bir laf var ayıca; ''itin köpeğin duası kabul olsa, gökten kemik yağar'' diye. Sen beddua ediyorsun diye kaza yapmadı yani Barış. Yorum yaparken biraz düşünerek birşey katın, yoksa böyle okumaktan bile soğuyor insan. Futbolculukla, insanlık kavramlarını ayırıp öyle bak veya bu olaya. Barış Galatasaray'dan yılda 1 milyon haraç kesmiyor, adama zorla para vermiyorlar yani.

alakası şu senede 1 milyon euro alıp yatıyorsan bide 1 milyon euroluk arabaya binip hava atamassın takımında 14.sırada millet yemiyor içmiyor takımına destek oluyor kan ağlıyor taraftar sen bide haketmediğin parayla hava atıyorsun keyfini sürüyorsun insanda biraz utanma olur arlanma olur senin aldığın paraların binde birini alıp senden 1000 kat ağır şartlardan çalışıp ölen insanlar var o arabayı alırken ben hakettimmi diye soracaksın yoksa öyle yediğin bedduaların ceremesini çekersin kaza geçirirsin

Sercan cevabı yazmış.

Doğan SLX'e mi binecek? Veya sen Barış'ın yerinde olsan, Fiat Linea'ya mı bineceksin? Bir laf var ayıca; ''itin köpeğin duası kabul olsa, gökten kemik yağar'' diye. Sen beddua ediyorsun diye kaza yapmadı yani Barış. Yorum yaparken biraz düşünerek birşey katın, yoksa böyle okumaktan bile soğuyor insan. Futbolculukla, insanlık kavramlarını ayırıp öyle bak veya bu olaya. Barış Galatasaray'dan yılda 1 milyon haraç kesmiyor, adama zorla para vermiyorlar yani.

ben doğana falan binsin demedim takımın 14.sıradaysa yıllardır bu takımda olmana rağmen yatarak para kazanıyorsan benimde hesap sormaya hakkım var takım 14.sırada bide milyon euroluk arabalara binip gezemezsin o parayı haketmiyorsan 100 kere düşüneceksin kaç kişinin hakkı var diye eğer yaptığımız itlikse köpeklikse itinde köpeğinde bedduası böyle kabul olur barış adam olsa çabalar çırpınır ama onuda yapmıyor o zaman ben o adamdan hesap sorarım kimse kusura bakmasın

Lamborginhi iyimiş, bu arada isteyen istediği arabaya biner lakin bunu eleştirmek bize düşmez ama ona o parayı verip takımda tutanlar eleştirile bilir... :)

ben doğana falan binsin demedim takımın 14.sıradaysa yıllardır bu takımda olmana rağmen yatarak para kazanıyorsan benimde hesap sormaya hakkım var takım 14.sırada bide milyon euroluk arabalara binip gezemezsin o parayı haketmiyorsan 100 kere düşüneceksin kaç kişinin hakkı var diye itin köpeğinde bedduası böyle kabul olur barış adam olsa çabalar çırpınır ama onuda yapmıyor o zaman ben o adamdan hesap sorarım kimse kusura bakmasın

O zaman sadece Barış'la kalma. Git devlet büyüklerinin de yakasına yapış, git Amerika'nında yakasına yapış, git Somalili Korsan'ların da yakasına yapış, sen gerçek bir Robin Hood'sun Mert.

O zaman sadece Barış'la kalma. Git devlet büyüklerinin de yakasına yapış, git Amerika'nında yakasına yapış, git Somalili Korsan'ların da yakasına yapış, sen gerçek bir Robin Hood'sun Mert.

senin gibi hitler kafalılardan iyidir Robin Hood'luk

Geri
Üst Alt