Galatasaray Tarihinin Yüz Karaları | Barış Özbek

Cevap: # 8 Barış Özbek

Genç kızların yedek sevgilisi

yasamtarzi_tr.jpg

Ben Hagi olsam Baris'i doverdim. Adam 5 sene Galatasaray'da mukemmel bir top oynadi bir gune bir gun defansa bakarken topu auta atmak gibi bir denyoluk yapmadi :asd:

Ertem Şener

barış özbek galatasaray'dan ayrılma kararı aldı.

Artık BAM demeyiz.

B gitti zaten bununla ilgili birşey diyemeyiz :d 2 harf hakkında :D

Saka bir yana, bu adam Sarpa, Ayhana göre genc olmasina ragmen yemin ederim o 2 topcudan bile beter bir topcu.

Son macta yaptigi no look pasini gördünüz mü?

Bir an icin, "la yanlis mi gördüm, yoksa gercekten no look mu denedi diye bir kac saniyeligine gittim, agzim acik kaldi, oha dedim.

Ama tekrarini gösterdiler, harbiden denemis.

Burda bir arkadasin da dedigi gibi, "ulan sen normal pas bile atamiyorsun, no look pas senin neyine"

O anda Baskan Polatin yüzifadesini görmek isterdim.

sözlemesi bitiyor zaten. Defol Baris

NEFRETİMSİN! Git artık.

Kararsızım,bu takımdan ilk sepetlenmesi gereken adamın kim olması gerektiği konusunda!...Verdiği zararla Baltanın numero 1 olması gerekir;yetenek açısından Sarp dan daha çok hakeden olabilemez...Ama ben tercihimi Barıştan yana kullanacağım galiba;özürlüler takımında çok faydalı olacağına inanıyorum,isteyen istediğine yorsun kastettiğim özrünü!...Direkt ''Zihinsel'' ifadesini kullanıpta uğraşamam öyle,bilmem ne cezası filan,direkt terkederim forumu...Gerçi çoğunluğu ergen muhabbetinden ibaret forumu takip etsem ne olur? etmesem ne kaybederim de...

Kararsızım,bu takımdan ilk sepetlenmesi gereken adamın kim olması gerektiği konusunda!...Verdiği zararla Baltanın numero 1 olması gerekir;yetenek açısından Sarp dan daha çok hakeden olabilemez...Ama ben tercihimi Barıştan yana kullanacağım galiba;özürlüler takımında çok faydalı olacağına inanıyorum,isteyen istediğine yorsun kastettiğim özrünü!...Direkt ''Zihinsel'' ifadesini kullanıpta uğraşamam öyle,bilmem ne cezası filan,direkt terkederim forumu...Gerçi çoğunluğu ergen muhabbetinden ibaret forumu takip etsem ne olur? etmesem ne kaybederim de...

kaddafi.jpg

8 hafta say.

arda ya bi uzun top atmaya çalıştı o an bülent ünderin boşuna gelmiş olduğunu anladım

Bu adamın pres yaparken havaya doğru sekmesi , Kemal Sunal Şener Şen ikilisinin -Kibar Feyzo- filminden bir mizanseni aklıma getiriyor.İlüzyon gösterisi gibi vallaha , bu hareketin yapılması fiziksel olarak imkansız ; KESİN İP VAR ** ! :)

6 kişi ceza sahası içinde ve çevresinde top Barış'ta kanata atayım derken taça attı..

:D

Güler misin ağlar mısın?

Allah sınıyor bizi..

bunlari gonderdigimiz zaman alacak takimda cikmiycak sizi

Geri
Üst Alt