Galatasaray Tarihinin Yüz Karaları | Barış Özbek

Cevap: #8 Barış Özbek

[video=youtube;Zg5-sIgzWx0]https://www.youtube.com/watch?v=Zg5-sIgzWx0[/video]

Elveda :ays:

trabzonun yeni selçugu. bu konu sürekli aktif kalsın.dalga geçelim.aşşağlıyalım bu herifi.

"aşağılamak" hiç hoş değil.

Beğeniriz veya beğenmeyiz bunu ifade edebiliriz ama aşağılamak hakkımız yoktur, hele de galatasaraya iyi kötü hizmet etmiş bir futbolcuya bunu yapmak, yapmaya davet etmek hoş değil diye düşünüyorum.

Barış ilk yılında gayet güzel bir performans göstermişti, sonradan düştü performansı. Trabzonda başarılı olacağını düşünüyorum.

Barış Özbek'in Trabzona transferine Biocyn sponsor olmuş :D

Ulan bu forumdaki tek cezamı senin yüzünden aldım Barış. Ne diyim ben sana. Koyun kesmem lazım gittiğin için.

Trabzondan nokta transfer

Trabzonspor'dan Bomba Transfer.

Karakteri iyi ve iyi bir Galatasaray'lidir ancak inanilmaz derecede beceriksiz bir Futbolcu'dur.

[video=youtube;Zg5-sIgzWx0]https://www.youtube.com/watch?v=Zg5-sIgzWx0[/video]

no look ;)

ibretlik görüntülerrrrr

İşte Barış'ın yeni aşkı

Trabzonspor'un yeni transferi Barış Özbek Lig TV yorumcusu Mine Beyazadam'la birlikte.

iste_barisin_yeni_aski_1.jpg

Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer olan gurbetçi futbolcu Barış Özbek, daha önce Lig TV'de sunuculuk yapan Mine Beyazadam'la Bodrum tatili sırasında objektife takıldı. Beyazadam, Özbek'in kendisini ailesiyle tanıştırdığını ve Mikonos tatili sırasında da evlilik teklif ettiğini söyledi.

Barış'ın fotoğraflarda verdiği pozlar ibretlik.

İşte Barış'ın yeni aşkı

Trabzonspor'un yeni transferi Barış Özbek Lig TV yorumcusu Mine Beyazadam'la birlikte.

iste_barisin_yeni_aski_1.jpg

Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer olan gurbetçi futbolcu Barış Özbek, daha önce Lig TV'de sunuculuk yapan Mine Beyazadam'la Bodrum tatili sırasında objektife takıldı. Beyazadam, Özbek'in kendisini ailesiyle tanıştırdığını ve Mikonos tatili sırasında da evlilik teklif ettiğini söyledi.

Kız öperken bile no look yapmış.Helal olsun valla

Trabzon hırsından, fizik gücünden ve pres özelliğinden yararlanacaktır.

Geri
Üst Alt