Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ayrıca klübe hiçbir yanlışı olmamış birinden bahsediyoruz. Bu kadar yüklenilmesine rağmen ne bir röpörtaj vermiş ne bir teknik direktörüne ne arkadaşına yanlış yapmamış birinden.

Benim söyleyebileceğim eğer Galatasaraydan ayrılıyorsa umarım iyi ve mutlu oynayabileceği bir takıma gider...

Pino'ya küfür etti daha ne yapsın. :(:(:(

:) orda kaleye bom boş inmiş zaten takımın bütün vurdumduymazlığını aydının, kewlelın, emre çolakların, arda vs. gram defansif katkıları yok, her maç deli dana gibi koşuyorsun sende olsan sende sinirlenirdin...

Renktaş ben futbolun kalitesinden bahsetmiyorum, Galatasaraydan ne futbolcular geldi geçti. Afrikadan İorfalarda geldi, birinci sınıf Adrian Illieler de geldi. Benim bahsettiğim futbolcunun o sarı kırmızi forma üstündeyken yüreğini ortaya koyarak oynaması. Bence Mustafa Sarp bunu yapanlar arasındadır. Oynadığı dönemde takım başarısız olmuştur o ayrı. Fatih Terimde 11 sene Galatasaray formasını giydi bir kere bile şampiyonluk yaşamadı.

Yanında ki oyuncuya refakat etmek mi yüreğini ortaya koymak. Koymasın bence. Yeteneksiz ama yüreğini ortaya koyan adam Sabri'dir. Mustafa Sarp değil. Mustafa Sarp'a yüreğini ortaya koyuyor demek de Bülent Korkmaz, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Muhammet Altıntaş, Suat Kaya gibi oyunculara hakarettir.

Hakaret demişken hakarethamiz yorumları ben de desteklemiyorum da, artık kötü oyunu bu kadar ayyuka çıkmış bir adamı eleştirirken illa kırıcı yorumlar olacaktır. Mustafa Sarp'da oynadığı o yarım yamalak futbolla yedi sülalesine yetecek para kazandığı için bu takımdan bir zahmet üzülmeyiversin o yorumlara. Zaten hukuka aykırılıkları moderasyon denetliyor. Sen de eğer hakaret seviyesine ulaşan yorum gördüysen şikayet mekanizmasını kullanarak yetkili arkadaşları uyarabilirsin.

:) orda kaleye bom boş inmiş zaten takımın bütün vurdumduymazlığını aydının, kewlelın, emre çolakların, arda vs. gram defansif katkıları yok, her maç deli dana gibi koşuyorsun sende olsan sende sinirlenirdin...

Arda bu takımın en iyi defans yapan oyuncusudur. Ayrıca en çok koşan futbolcusu da Arda'dır. Liverpool maçında atakları izle. Hep Hakan Balta'nın arkasında pozisyon kaybettiğinde topları çıkaran Arda'ydı. Hani yakın örnek diye söylüyorum. Her maç görebilirsin bunları.

Emre Çolak'ın adı çıkmış. Şans bulduğunda ön yargılarını bir kenara bırakarak izlemeni tavsiye ediyorum bu çocuğu. Deli danalar gibi her topa koşup gözü dönmüş boğalar gibi de cesurca atlıyor toplara. Tekniği üretkenliği de cabası.

Mustafa Sarp da çabalayan falan bir futbolcu olmadı hiç. Pasif dövüştü sürekli.

Ben sizin yorumlarınızı anlıyorumm son senelerdeki Galatasaray maclarının büyük çoğunluğunu 90 dakika olarak izlemedim. Yanlış, kaçırdığım noktalar olabilir ama bu takım Rambo Yusuflar, B.Metinler, Savaşlar, Muhammedlerle Avrupa Şampiyon klüpler kupasında yarı final oynadı ayrıca o maçı şikeyle kaybetti büyük bir ihtimalle. Tanjunun çok temiz bir golü ofsayt diye sayılmamıştı. Demek istediğim sıradan gözüken oyuncular büyük farklılıklar yaratabilir.

Ne Rambo Yusufu, iorfadan bile daha beter. bari maçları izlemeden konuşmasın kimse

Mustafa Sarp'ı savunan ya fenerlidir yada futboldan hiç anlamıyordur.

Ben sizin yorumlarınızı anlıyorumm son senelerdeki Galatasaray maclarının büyük çoğunluğunu 90 dakika olarak izlemedim. Yanlış, kaçırdığım noktalar olabilir ama bu takım Rambo Yusuflar, B.Metinler, Savaşlar, Muhammedlerle Avrupa Şampiyon klüpler kupasında yarı final oynadı ayrıca o maçı şikeyle kaybetti büyük bir ihtimalle. Tanjunun çok temiz bir golü ofsayt diye sayılmamıştı. Demek istediğim sıradan gözüken oyuncular büyük farklılıklar yaratabilir.

Hepsini indir izle bi şekilde sonra tartışalım.

Mustafa Sarp'ı savunan ya fenerlidir yada futboldan hiç anlamıyordur.

ben savunmuyorum ki Mustafa Sarpı sadece senin yaşına görede nispeten eski bir Galatasaraylı olarak o formayı amatör ruhla terletmiş oyuncuya yapabildiklerin için teşekkür ederiz umarım bundan sonra daha iyi yerlerde olursun demeyi çok görmeyelim diyorum.

ben savunmuyorum ki Mustafa Sarpı sadece senin yaşına görede nispeten eski bir Galatasaraylı olarak o formayı amatör ruhla terletmiş oyuncuya yapabildiklerin için teşekkür ederiz umarım bundan sonra daha iyi yerlerde olursun demeyi çok görmeyelim diyorum.

Ben Mustafa Sarp'ın formasını hiç terli görmedim. Sadece yırtık gördüm bi kere. Geri kalan maçlarda eli belindeydi hep. Forma aksesuardı daha çok onun için.

Fatih Terimin ikinci dönemi devre arası Almanyada Efes kupasımı birşey olmuştu Faih hoca eski oyuncuları Arifi Ergünü Ünsalı takımdan uzaklaştırmıştı şampiyon olduk o turnuvada yine takımı şişirdikte şişirdik sonra yine hüsran... ben 10 yıldır bu psikolojiden yoruldum... ya göklere çıkarıyoruz ya yerin dibine sokuyoruz...

Efsaneler ölmez,böyle giderse Mustafa Sarp efsanesi nesilden nesile konuşulmaya devam edecek,Jedi gibi mübarek,geri dönmesin kafi :asd:

Geri
Üst Alt