Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Neydi o forma yirtma sovu ? baslarim onun Galatasarayliligina hepsi yalan ne oldugunu gorduk...

Kimse durduk yere dalga geçmedi bu arkadaşla. Kalkıp haddin olmayan yerde haddini aşarsan dalga da geçerler, küfür de ederler. Sahanın ortasında ağzını doldura doldura takım arkadaşına küfür edersen, dalga da geçerler küfür de ederler. Bir maçı radyodan dinlemiştim, şuan hatırlamıyorum, Mustafa Sarpın ismini maçın 60 dk.larında duymuştum ve Mustafa bu maçta ilk 11 de çıkmıştı. Necati'nin golunu hatırlayanlar bilir, Mustafa kale tarafını kapatacağına, kale açık Necati'yi arkadan gölge presi yapıyordu. O pozisyonda şaka gibi, aptalca bir gol yemiştik.

Adam rakibi karşılamak yerine rakiple beraber kalemize geliyordu, bir kez olsun kendini topun önüne attığını görmedim, yada defansif anlamda bir yararını. Kahraman olma edasıyla gidip gol atma sevdasındaydı, asıl işini yapması lazımken. İnan insanlar çok fena halde bezmişti kendisinden. Çok sakin insanlar bile sıra Mustafa'ya geldiği zaman kendini tutamaz hale gelmişti.

Böyle rezil bir durumdayken bile yine de savunanlar çıkıyordu, hadi iyi Galatasaray'lı, üzerindeki formaya saygımız var, karakteri düzgün insan diye. Ama insan haddini bilecek, haddini aşmayacak, işini düzgün yapacak, göz boyama iş yapmayacak, seyirciyi aptal yerine koymayacak. Yoksa dalga da geçerler, küfür de ederler.

o değilde geçen sene maça sonradan girdiği hiç bir maçı kazanamadık, mustafa sarp oyuna girecek diye sözünü her duyduğumda tv, radyo, internet ne varsa kapatıyordum yine yenildik diye.

olaya bak ya... Elinen gavur adamlari gol atinca eski takimina 2 dakika alliyor ve hic birsey yapmiyor, sevinmiyor... Bizimkiler de hepsi irz düsmani oluyor

Hala aklimda Elber Bayern Münih den Lyona transfer oldu, Sampiyonlar Liginde karsi karsi ya geliyor lar ve Elber Bayerne gol atiyor olay okadar. Bizim kiler de sanki biz onlari ailelerini öldürmüs gibi davraniyorlar, ayip be.

dedik zaten bu futbolcuysa bende süpermanim, oysa insan bile degilmis

yetenek fakiri oldugu kadar ayni zamaanda beyin fakiri olan insan

Adama edilmeyen hakaret kalmadı.Bırakında şovunu yapsın. :)

ilk geldiğinde entel dantel laflar ben oyle kulturluyum boyle kıtap okurum gs den gıdınce merak edıyorum o okudugun kıtaplar nerede nereye koydun okumakla adam olunmuyor okudugun anlayacaksın ve nerede oldugunuda asla unutmayacaksın.o hırsın o sus ısaretın senın bıze ne oldugunu gosterdın.artıstlık uguruna bır dahada forma yırtma.bunları anlayabılecekmısın o da merak konusu.unutmayacaksın.o hırsın o sus ısaretın senın bıze ne oldugunu gosterdın.artıstlık uguruna bır dahada forma yırtma.bunları anlayabılecekmısın o da merak konusu.

gecen sene o kadar isliklanirken yapsaydi lafim olmazdi. simdi gol atmis sanki gol krali olmus gibi artistlik yapiyor maltoz. savunmayin armutu

Tarih'imizin en kötü Futbolcu'lari sayarsak, ilk 10'a Banko girer bu ''Kreisliga-Topcusu''

:D

moustapha sarpi mi?

Şu hıyarı savunmayın.Galatasaray taraftarı Sabri ile 987654321 kat daha fazla dalga geçmiştir.Adamın futbolculuğu ile kalsa neyse,daha kırıcı olup tipine falan gidildi,tüm ülkenin alay konusu oldu.Ama Sabri sürekli o taraftar ile üçlü çekti,sevinç paylaştı.Onları hiç umursamadı,cevabı sahada vermeye çalıştı(kapasitesi yetmiyor,o ayrı konuda)Ter akıtıyor ve saygısı var en azından klube.

Devre arası Samsundan şutlanır o zaman görürüz seni sarp bey

Sarp'tan tokadi yediniz gol seklinde hala kasiniyorsunuz :)

Birakin kendi haline ekmegini kazansin adam. Gelecek macta rovesata falan cakar simdi gaz vermeyin ilahi adaletin meleklerine.

kendine yakışır bir gol atmıştır. bundan sonra bu başlıkta xarpa sorularınızı sorarsınız :D

Yaptığı 'sus' işaretiyle gerçek bir futbolcu olduğunu kanıtladı :005:

Seni hep elestirdik ama sahip ciktik sana, gercek Galatasaray'li dedik. Ama sen bizi yanilttin, yaziklar olsun.

Geri
Üst Alt