Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Orta sahayı tamamen bırakıp, kendi mevkisini unutup gol aramaya çıksaydı Cana ve Barış'da bol bol gol atardı. Hatta Cana kendi mevkisinden çıkıp, sürekli gol ararasaydı 10 gol atardı. Cana'ya başka yerden saldır bence Onur tutturamadın, çünkü gittin Sarp'ı savunmaya başladın. :)

Sarp'ı savunmuyorum.3'ü arasında kim daha katkı sağladı dersen attığı goller nedeniyle Sarp derim, kazandırdığı maçlar var.Antep maçı falan.

Ayrıca adam o golleri duran toplarda attı, bu yetenek işi birazda Cana'da Barışta çıkıyor ama atamıyor, oyunda ileri çıkmayla ilgisi yok.

Sarp çok kötü bir futbolcu mu dersen, Evet derim. Bilmem anlatabildim mi?

İki gol atarsan Türk seyircisinin gözüne girersin.Bu işler böyledir. Sahada dolan , bütün basın arkanda olsun, cahil ua kesimi arkanda olsun, iş işten geçtikten sonra ne yazar.Evet gol atıyor, eet çok faydalı oldu.

Sahada boş dolan bişey yapama gol atama var.

Sahada dolan bişey yapama gol at var.

Bunu söyledim sadece Sarpı savunmuyorum oyunu kötüdür beğenmem gitsin o ayrı.

Yinede Barış ve Canadan daha faydalı olmuştur takıma attığı gollerle falan BENCE.

Olaya çok yanlış bakıyorsun. Bu adamın asıl görevi rakibi karşılamaktır. Pres yaparak takımın defansa yerleşmesi için zaman kazandırmak ve top kapmaktır. Bu dediklerimin hiç birini Mustafa yapmamıştır. Adam sanki ön libero mevki için değil oyun kurucu pozisyonda oynuyormuş gibi biz top alır almaz en önde o koşmuştur. Yerini her zaman kaybetmiş ve kaptırılan toplarda kalemizde her zaman tehlike yaşamışızdır.

Geçen seneyi gözünüzün önüne getirin. Benim çoğu maçta dikkatimi çeken defans topu aldığı zaman Mustafa orta sahada yoktur. Hemen forvete koşmaya başlar. Halbuki Mustafa'nın görevi defansa yardım etmektir. Defanstan topu alarak kanatlara ya da önündeki adama top atmasını bekledik bütün sezon. Ama o ne yaptı tam tersini. Orta sahadan aldığı topu hep geriye oynadı. Yaptığı preste arkadaşların dediği gibi gölge pres. Mustafa'nın oynadığı neredeyse bütün maçlarda biz 10 kişi rakip 12 kişi oynadı.

Son olarak bir maçta Sabri bizim ceza sahamızın orda Mustafa'ya bir pas verdi Mustafa'da orta sahanın sağ kanadında. Mustafa geri dönüp hareketlense atak yapacaktık. Ama Mustafa Sabri'den aldığı topu tekrar Sabri'ye geri vermişti. Hem de aralarında 2 tane rakip oyuncu olmasına rağmen. O maçtan sonra bırak Galatasaray'ı bu adam Bank Asya'da bile zor top oynar. Mustafa deyince hep bu pozisyon aklıma gelir ve sinirden deli olurum. Hangi maç olduğunu hatırlayan olursa yazsın ve görüntü varsa çok daha iyi olur.

Olaya çok yanlış bakıyorsun. Bu adamın asıl görevi rakibi karşılamaktır. Pres yaparak takımın defansa yerleşmesi için zaman kazandırmak ve top kapmaktır. Bu dediklerimin hiç birini Mustafa yapmamıştır. Adam sanki ön libero mevki için değil oyun kurucu pozisyonda oynuyormuş gibi biz top alır almaz en önde o koşmuştur. Yerini her zaman kaybetmiş ve kaptırılan toplarda kalemizde her zaman tehlike yaşamışızdır.

Geçen seneyi gözünüzün önüne getirin. Benim çoğu maçta dikkatimi çeken defans topu aldığı zaman Mustafa orta sahada yoktur. Hemen forvete koşmaya başlar. Halbuki Mustafa'nın görevi defansa yardım etmektir. Defanstan topu alarak kanatlara ya da önündeki adama top atmasını bekledik bütün sezon. Ama o ne yaptı tam tersini. Orta sahadan aldığı topu hep geriye oynadı. Yaptığı preste arkadaşların dediği gibi gölge pres. Mustafa'nın oynadığı neredeyse bütün maçlarda biz 10 kişi rakip 12 kişi oynadı.

Son olarak bir maçta Sabri bizim ceza sahamızın orda Mustafa'ya bir pas verdi Mustafa'da orta sahanın sağ kanadında. Mustafa geri dönüp hareketlense atak yapacaktık. Ama Mustafa Sabri'den aldığı topu tekrar Sabri'ye geri vermişti. Hem de aralarında 2 tane rakip oyuncu olmasına rağmen. O maçtan sonra bırak Galatasaray'ı bu adam Bank Asya'da bile zor top oynar. Mustafa deyince hep bu pozisyon aklıma gelir ve sinirden deli olurum. Hangi maç olduğunu hatırlayan olursa yazsın ve görüntü varsa çok daha iyi olur.

Biliyorum ben Sarpa maç içinde iyi demedim.Cana ve Barışa göre en azından duran toplarda gol atıyor, bir kaç maç takımı kurtardı dedim hepsi bu.Bir futbolcu kötü diye iyi olan özelliklerine b.k atmaya gerek yok.

İki gol atarsan Türk seyircisinin gözüne girersin.Bu işler böyledir. Sahada dolan , bütün basın arkanda olsun, cahil ua kesimi arkanda olsun, iş işten geçtikten sonra ne yazar.Evet gol atıyor, eet çok faydalı oldu.

Sene sonu istatistiklerde yedirdi gol, oyuna etkisi, yaptığı markajın etkisi yazmadığı için bizim Türk seyircisi için gol istatistiği yeterli bir düzey.

Kardeş bu adamın gol atmasını istemiyorum, atmasın.Benim kriterim gol değil.Adam gol atıyor diye başarılı olamaz.Arka direkte bende sarksam senede iki gol atarım.

Sene sonu istatistiklerde yedirdi gol, oyuna etkisi, yaptığı markajın etkisi yazmadığı için bizim Türk seyircisi için gol istatistiği yeterli bir düzey.

İşte bu istatistikleri tutmak çok zor olduğu için M. Sarp ben gol atayım taraftar bişey demez mantığıyla oynadı bütün sezon. Takım defans yaparken ekranda dahi gözükmüyor ama atağa kalkınca en önde gidiyor. Pas atmayanlara da sövüyor. Tabi orda boş kaleye gol atsa kimse bir şey demicek ve 1 sene daha kalacak. O da bunun farkında zaten.

[video=youtube;g5ZTdPYLAj4]https://www.youtube.com/watch?v=g5ZTdPYLAj4[/video]

Kardeş bu adamın gol atmasını istemiyorum, atmasın.Benim kriterim gol değil.Adam gol atıyor diye başarılı olamaz.Arka direkte bende sarksam senede iki gol atarım.

mustafa ne zaman gol atsa gene takımda kalacak diye içimi korku sarıyordu

zaten geçen sene sezonu mustafanın golüyle açmak nasıl bir sezon geçeceğinin habercisiydi

Bursa Sarp'ı gönderdi tarihinde ilk kez şampiyon oldu, Marsilya Cana'yı gönderdi 1992 den sonra ilk defa şampiyon oldu.

Biz ikisi bir arada oynattık tarihimizde en kötü sezonu yaşadık.

Tesadüf mü? :)

Bursa Sarp'ı gönderdi tarihinde ilk kez şampiyon oldu, Marsilya Cana'yı gönderdi 1992 den sonra ilk defa şampiyon oldu.

Tesadüfmü bilmem ama senin kadar kin tutan, boş argumanlar üzerinden sallayan bir adam yok bu forumda.İbret aldım.

16.sayfa şerefine;

Seviyoruz seni Mustafa..

Evet 1992 yılından 2008'e kadar Cana Marsilya'da oynadı zaten allahım yarabbim.

ne zaman cana ismi geçse her konuda Çağlar çıkıyor :mad:

Geri
Üst Alt