Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

Şike muhabbetine kendini unutturdu adam.Kalıyor beyler şaka maka.

B_9c03b565a70abce729e2b62a7b707016.jpg

B_f8b82602e5fa37ec040882e567b11fe6.jpg

Cana gitti bu herif hala takımda kafayı yicem ya:mad:

Şu 3-4 gündür bana sempatik gelmeye başladı.En azından şerefi var,yeteneği bu kadar.

Şu başlık altında Mustafa Sarp'a şikecilere yapılan muameleyi yapan arkadaşlara ayar oluyorum !

Kendinize gelin artık.

Adam calısıyor, Şerefiyle oynuyor, Galatasaray formasını gücü yettiği kadar terletiyor.

Doğuştan Galatasaraylı bir oyuncuya neredeyse kötü 1 sezon geçirdi diye ana avrat küfür edeceksiniz.

Takımın başında Fatih Terim var, yetersiz görürse zaten gönderecek. En azından saygı duyun şu adama.

Elin 2 kuruşluk şikeci takımı, Selçuk Şahin denen adama sahip cıkıyor, laf söyletmiyor

Kendinize gelin beyler kendinize..

Fatih Terim kritlerine çok uygun bir oyuncu ama Sarp'ı kazanmaya çalışmak, emek-zaman kaybı. Biraz aklı varsa, pes edip orta kalite bir takımın yolunu tutar. Biz orada da alkışlarız kendisini. Ama Galatasaray'da olmaz, olmadı.

Şu başlık altında Mustafa Sarp'a şikecilere yapılan muameleyi yapan arkadaşlara ayar oluyorum !

Kendinize gelin artık.

Adam calısıyor, Şerefiyle oynuyor, Galatasaray formasını gücü yettiği kadar terletiyor.

Doğuştan Galatasaraylı bir oyuncuya neredeyse kötü 1 sezon geçirdi diye ana avrat küfür edeceksiniz.

Takımın başında Fatih Terim var, yetersiz görürse zaten gönderecek. En azından saygı duyun şu adama.

Elin 2 kuruşluk şikeci takımı, Selçuk Şahin denen adama sahip cıkıyor, laf söyletmiyor

Tamam abi.

Kendinize gelin artık.

fb şike yaptı diye niye Mustafa Sarp'ı eleştirmiyeyim ki,sizin mantığınız bu mu yani?İyi o zaman yine kalsın takımda yine sinir krizleri geçirelim.Te Allahım ya.

Mustafa sarpin kampda sürekli kullandigi cümle: "Garanti yoksa kale var" (pas atmak icin birini arayan arkadasina :) )

B_9edbfe986f8b4f8fc60938de8481d1dc.jpg

Reyizin morali bozuk görünüyor.Direnişe devam

^ Ya hiç futbolcu tipi, vücudu var mi su adamda ? Pfff, kimler futbolcu oluyor arkadas..

09 Temmuz 2011

Hala direniyorum.Sanırım son günlerim

M.Sarp

Dalga geçiliyor sürekli anlamakta güçlük çekiyorum ama, kesinlikle takımda kalması gereken ilk isim.

Yemeyin yemeyin.

Geri
Üst Alt