Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

gideceğin günü iple çekiyorum bir oyuncunun takıma fayda sağlamaması kadar normal birşey yoktur ama bu sırf zarar valla bu adam ilk 11 de başladığı zaman 10 a 12 başlıyor maç

gideceğin günü iple çekiyorum bir oyuncunun takıma fayda sağlamaması kadar normal birşey yoktur ama bu sırf zarar valla bu adam ilk 11 de başladığı zaman 10 a 12 başlıyor maç.

Abim ile kampa konusma firsati bulmuslar.

Sarp'a takimda kalip kalmayacagini sormus.

"Bu sene Allah izin verirse takimda kaliyorum. Fatih hocanin gelisiyle bambaska bir ortam yaratildi, bu sene hersey bambaska olacak. Insallah bu sene benim senem olacak" demis

Abim : "Banko mu oynamayi dusunuyorsun?" demis

Sarp : "Elimden geleni yapiyorum bunun için, hepimiz çok calisiyoruz. Selcuk ile iyi anlasiyoruz orta sahada."

Gecmis olsun hepimize.

Vallah duygusalandim ya efsane artik bitti

Yolun Acik olsun REIS seni bu taraftar unutmiyacak :sad007:

MS16

Güle güle sarpinho mersin idman yurdunda başarılar!

Hala korkuyorum direnişini sürdürebilir diye. İnanamıyorum.

BAM in basi ve sonu gitti:D hayirlis olsun.. Ayhan bizde biraksa da olur futbolu, o kadar kredisi var benim gonlumde..

senın o sahanın ortasında garıp garıp hareketler yapıp aslında hıc bır sey yapmayışını, kendı etrafında donup 10 dk dusundukten sonra en gerideki adama pas atısını, 2 metre onundeki adama top atacagın yerde topu trıbunlere atışını, golge presını, o varla yok arası halini, o koşuşunu, en önemlisi o otoban şeridi kaşlarını hiç unutmyacagım sarpinho.

gecen sene bam dağıtılacak deselerdi inanmazdım be sarpinyom çift yönlüm

Geri
Üst Alt