Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Kanser ettin bizi git hangı takıma gidiyorsan git..

Olmadı demek ve kötü söz etmemek lazım.

Mustafa Sarp 'ın Galatasaraylılığına, Galatasaray aşkına şapka :tiphat:

Onu bizde attığı gollerle, yaptığı hatalarla değil, bize Bursaspor forması giyerken attığı golle hatırlayacağım.

Güle güle Moustapha Xarp. Seni unutmayacagız... Ardından ayrılık müziği tam giderdi ... :asd:

Yokmu acıklı bir ayrılık müziği buln :asd:

Hic transfer yapmayıp Cana, mustafa gibi adamları göndermek de sadece bu yönetime yakısırdı. Yönetemiyorsan istifa et kardesim.

UnalAysal_ Ünal Aysal

Mustafa Sarp en son bana 'yerse gel 1vs1 minyatür kale kapışalım yenen kalır' deyince polis çağırmak zorunda kaldım. :/

ahahha bizim başkan fake ama iyi jb geçiyor.:asd:

kim bu merak ediyorum gerçekten :lol:

18 Temmuz 2011 Pazartesi

Kadro dışı kaldım.Fakat direnmeye devam edeceğim.

M.Sarp

17 Temmuz 2011 Galatasaray için bir devrimdir.:asd:

Kendine iyi bak reis.

UnalAysal_ Ünal Aysal

Mustafa Sarp en son bana 'yerse gel 1vs1 minyatür kale kapışalım yenen kalır' deyince polis çağırmak zorunda kaldım. :/

ahahha bizim başkan fake ama iyi jb geçiyor.:asd:

kim bu merak ediyorum gerçekten :lol:
Çok iyi espriler yapıyor. Lubeye falanda ayar vermişdi.

mustafam yirtigin formanin parasini birakmaya unuttma

buna kazma yarma çanak çömlek diyenler bunun yerıne heralde xavı ınıesta ayarında hırının gelcegını sanıyorlar galıba yası gecmıs cambıasso bıle 10mılyon euro ıstıyor sız neyden bahsedıyorsunuz mustafa sarpa hadı laf atıyorsunuz bılmem ne ıyı hos sımdıye kadar onun mevkıısınde oynayıpda onun kadar gol atmıs gs orta sahasında baska adam gosterın bana su zamanda o dort sene sampıyon oldugumuz donem harıc m.topalın bıle bı tane golu vardı gsda gerısını sız dusunun

Webaslan da Mustafa Sarp hakkında görmüş olduğum bu yorum beni hayata küstürmüş durumda.Epic Fail!!

Bu kadar cahil,bu kadar bilinçsiz taraftarların toplandığı başka bi site daha görmedim.Bunun gibi birçok yorum var o sitede.

Acaba diyorum bu adam Mustafa Sarp ın kendisi olabilir mi?

Onu övücek kadar da futbol cahili olan bi insan sanmıyorum 5 yaşındaki çocuk bile onun kazmalığını anlar ya.

Moderatörlere sesleniyorum Mustafa Sarp'ı her zaman yaşatmalıyız ya bir bölüme adı verilsin yada bu konu sabitlensin hiçbir zaman gerilerde olmaya haketmiyor Sarp :(

Geri
Üst Alt