Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

UnalAysal_ Ünal Aysal

Mustafa Sarp şuanda evimin bahçesinde top sektiriyor, hareketler falan yapıyor.Galiba beni bu şekilde etkileyip kampa gidebileceğini sanıyor

Webaslan da Mustafa Sarp hakkında görmüş olduğum bu yorum beni hayata küstürmüş durumda.Epic Fail!!

Bu kadar cahil,bu kadar bilinçsiz taraftarların toplandığı başka bi site daha görmedim.Bunun gibi birçok yorum var o sitede.

Acaba diyorum bu adam Mustafa Sarp ın kendisi olabilir mi?

Onu övücek kadar da futbol cahili olan bi insan sanmıyorum 5 yaşındaki çocuk bile onun kazmalığını anlar ya.

Merak etme ben burada da Mustafa Sarp'ı öve öve bitiremeyenler olduğunu hatırlıyorum. Adam bir ara Rijkaard'ın sayesinde bayağı bir adam futbolcu sayılmıştı. Yok topsuz oyunu çok iyi oynuyormuş ta bilmem ne. O zamanlar burada az tepinmedim bu adamda iş yok diye, şimdi yerin dibine sokanlar o zaman baş tacı ediyorlardı.

bülent korkmazın kazığıydı bize sonunda gidiyor. aman hemen bir takım bulsun da sonra takımda kalır malır son anda.

gitmesi için üstüne para vermemiz lazım galiba

Moderatörlere sesleniyorum Mustafa Sarp'ı her zaman yaşatmalıyız ya bir bölüme adı verilsin yada bu konu sabitlensin hiçbir zaman gerilerde olmaya haketmiyor Sarp :(

Bence Mustafa Sarp adı Metin Oktay Tesislerinde bir saha yada farklı bir yere verilip yaşatılmalı :D :D :D

heykelini dikmeliyiz floryaya son samuray diye

Webaslan da Mustafa Sarp hakkında görmüş olduğum bu yorum beni hayata küstürmüş durumda.Epic Fail!!

Bu kadar cahil,bu kadar bilinçsiz taraftarların toplandığı başka bi site daha görmedim.Bunun gibi birçok yorum var o sitede.

Acaba diyorum bu adam Mustafa Sarp ın kendisi olabilir mi?

Onu övücek kadar da futbol cahili olan bi insan sanmıyorum 5 yaşındaki çocuk bile onun kazmalığını anlar ya.

Mustafa Sarp'ı beğenen bir kişiyle futbol konuşmaya değmez. Yaşı geçmiş dedikleri adam yani Cambiasso 1980 doğumlu! Mustafa Sarp'ın ağzı süt kokuyor daha adamlar haklı. Böyle bir dünya starı yeteneğe ancak bu kadar çirkin bir şekilde çamur atılır. Ben sorarım bu arkadaşlara 31 yaşında bir futbolcu çok mu yaşlı? Bir star için? Belki de o mesajı yazan ironi yapmıştır?

O değilde en büyük talihsizliği ''Total üstad'' ın gitmesi oldu!...O biliyordu Sarp ımızın kıymetini;en fazla süre alan oyuncu Sarp iken ''Orta saha için transfere gerek görmedik'' açıklamasını yapabilmişti de biz sıradan faniler şok olmuştuk hani...Yaşı geçmemiş ve milli olmamış olsa,kurallarda izin verse ''Dünya Devi Suudi Arabistan'' milli takımında da kalitesinden faydalanmak isterdi herhalde...

O değilde en büyük talihsizliği ''Total üstad'' ın gitmesi oldu!...O biliyordu Sarp ımızın kıymetini;en fazla süre alan oyuncu Sarp iken ''Orta saha için transfere gerek görmedik'' açıklamasını yapabilmişti de biz sıradan faniler şok olmuştuk hani...Yaşı geçmemiş ve milli olmamış olsa,kurallarda izin verse ''Dünya Devi Suudi Arabistan'' milli takımında da kalitesinden faydalanmak isterdi herhalde...

Total çuvallamıştık be ne sezondu !

Servet altını oymasaydı kalan 26 maçta en az 23 galibiyetle total şampiyon yapardı bizi,tamda SSL i çözmüştü Hazret;kahrol Servet!...Yersen...

Rijkaard:

Leo Franco

Sabri - Servet - Zan - H.Balta

M.Sarp

Ayhan - Elano

Keita------------Arda

Baros​

F.Terim:

Muslera

Sabri - Ujfalusi - Zan - Çağlar

Yekta - Selçuk - Melo - Arda

Baros - Elmander​

Rijkaard:

Leo Franco

M.Sarp

Ayhan - Elano

Keita------------Arda

Baros​

F.Terim:

Muslera

Baros - Elmander​

Yekta'nın olduğu yerde %100 Kazım Kazım oynar..

Rijkaard:

Leo Franco

M.Sarp

Ayhan - Elano

Keita------------Arda

Baros​

F.Terim:

Muslera

Baros - Elmander​
Keita konusunda ''Ya o ,ya ben!'' diye rest çektiği için Keita nın gönderildiğini bizzat Polat açıkladı,şimdi takımda olmasını istemezmiydin?...Hakan leş,2008 den beri hemde,sakat-cezalı olmadığı her maç sahaya süren F.R. değilmiydi,adamın vücut dili ''Oynayacak durumda değilim'' diye haykırıyorken santrforu veya A2 den birini solbekte oynatsa daha iyi idi,oynatarak ona da kötülük etti;ayrıca Çağlar da çok matah bir adam değil,hala en büyük sıkıntıyı solbekte görüyorum...Elano için ''İyi futbolcu,yararlanırım'' diyende,en fazla süre alan futbolcu Sarp iken ilk sezon devre arasında ''Orta saha için transfere gerek görmedik'' şeklinde net bir açıklama yapıp geçen sezon başında da adam akıllı bir orta saha oyuncusu alınması için tavır koymayanda kendisiydi...Ujfalusi transferini hiç anlamadım zaten;eldeki ağır ve tekniği zayıf stoperlerin yanına çabuk ve teknik biri lazımdı,Ujfalusinin ne çok çabuk olduğu söylenebilir ne de çok teknik...Mesajından geçmiş 2 yılın kadroları berbat,şimdiki harika imiş gibi bir anlam çıkyor...O 2 yılın kadroları o kadar kötü değildi,çok kötü kullanıldığı ve gerekli takviyeler yapılmadığı için tükendi...Halihazırdaki kadroda maalesef zannettiğinin çok gerisinde...Orta sahaya 2. bir oyuncu,solbeke direkt oynayacak bir futbolcu ve stopere adam lazım,sağbeke Eboue veya başkası alınacak hesabıyla...Forvet Baros-Stancu nun durumuna göre sonraya bırakılabilir...

reis :sad007:

mustafasarp1.jpg

Tamam bu adam kazma falan da yine de üzülüyorum Mustafa için ya.

Düşünsenize sen büyük bi takımdasın,o takımı çok seviyorsun ve ayrılmak istemiyorsun.

Ama taraftarın seni beğenmiyor,aşağılıyor bir an önce gitmeni istiyor.Çok kötü bir şeydir lan.Psikolojisi nasıl bozulmuyor anlamıyorum.Onun yerinde olmak istemezdim.Gerçi insan olarak iyi biri ama futbolculuğu beceremiyor işte.

Neyse bu kadar duygusala bağlamak yeter.İçimi döktüm rahatladım.:D

Tamam bu adam kazma falan da yine de üzülüyorum Mustafa için ya.

Düşünsenize sen büyük bi takımdasın,o takımı çok seviyorsun ve ayrılmak istemiyorsun.

Ama taraftarın seni beğenmiyor,aşağılıyor bir an önce gitmeni istiyor.Çok kötü bir şeydir lan.Psikolojisi nasıl bozulmuyor anlamıyorum.Onun yerinde olmak istemezdim.Gerçi insan olarak iyi biri ama futbolculuğu beceremiyor işte.

Neyse bu kadar duygusala bağlamak yeter.İçimi döktüm rahatladım.:D

Oğlum senin hayatın boyunca kazanamayacağını 1 yılda kazanan adama ve üstelik hiçbirşey vermeyen adam acıma..

Yaşın küçük daha durumu kesemiyosun böyle lavuklara acımıcaksın..

Bunlar resmen çiftlik gibi yatmaya gelmişler verdikleri hiçbirşey yokmuş gibi gitmeyide bilmiyorlar..

Geri
Üst Alt