Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Ümit Karan

Teşekkürler Ümit Karan!

Ümit Karan'ın Sözleşmesi Feshedildi

Galatasaray Futbol AŞ ile oyuncumuz Ümit Karan arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Ümit Karan, Eskişehirspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine futbol yaşantısında başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Cevap: Ümit Karan Eskişehirspor'da !

Galatasaray Futbol AŞ ile oyuncumuz Ümit Karan arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Ümit Karan, Eskişehirspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine futbol yaşantısında başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

umit karanin sozlesmesi feshedildi

Galatasaray Spor Kulübü

Yolun acik olsun Umidim . Klubun kontrat feshetmeden en azindan 1 m kazanmasini beklerdim Umitten fakat Umitin gonlu olduysa helali hos olsun.

yolun açık olsun Ümit

gollerini orada da sırala :D

Bu sezon FTK nda 1 gol Ankaraspor 'a, 1 golde UEFA kupasında Benfica 'ya attın ligi boş geçtin.

Bu demekki yollar ayrılmalıydı. Yolun açık olsun...

Cevap: # Ryan Babel

Galatasaray Kulübü, Eskişehirspor ile anlaşan futbolcusu Ümit Karan'ın sözleşmesini karşılıklı feshetti.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol A.Ş. ile oyuncumuz Ümit Karan arasındaki sözleşme, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Ümit Karan, Eskişehirspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine futbol yaşantısında başarılar dileriz" denildi.

Güle güle Ümit Karan.

Insallah Eskisehirspor'da basarili olursun, ve Galatasaray'a karsi bir gol atip, sevinmessin :D

Skibbe istiyordu ama Eskişehir'e gitmiş.Hayırlı olsun.

Eintracht Frankfur'un, Umit Karan'a verecek parasi yokki. Eskisehirspor bile Eintracht'dan daha zengin bir kulüptur.

83 puanla kazandığımız efsane şampiyonluktan bugüne kalan tek strikerdı.

Necati Ateş

Hakan Şükür

Hasan Kabze

Ümit Karan

Son sene fena halde çuvallasa da, kaçırdığı gollerle saç baş yoldursa da nice kazmalar yetiştiren Türk futbolunun en yetenekli, en fantastik forvetlerinden biri olmuştur, benim için.

Yolun açık olsun..

83 puanla kazandığımız efsane şampiyonluktan bugüne kalan tek strikerdı.

Necati Ateş

Hakan Şükür

Hasan Kabze

Ümit Karan

Son sene fena halde çuvallasa da, kaçırdığı gollerle saç baş yoldursa da nice kazmalar yetiştiren Türk futbolunun en yetenekli, en fantastik forvetlerinden biri olmuştur, benim için.

Yolun açık olsun..

O sene çok güzeldi.4 forvetimiz birden süper sezon geçirmişti.

Hayırlı olsun ümit hele o roma'ya attığın klas golünü hiç unutamadım unutmayacağım da..yeni takımında başarılı olursun..

vestele attigin gol _ enfesti enfess _ !!!

Fenerci Karana Eskişehirde başarilar...

Lucescu doneminden sonra, biraz'da Istanbul yuzunden super lig topcusu oldu cıktı. Son senelerdeki Avrupa hezimetleriminizin bas mimarlarındandır. Saha icinde egoist ve son anda fark edilmese kulubunu ezeli rakibine 5 kurus fazla paraya satacak kadar'da karaktersiz biri bana gore. Yolu acık olsun, bundan sonra bizden uzak Allah'a yakın.

Geçlerbirliğinden Galatasaraya geliş şekli ne kadar sıkı bir Galatasaraylı olduğunun göstergesidir bence.İlhan Cavcavın esip gürlemesine aldırış bile etmemişti.Ankara BB den geri döndüğünde anasına kavuşmuş çocuk gibi sevinmesini hiç unutmuyorum.Yolun ve bahtın açık olsun kaptan.

Geri
Üst Alt