Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Ümit Karan

Cevap: Ümit Karan Eskişehirspor'da !

Elimizde şu anlıuk 3 tane forvet var.Nonda,Baroş,Özgürcan?

Nonda,Ümit Karan'dan daha pasiftir,tabii ki bana göre.Ayrıca daha yavaştır.Özgürcan ise Ümit Karan'ın stilinde ama bir türlü patlama yapamayn cinsi.Ne kaldı Baroş.

Bu durumda hangi hakka hizmet, sattık ki biz Ümit'i.Saha bir sene önce Fener isteyince gitme diyen biz değil miydik? Şimdi niye Eskişehir? Gerçi bugünkü törenden sonra Eskişehir'in,gözümde Fener'den bi farkı kalmadı.

Bize en azindan iki tane forvet sart bana gore.Baros disinda elimizdekileri saymiyorum bile.gorduk gorecegimizi gecen sene.

Sen kotunun iyisi tabii sana gore Nonda diyorsun ben de diyorum ki Nonda da gitsin,kaliteli isimler alalim,ha ozellikle Umiti sevmem onu da belirteyim.

buna karışmadan edemicem bende eskişehirliyim ama eskişehir taraftarlatı taşkın kabul ediyorum yaptıklarıda ayıp.ancak eskişehire yolu düşen olursa benm memleketim ağırlamaktan memnun olurum ve eğer kötü düşünceleriniz varsa eskişehire karşı (eskişehirspor a değil eskişehire?) buyrun gelin misafirim olun size eskişehiri tanıtayım:)

dedigim gibi benim sorun olarak gordugum Eskişehirspor taraftarı yoksa 4-5 çapulcuya bakarak Eskişehir halkını eleştirecek degilim ki bu olaylar olana kadar Eskişehir gozumde Ankara İstanbul sonra çalısmak yada yaşamak istedigim yerlerin basında gelirdi ama bu konusulanları ve yaptıklarını gordukten sonra çok antipatik gelmeye basladı burası aynısı Bursa da var ama Eskişehir kadarını gormedım ben daha :Dyaptıklarını kısaca ozetlersem

orgutlenıp Galatasaray otobusunu taslamaya gıtmeler maç saatıne yakın sokakta buldukları Galatasaraylı taraftarlırın formasını zorla alıp yakıp yırtmalar forumlara saldırmalar ve bunlardan admınlerınınde haberı var muhabbetı donuyr forumda ustune bırde kendı forumlarına saldırı olmasın dıye yanılmıyorsam 2 hafta kapalıydı uye alımları (fenerle bizim maç arka arkaya oldu emınım onlarada yaptılar aynısı) neyse sonuc olarak benım Eskişehir halkına karsı eleştirim yok ama taraftarları evlerden ırak !!!

Ümit ve Ümit gibilerin Galatasaray'dan gönderilmesi/satılması her zaman için doğru bir karardır ve gereklidir. Galatasaray büyük hedefleri olan bir spor kulübüdür. Ümitlerle uğraşacak ne zamanımız var, nede sabrımız..

ümit daha fazla işe yaramaz artık Galatasarayda..

Es es de başarılı olabilir, isterimde olmasını, Youla-Ümit iyi bi ikili olur tahminim..Bir de Batuhanı tekrar kiralama düşünceleri var..

Es-es gene kaliteli bir takımla girecek sezona..

TSL yi gittikçe daha çok seviyorum, ah bi de PAşa yerine KSK geleydi..

Eskişehir hazır gaza gelmişken Lincoln'ü de satsalar keşke 4-5 milyona :)

Ümit Karan bir zamanların en sevilen oyuncusuydu ama kendi etti kendi buldu misali sonunda Eskişehirspor'un yolunu tutmak zorunda kaldı.

Son zamanlarda Galatasaray'ın değerini unuttu yada başka ilgi alanları buldu kendinede denebilir.Futboldan soğudu sanki.

Bize yaşattıklarını unutmadık Ümit Karan'ın.

Başarılar bundan sonraki hayatında...

Lucesu zamanında neydi ya..

ROma yı 1-0 yenmiştik Ümitin golüyle..

Defansda Ergün, orta sahada Hasan, ilerde Ümit..

3 tane adam gibi top oynayan isim vardı..ÇEyrek final oynamıştık yanılmıyosam..

Umit de cok mutlu hani aa eski'nin armayi opme uclu cektirme filan .... ne diyelim :rolleyes:

Yolun açık olsun Ümit.Bize yaşattığın başarıları unutmadık.

Cevap: # 99 Ümit Karan

şuna dikkat çekmek isterim eses taraftarı adnan polat diyince ıslıkladı ve ümit karan bundan rahatsız oldu dikkat ederseniz;):)

Acikcasi ben Umit Karan icin Eskisehir'de boyle stadta imza toreni yapilmasini anlayamadim. Umit Karan yetenekli bir oyuncu ama; son sezondaki formsuzlugu ortada. Gelecek sezon da Youla'dan daha faydali olacagini dusunmuyorum. Eskisehirspor'un yonetimi biraz kendi gosterisini yapmis bence.

Galatasaray benim icin artik hicbirsey ifade etmiyor diyen bir adam bizim icinde birsey ifade etmemeli bu konu kaldirilsa burdan?

adamın yaptıklarını bi çırpıda silmeyin bu konu neden kalkacakmış tam bir saçmalık olur buradan kalkarsa.Gitmiş olabilir ama ümit hala kalbimizde en azından yaptıklarıyla:D

Galatasaray'da en sevdiğim futbolcuydu.Saçmalamayın Allah aşkına ne alaka konu burdan kaldırılsınmış adam buruk ayrıldı kovuldu duygusal bi futbolcu sonuçta bu açıklamalar doğal geliyo bana.

Geri
Üst Alt