Galatasaray Tarık'tan Vazgeçti

Yönetimin 2 senedir yaptığı tek doğru hareket.Anadolu kulüplerine para yedirme vakti artık geçti.Gidin Almanya 2. liginden gurbetçi bulun anadoludan almayın.

ellerinde patlasin 5milyon bu boru degil, türkiye liginde 5 milyon edecek bir yerli futbolcu göremiyorum yabanci siniri olmasa buna büyüklerde oyniyanlar yerliler dahil.

Aziz Babalarına sormuşlardır, o da benim ihtiyacım yok ama Gs'ye de vermeyin, yüksek fiyat çekin demiş işte Eses'ten oyuncu alınmasın , nefretlik bir camia.

Çok iyi oldu, çok da güzel oldu tamam da sağ beke takviye lazım.Şöyle genç, yedekliği dert etmeyecek yabancı bi eleman bulsak.Türk bekler hiç çekilmiyor.

Bu adamla yeni sözleşme imzaladıklarına göre yıllık iyi bir fiyat vermişlerdir , almayalım ellerinde patlasın yarın Trabzona 2 milyona gider.Şener alınsın.

geçen sene Salih Dursun'a verilen 3 milyon ile rahatlıkla alınırdı..

5 milyon bence de verilmez.. kafayı yemiş bunlar.. Ersan Çelik'in her cümlesinin doğru olduğuna eminim..

Veysel fena başlamadı bence . Ishak alınsın sol beke ,stoperede üst düzey oyuncuya parayı kıyalım.

Forvetde oynaya bilecek yabancılarımız var zaten .

Ibrahimovicleri ala biliyorsan al

Şeneri izleyinca Tarık alsinlar diyorum

Tarıkı izleyince Şeneri alsinlar diyorum

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Veyselden zerre kadar artısı yok iyi olmuş.Veysel geçen sezon kadro dışı kaldıktan sonra geldiği için kötü görüntü vermişti. Bu sene daha iyi olur. Sol beke ishak alınsa yeter.

İyi olmuş almanyada belçikada 200 bin avroya bunlar gibi adam bulursun gitsinde izlesinler biraz !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ooo yeeeeaaa. çoğiyiolmuş açıknet. benim içimden geçen her an mitiroğlu gelebilir. başkan sağ gösterip sol vurmayı seviyor

Bu haber beni çok korkuttu.

Amrabat ve Hamiti de bize itelemeden hemen önce aynı bu şekilde haberler çıkmıştı ve biz gidip daha fazlasını vererek almıştık.

Umarım bu sefer öyle olmaz ve takima milyonluk bir kazma daha almayız.

Helal olsun doğruysa.Keşke zamanında Salihte, Amrabatta filanda aynı duruşu gösterseydik.23 yaşına gelmiş golü-asisti olmayan adama 6 milyon istemek nedir yahu. 3-4 milyona Schalkeden paşalar gibi Uchidayı alırsın çok rahat.

Devre arasi alacaktik salih yerine zaten sözlesmesi bitiyordu büyük hata yaptik...

Gerekirse anadolu kulüplerinden hiç bir Türk'ü almayalım gebersinler açlıktan yaptıkları işgüzarlık yeter dedirtti artık gidin at gibi gurbetçiler var alın getirin 100 bine 200 bine yabancı sınırınında allah belasını versin o federasyon başkanınında.İnsanı zorla kendi milliyetinin düşmanı yapacaklar Türk düşmanı olup çıkacaz bu nedir arkadaş.

Geri
Üst Alt