Galatasaray: "Tartışmalı görüntüler, önemli maçları yönetmiş yabancı hakemler tarafından değerlendirilsin"

Doğru laf ancak yanlış ülke yine anlamazlar.Bizim ülke yıl olmuş 2023 hiçbir düzelme yok 60 70 80 90 2000lerde neysek yine oyuz.

Yayıncı kuruluş minvalinden ziyade
Klüpler birliğinin finanse ettiği bir hakem heyeti ile başlasınlar bu işe
Zamanla yurtdışından hakem de getirmeye başlarlar işte
Özerk bir yapı olacak şekilde ilerler ingilizler gibi

Güzel. Kulüpten böylesi iyi. Penaltı sayılarını falan ua ve diğerleri paylaşsa da yeter

bunu o twitterdaki ergene ,erden yazdırmış gibi son uyarı gibi yoksa ipliginizi pazara dökeriz gibi geldi bana

Güzel çağrı ama kabul görmez.10 tane penaltımız fln güme gitti sezon başından beri fb nin alehine yapılan toplasan 2-3 pozisyon yoktur.

Anlaşılmayacak bir şey yok, kimsenin anlamasını da bekleyerek yapılmış bir açıklama değil zaten. Yarın bıdı bıdı öttüklerinde "Al bak ben size gelin inceleyelim, takip edelim dedim, benim de derdim var hakemlerle, ben de rahatsızım ama sen kendine ayrıcalık istiyorsun demek ki." diyerek bu açıklamayı önlerine koyma şansın var artık.

Trtspor daki şişkoyu dinleyin sonra tekrar karar verin bakalım bu açıklama bu ülkeye ve bu fanatik ibişlere uygun mu onlar tarafından anlaşılır mı diye.

Gerek yoktu. Dün gece ortalığı yangına verdiklerinde sert bir cevap verip devleti göreve cagiracaktin. Bunlar gereksiz açıklamalar. Galatasaray'lilarin duygularina tercüman olan açıklamalar değiller.

iyi açıklama ama gerek yoktu bunlarla muhattap olmaya.sen bir kanat ve forvet indir iyisinden,kudursunlar

Geri
Üst Alt