Galatasaray: "Tartışmalı görüntüler, önemli maçları yönetmiş yabancı hakemler tarafından değerlendirilsin"

Gerek yoktu. Dün gece ortalığı yangına verdiklerinde sert bir cevap verip devleti göreve cagiracaktin. Bunlar gereksiz açıklamalar. Galatasaray'lilarin duygularina tercüman olan açıklamalar değiller.
galatasaraylıların duygularına tercüman olacak açıklama ancak nkfvas şeklinde olur haliyle oyle bir resmi acıklama yapılamaz.

Ben zamanında demiştim, tüm maçın tartışmalı karaları toplanıp yollansın. En çok kimdeyse hata ama ondan da puanlar silinsin. Yok öyle beleşe pozisyon değerlendirmesi. Kulübüm kadar insaflı değilim .d.d

Hatta yabancı hakem de istiyoruz. Yabancı hakemler gelince ilk 3 e giremezsiniz kuşlar bunu siz de biliyorsunuz

Sonunda bir kulüp çözüme yönelik bir adım attı. Bakalım küçük ve büyük şikeciler ne yapacak.

Iyi ki Galatasaraylıyız. Çok güzel kaleme alınmış cevap olmuş.Seviyemiz camia olarak çok başka yerlerde.Rakibin kadar büyüksün kafasında oldum ama özellikle son iki sezondur yaşananlarla kuş kardeşlerin artık sizofreni boyutunda beyinlerinin yandığıni gördüm. Bu nedenle biz rakibiyle falan değil tek ve rakipsiz büyüğüz.

Kabul görmeyecek bir çağrı ancak tarihe not düşmek adına doğrusu bu. Tartışmayı liseliler gibi "haa, huu, sapla" döngüsüne sokmaya gerek yok. Eğlenceyi, goygoyu maç kazanınca, şampiyon olunca vs. yaparsın.
Çağrı gayet net, haklı olduğuna inananın bundan korkusu olmaz. Amacı kayrılmak olanların kaçacağı belli

Hatta yabancı hakem de istiyoruz. Yabancı hakemler gelince ilk 3 e giremezsiniz kuşlar bunu siz de biliyorsunuz

Trtspordaki ibişlere göre Cüneyt Fırat dalan gelsin var hakemi olsunlarmıim Alex Taşçıoğlu da yakışır oraya hatta dimi yaf :) Aziz’in adamlarına sonsuza kadar görev verirler artık

Trtspordaki ibişlere göre Cüneyt Fırat dalan gelsin var hakemi olsunlarmıim Alex Taşçıoğlu da yakışır oraya hatta dimi yaf :) Aziz’in adamlarına sonsuza kadar görev verirler artık
Cüneyt fıratı hakemliğe döndüren palabıyık'ı kollayan bunlar çünkü. Allah'ın adaleti işte şimdi de gelip palabıyık diye ağlıyorlar. Alex taşçıoğlunu söylemeye gerek yok fener amigosu herif

Açıkçası hoşuma gitmedi sanki suçlu bizmişiz gibi. Neyse hayırlısı olsun.

Boşu uğraşıyoruz bunu kabul etseler bile pozisyonu yorumlayana gsli der fb aleyhine yorumladığında bu manyakların anlayacağı şey değil yani kısacası bu ama yine de biz teklif ettik demek için de bu açıklamayı yapmak gerekiyordu bir yandanda bunları kudurtmanın en iyi yolu ts maçından 3 puan almak ve sezon sonunda da şampiyon olmak.

Gs -> Corleone
FB -> Tataglia
Bjk -> Barzini

:ddddd

Ne alaka yav .gelin tüm pozisyonlara bakalım yiyorsa diyoruz bunu anca haklı olan söyler
Aynı noktada buluşmamız mümkün değil bunlarla. adamlar adalet değil kayrılmak istiyor alanya maçında hiç bir şey yoktu adana maçımız çok problemli diyor pozisyon pozisyon izleleyim bizim siyah dediğimize onlar beyaz der.

Cüneyt fıratı hakemliğe döndüren palabıyık'ı kollayan bunlar çünkü. Allah'ın adaleti işte şimdi de gelip palabıyık diye ağlıyorlar. Alex taşçıoğlunu söylemeye gerek yok fener amigosu herif

Iste diyor ki yabanciya gerek yok, bunlari geri dondurelim diyor, sistemi kurcalamayalim diyor... :)

Geri
Üst Alt