Galatasaray Taşınıyor

Buğra Aslan

Yeni Üye
Galatasaray yönetimi yeni sezon öncesi salon değişikliğine hazırlanıyor.

Final serisinde Federasyonla tartışma yaşayan sarı kırmızılılar Abdi İpekçi’den ayrılmaya yakın. Taraftarın takıma olan ilgisindeki artıştan yararlanmak isteyen yönetim, kapasitesi Abdi İpekçi ‘ye göre daha fazla olan Sinan Erdem Spor Salonu’na taşınmayı planlıyor.

Sinan Erdem’deki localardan gelir elde etmeyi düşünen yönetim sponsor belirsizliğinin sürüklediği yokuştan bu yolla çıkmayı düşünüyor.

Koç Ergin Ataman’da daha önce yaptığı açıklamalarda Sinan Erdem Spor Salonunda oynamaya sıcak baktığını belirtmişti.

KAYNAK : GALATASARAY TAŞINIYOR - AltıncıAdam.com

Yönetim istemiyor.

Turgay Demirel arenayi vermiyor bize .

Zorunlulukan gidiyoruz.

Bizim basketbol Şubesi niye varki adamlar her yolumuza taş koyuyor.

İpekçi iyiydi yahu ordaki atmosferi sinan erdemde yakalayamayız.

Yönetim istemiyor.

Turgay Demirel arenayi vermiyor bize .

Zorunlulukan gidiyoruz.

Bizim basketbol Şubesi niye varki adamlar her yolumuza taş koyuyor.

geçen yıl planlanıyordu organizasyon yoğunluğu sebebiyle geçilememişti zorunlukla ilgisi yok

Abdi İpekçi' de oynamalıyız.

Galatasaray yönetiminin 3 senede basketbolda yaptığı bir olumlu iş yok . Hatta hep olumsuz . Şimdi de İpekçi gibi yer varken Sinan Erdem'e gidiyormuşuz . Hey Allah'ım ya .

geçen senede sinan erdeme geçecegiz muhabbetleri vardı ama ipekçide oynadık

Abdi İpekçi'den iyi bir saha olamaz.

ipekçi iyi ambians atmosfer felan

sinan erdem dandik

Yeni bir salon yapmalıyız . En az 14 bin kişilik . Hatta onu da yapamıyorsak TT Arena'yı bazı maçlarda basketbol sahasına dönüştürebiliriz . Gayet de iyi olur . Daha önce örnekleri var hem basketbol hem futbol sahası olan .

Syracuse_Carrier_Dome_by_spacetime.jpg

800px-Carrier_Dome_Basketball_View.JPG

Yeni bir salon yapmalıyız . En az 14 bin kişilik . Hatta onu da yapamıyorsak TT Arena'yı bazı maçlarda basketbol sahasına dönüştürebiliriz . Gayet de iyi olur . Daha önce örnekleri var hem basketbol hem futbol sahası olan .

Syracuse_Carrier_Dome_by_spacetime.jpg

800px-Carrier_Dome_Basketball_View.JPG

bunu arena da yapmak mümkün değil... haa diyorsan ki çimleri 2 günde yepisyeni yapan ilaç bulunmuş o zaman belki denenebilir... :) syracuse maçı olduğuna göre orası büyük ihtimalle amerikan futbolu sahası yani sentetik zemindir ve bir kereliğine yapılmış bişeydir...

hani bball salonu yapiliyordu aslantepeye odami yalandi cati gibi

Fb'nin ülkeri gibi bir sponsor bekleniliyormuş salon yapmak için . Şu an adaylar Pegasus ve Vodafone imiş . Ama Vodafone bjk'ye sponsor olduğu için isim sponsoru olsa bile çok az bir teklif vermiş . Pegasus da sadece isim sponsoru oluruz salon sponsoru olmayız demiş . Yani rafa kalktı o proje .

bunu arena da yapmak mümkün değil... haa diyorsan ki çimleri 2 günde yepisyeni yapan ilaç bulunmuş o zaman belki denenebilir... :) syracuse maçı olduğuna göre orası büyük ihtimalle amerikan futbolu sahası yani sentetik zemindir ve bir kereliğine yapılmış bişeydir...

Bizim stada da sentetik çim olmaz mı ?

Fb'nin ülkeri gibi bir sponsor bekleniliyormuş salon yapmak için . Şu an adaylar Pegasus ve Vodafone imiş . Ama Vodafone bjk'ye sponsor olduğu için isim sponsoru olsa bile çok az bir teklif vermiş . Pegasus da sadece isim sponsoru oluruz salon sponsoru olmayız demiş . Yani rafa kalktı o proje .

euroleague fln oynuyoruz, sponsor bulunamamasi tuhaf 3 senedir oyaliyorlar taraftari

euroleague fln oynuyoruz, sponsor bulunamamasi tuhaf 3 senedir oyaliyorlar taraftari

Valla bu konuda yönetimin değil sözde GS'li iş adamlarının suçu var . Bakıyorum fb'ye . Sponsorlarının neredeyse hemen hemen hepsinin başında fbli iş adamları var . (Koç-Ülker-Doğuş Holding) . Biz de mesela Sabancı ile işbirliği yapabiliriz ama maalesef yanaşmıyorlar . Galatasaray Pegasus olsa kötü mü dururdu ? :(

Sinan Erdem'in nesi kötü anlamadım. Abdi İpekçi'nin atmosferi falan kötü de salon çökecek altında kalacağız bigün.

Geri
Üst Alt