GSC Haber Galatasaray: Teşekkürler Mauro Icardi!

ömrümde gördüğüm, kendimi bilerek izlediğim taraftarla bu kadar bütünlesen tek futbolcu sanırım. bu birleşme 20 30 yılda bir gelir gelirse bir daha karsımıza. her şey o kadar doğal ilerledi ki gerçek sevgi ortaya çıktı. doğru zamanda da ayrılıyor. çok güzel zamanlardı. hep iyi hatırlanacak o yüzden. sahada saha dışında çok büyük gücümüz kayboldu.

Icardi'ye veda mesajı yayınladığınıza göre bugün yarın bir transfer açıklayacaksınız. Ateşle oynuyorsunuz, umarım yanmazsınız !!!

Ulan be geçen sene bile gitmesini savundum ki yanlış olduğunu düşünmüyorum ama insan üzülüyor be. Yaşananlar harbi acayip şeylerdi keşke daha erken yolumuz kesişseydi. Her sey için teşekkürler kral

1784190316652.webp

Kontrat önerdigin adama neyin vedasını yapacaktık onu anlamadım

Yabancı sınırı mevzusu patladıgı icin icardiye veda ediyoruz

Yabancı sınırı mevzusu olmasa dursun gider bu adamlar 10 mılyona yine imzalardı

Allahtan aklı selim taraftar araya girdide baskı yaptı
Yakın arkadaşsınız sanırım, bu kadar samimi bahsettiğine göre.

aDMİNLER bir başlık açalım lütfen
"İCARDİ İÇİN JÜBİLE & VEDA MAÇI" planlanmalı
üyelerin görüşü istenmeli

Aşkın Olayım şarkısını Halil Dervişoğlu’na bıraktığı söyleniyor

Güzel şeyler yaşattı sagolsun. Ama her güzel şey gibi bununda sonu vardı 👋🏻

Akşama bir açıklama yapıp erdene ve taraftara teşekkür edip hocaya sallayacak diye düşünüyorum. İnşallah yapmaz.

Daha güzel ayrılmak varken başkanın anlamsız tavrı ile taraftar epey mesaj atmışlar.
Çok severdim ama artık vakti gelmişti. Özellikle bizim topçularin da maç seçmesi sebebiyle 2 kulvarda yarışırken çok büyük handikap idi. Tek kulvar olsa bir şekilde yine kalabilirdi ama hocanın bol presli ve eforlu oyunu tüm takımı etkiledi.
Yolu açık olsun.

Futbol çok materyalist bir spor lan...o kadar sevinç yaşattı bize bu adam ama 1 sezon düşmeye görsün, ne hakaretler edildi. Defol git dendi...milyonlarca Galatasarayliya unutulmayacak anılar bıraktın kaptan, ben dahil olmak üzere nankörlük ettik. Affet bizi. Gittiğin yerde mutluluklar

futbol materyalist değil nesil bozuk benim akranım kimseden bunları duymadım

sosyal medya ile büyüyen nesil kaba ama anonim korkak kaba, saygısız, vefasız bomboş bir kitle

Mumkun degil hocam. İcardi ile taraftar arasindaki iliskiyi hicbir sekilde yonetimsel dusunmemek lazim. Yonetim kufur edip yollasa yine olmaz o. Zaten su dakkadan sonra tatil modunu birakip da nasil futbola donecek ona da emin degilim
Fener şu anda psikolojik üstünlük için Keramettin adminimi bile transfer edebilir. :asd:

Geri
Üst Alt