- 13 Ekim 2014
- 108.524
- 58.306
- 4.588
Eleke ailen'dir benim gözümdetetteh'i istemiom , moit
elekeyi bilmiom
then
1 pato
2 balotel
190 boyunda herifin bilekleri böyle iyi olur mu . Kafadan kirik herife de benziyor. Tam takimi costuran tip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleke ailen'dir benim gözümdetetteh'i istemiom , moit
elekeyi bilmiom
then
1 pato
2 balotel
kaynaga göre 7.5 + satistan pay. tercüme ettim o yeriyuh bide paymi var?
Eleke ailen'dir benim gözümde
190 boyunda herifin bilekleri böyle iyi olur mu . Kafadan kirik herife de benziyor. Tam takimi costuran tip
luzern'da oynuyor (isvicre). Pek yüksek olmaz oradaki fiyatlar. Bizim ligde öyle. Gecen haftaya kadar mi ne Ozan da sadece 500k yaziyordu. Pek takmam o siteyi. Big 5 haric (hele hele daha kücük ligleri) pek takmiyorlar22ymiş
transfermarkt fiyatı nie öle düşük
Herkes de sendeki gibi isbilmez yoneticiler yok ondandir.7.5 artı satıştan pay doğruysa rezalet bir transfer biz ozan kabaka koyduramadık payı
7.5 çok para fazla riskli bir hamle keşke daha net bir yatırım yapsaydık kariyeri boyunca çift haneli gole ulaşmamış yanılmıyorsam.
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyi ki burada konusunu actim. Herkes ayni kaynagi alip birseyler yaziyor twitter da![]()
bu işler böyledir insan bir şeye sahip olunca kıymeti kalmazilk baslarda bunu cok isteyen vardi sonra neolduysa artik millet birden 360 derece dondu