Galatasaray, Tetteh İçin Sparta Prag ile Anlaştı İddiası!

tanımıyorum ama olsun.

alın

Ya arkadaşlar biraz önce videolarını izledim, Eren Derdiyok vol2. gibi görünüyor. Iskalar mı dersiniz, topları ayağına dolaştırmaları mı dersiniz, topa vuruşları dengesiz ve yavaş mı dersiniz, alakasız paslar mı dersiniz, komedi top kaptırmaları mı dersiniz.... Yani anlatıldığı gibi bir profil çizmiyor. Bir bakın isterseniz ben mi yanılıyorum anlamadım ki?

Not: Hele son vuruşları resmen fazia ;D
Adamın en iyi videoları diye öne sürdükleri video. Twitterdaki videoları görseniz rezalet ötesi...

Üstelik zeka problemi de var :D

@Furkan Korkmaz
Tetteh ve alan beraber gelse nasıl olur?
Forveti domine ederler diye düşünüyorum
Bence şuanki transfer parasıyla bu ikisinin halletmeliler biri de yetmez

Yalnız adam cidden compilation videolarında bile iyi gözükmüyor :D Gelmese daha hayırlı olacak gibi.

Sparta geçen sezon soktuğumuz Semih kazığını misliyle çıkarmaya çok yakın gibi.Almayın ula

Muhtemelen "Bizi Semih belasindan kurtarirsaniz size Tetteh de indirim yapariz." demislerdir.

Sparta geçen sezon soktuğumuz Semih kazığını misliyle çıkarmaya çok yakın gibi.Almayın ula
Valla compilation videolarını bilirsin dünyanın en mal adamı bile ilgi çekici bunda o da yok, şok oldum ciddi ciddi bunu kim niye beğendi çözemedim. Belki de medyanın yalanıdır.

zaten bundan once sorloth denen daltorigi istemisiz
onu da palace 10 milyon verip aldi elinde patladi
gereksiz islere girmeye gerek yok 10 milyon verip daha garanti ve iyi (ve yasli olmayan) adam alabilecekken bu dag essegine 8 gomup 2 hafta sonra pisman olmayalim

Bu adam gelirse bahsedilen fiyatlardan aşağıya gelmez. Siz bu adamı 3'e 4'e alabileceğimizi mi sanıyordunuz da en başta beğeniyordunuz?

Geri
Üst Alt