Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.012
- 18.705
- 403
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ispanya ya gidiyor
yalnız bu resmi paylaşan hesabın hiç gönderisi yok çok ilginç diğer hesap ile benzer takipçi sayısı var 12 bin kadar.diğer hesabın son paylaşımı ise 28 kasım ve aktif hikaye yok.ispanya ya gidiyor
galiba, takımla beraber gidiyor.Kamp falan icin mi
Adamın en iyi videoları diye öne sürdükleri video. Twitterdaki videoları görseniz rezalet ötesi...Ya arkadaşlar biraz önce videolarını izledim, Eren Derdiyok vol2. gibi görünüyor. Iskalar mı dersiniz, topları ayağına dolaştırmaları mı dersiniz, topa vuruşları dengesiz ve yavaş mı dersiniz, alakasız paslar mı dersiniz, komedi top kaptırmaları mı dersiniz.... Yani anlatıldığı gibi bir profil çizmiyor. Bir bakın isterseniz ben mi yanılıyorum anlamadım ki?
Not: Hele son vuruşları resmen fazia![]()
Belcikadan geldigini biliyordum. Hatta les gibi oynadigi o yesil formali takim Liege olabilir. Yani oradan Cekya ligine dusmesi sikintili duruyor.Tetteh standard liegede oynadı
Valla compilation videolarını bilirsin dünyanın en mal adamı bile ilgi çekici bunda o da yok, şok oldum ciddi ciddi bunu kim niye beğendi çözemedim. Belki de medyanın yalanıdır.Sparta geçen sezon soktuğumuz Semih kazığını misliyle çıkarmaya çok yakın gibi.Almayın ula
Yalnız adam cidden compilation videolarında bile iyi gözükmüyorGelmese daha hayırlı olacak gibi.
bende tereddutluyumde 21 yasindaymis zaten ne kariyeri olacak bunun ugurcum7.5 çok para fazla riskli bir hamle keşke daha net bir yatırım yapsaydık kariyeri boyunca çift haneli gole ulaşmamış yanılmıyorsam.
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi