Galatasaray, Tetteh İçin Sparta Prag ile Anlaştı İddiası!

nasil topcu la bu. bu parayi etmesi beni korkutuyor

Tanimiyorum vallah.

Marcao ile bir tane kapali kutu yeter de artar bile, ikincisine su asamada kesinlikle gerek yok. Forvete net bir adam lazim bize.

Hala mal mal islerin pesinde kosuyor gerizekalilar.

İzlemedim tabii ki ama artık piyasalar böyle. Forumda ilk başta işte böyle transfer yapılmalı vs. denirken Prag 12 isteyince bir anda sövmeye başladılar adama. Artık Avrupa'nın neresinden oyuncu alırsan al fiyatların ortalaması 7-8. Hele ki ara transferde.
avrupanin onemli liginde orta siralrdaki takimda bunu yapsa eyvallahta cek liginden bu paraya gelmesi sacma geliyor. trezege belcika liginden 2 milyon euroya geldi kasimpasaya

Adamın en iyi videoları diye öne sürdükleri video. Twitterdaki videoları görseniz rezalet ötesi...

Üstelik zeka problemi de var :D

Videoda baya dandik gozukuyor.

Bize hemen sorun cozecek golcu lazim. Her yerde "ileride olacak" oyuncu alinabilir, kaleci, stoper, santrafor haric.

Ancak Ozan gibi altyapidan cikar denersin. Ama bu 3 temel pozisyon icin dunyanin bonservisini verip hic isik vermeyen adami alamazsin, bu riske girmemelisin!

Bize hemen sorun cozecek golcu lazim. Her yerde "ileride olacak" oyuncu alinabilir, kaleci, stoper, santrafor haric.

Ancak Ozan gibi altyapidan cikar denersin. Ama bu 3 temel pozisyon icin dunyanin bonservisini verip hic isik vermeyen adama dunyanin bonservisini odeyemezsin.

(y)

avrupanin onemli liginde orta siralrdaki takimda bunu yapsa eyvallahta cek liginden bu paraya gelmesi sacma geliyor. trezege belcika liginden 2 milyon euroya geldi kasimpasaya
İşte Treze'nin 2'ye alınması zaten garip olan bence. Şu anda Kasımpaşa da Treze'yi 10'dan aşağı satmaz kimseye örneğin. Ayrıca ben tam bilmiyorum ama bu adam Prag'ın önemli bir oyuncusu galiba. Yoksa Anderlecht de elindeki en önemli oyuncularını Kasımpaşa'ya 2 milyona göndermez. Anlatabiliyor muyum? Sen sezon ortasında adamların en önemli oyuncusunu istersen adamlar da sana bu fiyatı çekecekler tabii.

İşte Treze'nin 2'ye alınması zaten garip olan bence. Şu anda Kasımpaşa da Treze'yi 10'dan aşağı satmaz kimseye örneğin. Ayrıca ben tam bilmiyorum ama bu adam Prag'ın önemli bir oyuncusu galiba. Yoksa Anderlecht de elindeki en önemli oyuncularını Kasımpaşa'ya 2 milyona göndermez. Anlatabiliyor muyum? Sen sezon ortasında adamların en önemli oyuncusunu istersen adamlar da sana bu fiyatı çekecekler tabii.
onlar ceksin ceker sorun yokta cok riskli. iyi oyuncuysa 2-3 milyon euroya fazla versem paraya acimamda bilemiyorum

Treze inan kucuk takim topcusu.

Kuzey afrikali olup da ise yarayan Salah disinda bir oyuncu hatirlamiyorum.

Treze inan kucuk takim topcusu.

Kuzey afrikali olup da ise yarayan Salah disinda bir oyuncu hatirlamiyorum.
Küçük mü büyük mü onu ileride görebiliriz ama Anderlecht zaten altyapı oyuncusuna bile 1 milyondan açıyordur kapıyı. O yüzden önemli bir oyuncu olsaydı onlar için sence 2 milyona bırakırlar mıydı?

onlar ceksin ceker sorun yokta cok riskli. iyi oyuncuysa 2-3 milyon euroya fazla versem paraya acimamda bilemiyorum
Bence en kötü yine aynı fiyata Çin'e Arabistan Yarımadası'ndan bir ülkeye falan satılır. Ama eğer tutarsa en az Badou fiyatlarına gider. Genç ve az maaşlı topçu olsun da fazla yüksek verelim bonservisi benim için önemli değil. Kimlere kimlere vermedik. Şimdi de geleceğe veriyoruz paraları. Yalnız şunu da söyleyeyim eğer tek forvet Tetteh olmayacaksa isterim sadece bu transferi. Mutlaka iki forvet gerekli çünkü.

20505747.jpg

Birtek ben mi TETTEH i bu dev e benzetiyorum :D

yaw kardeşim sen 7,5 luk serbest kalma maddesine dğil 11 e vermişsin alanda mal mı pay koydurtsun akıl var mantık var.

Geri
Üst Alt