Video Haber Galatasaray, TFF'ye Dava Açıyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray Kulübü, Dursun Özbek'e verilen cezalar sebebiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvuruda bulunacak.

Böyle İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ceza alması sağlanacak.

Hafta içinde ise TFF Başkanı ve Kurulları ile ilgili çok ciddi hukuki adımlar atacak.

Sen adami gorevden aldiramadin, istifa ettiremedin simdi kalkmis dava mi edicen? Neye istinaden? Sesimizi cikarmiyoruz diye bize kotu davranamazsin mi diyecez?

adamın söylediklerini kanıtlı şekilde yalanyamadıktan sonra bunların hiçbir önemi yok

çünkü biz merhamet etmeyeceğiz

bravo yaa..
hukuksal olarak ne gerekiyorsa yapmalıyız. tff karşımıza almayalım ama politika yapalım demeyelim. herif zaten bize düşmanca tutum sergiliyor.

böyle hukuki yollar ile onu def edelim ki gelecek kişilerde ayağını denk alsın

Dursun durur mu?
Yapıştırmış davayı..

Dursun: Come on Hadjii hiç Dursun’a ceza tutar mı?
Hacı: Ya tutarsa..

bravo yaa..
hukuksal olarak ne gerekiyorsa yapmalıyız. tff karşımıza almayalım ama politika yapalım demeyelim. herif zaten bize düşmanca tutum sergiliyor.

böyle hukuki yollar ile onu def edelim ki gelecek kişilerde ayağını denk alsın
Sonuç alamayız ki. Hafta içi yüksek ihtimal ile Tff ve kurulları ile ilgili en fazla görevi kötüye kullanmadan şikayet edebilirsin başka ne yapacaksın? Talimatlara ve kurallara aykırı davrandıklarına dayandıracaksın yüksek ihtimal o görevi kötüye kullanmayı peki buradan bir sonuç çıkar mı? Sanmıyorum.

Açsınlar güzelde böyle şeyleri resmi hesaptan duymak istiyorum ki altına girip tff fener acun ali ibo ya ve sülalerine edilen küfürleri efesle kınayarak okuyayım. Küfür suçtur etmeyin kardeşim.

Gaz almaktan başka hiç bişey değil. Varsa macan tayyibe isyan edeceksin çünkü tasmalarini tutan o. Ama zaten bizimkiler tayyip yalakasi.

Sonuç alamayız ki. Hafta içi yüksek ihtimal ile Tff ve kurulları ile ilgili en fazla görevi kötüye kullanmadan şikayet edebilirsin başka ne yapacaksın? Talimatlara ve kurallara aykırı davrandıklarına dayandıracaksın yüksek ihtimal o görevi kötüye kullanmayı peki buradan bir sonuç çıkar mı? Sanmıyorum.
avrupa insan hakları mahkemesi ve cas !

fener bunlar sayesinde tff yi köpeği yaptı

dursunözbekmerdiven.webp

Senin gibi dursunun abv! Ulan seçim günü verilecek oyları değiştirmeyip, tarafsız kalsaydın bu mafya bozuntusu ibo başımıza bela olmayacaktı.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu güzel ama yetmez başkanın reise kadar çıkıp hacıousmanı şikayet etmesi lazım.

Ne yapsalar beğenmiyoruz abi ne olacak böyle yav :asd: :asd:

Maganda bir başkan seçelim o da ona gider yapsın bunu mu bekliyoruz. Bu yönetim olmasın başkası olsun yine benzer hikayeleri dinleriz.
Adamın bankası ve bağlı bulunduğu grup ülkede borsayı çökertti, şunu herhangi biri yapmaya tenezzül etse sabahı ters kelepçeyle alınırdı. Futboldan daha ciddi sorunlar var ve bunlarla ilgili bile aksiyon göremiyoruz.

Yolu yordamı hukuk yoluya aramak en doğrusu. Lehimize sonuç çıkarsa olası kötü sonuçta fifaya kadar gidersin.

Geri
Üst Alt