Galatasaray TFF'yi Mahkemeye Veriyor!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
13099-galatasaray-unal-aysal.jpg

Süper Kupa finalindeki saha olaylarından ötürü bir maçlık seyircisiz oynama cezası alan Galatasaray, TFF’yi ‘görevi kötüye kullanma’ suçlamasıyla dava edecek.

Hürriyet'in haberine göre; Manisa 19 Mayıs Stadı’nda 26 Ağustos tarihinde oynanan ve penaltılarla Fenerbahçe’nin kazandığı Süper Kupa finalindeki taraftar olaylarından ötürü bir maç saha kapatma cezası alan Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) karşı dava açmaya hazırlanıyor.

Kupa finalini Türkiye Futbol Federasyonu’nun organize ettiğini, dolayısıyla tüm sorumluluğun ona ait olduğunu kaydeden sarı kırmızılı yönetim, çıkan olaylardan ötürü kendilerine bir fatura çıkarılmış olmasının hukuki olmadığını belirtiyor.

AYSAL: "BiZE SiNDiRME OPERASYONU VAR"

Galatasaray’da bir grup yönetici başkan Ünal Aysal’a, “TFF’yi ‘görevi kötüye kullanma’ gerekçesiyle dava edelim” önerisinde bulundu. Aysal ise bu konu hakkında öncelikle hukukçuların gerekli çalışmayı yapmalarını istedi. Aysal, davayı kazanma şanslarının yüksek olması halinde TFF’ye karşı gerekli girişimde bulunulmasını istedi.

Bu konudaki soruya Aysal, “Evet bu konuyu araştırıyoruz. Şu anda Galatasaray’a karşı topyekün bir saldırı ve sindirme operasyonunun başladığını izliyoruz” yanıtını verdi.

Ekli dosyalar

• unal-aysal.webp
    unal-aysal.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 320
Moderatör tarafında düzenlendi:
Baskan kimi kime sikayet ediyorsun? Zaten devlet eliyle yapiyorlar bunlari.

Fenerbahçeli taraftarlarin bölümünde ağ varken bizim taraftar bölümünde niye ağ yoktu. TFF önce bunu söylesin. Onlarin attiginin çogu gelmedi ağlar yüzünden. Fenerin para cezasi arttirilmiş ama bu paranin alinacagini düşünmüyorum. Hatta üstüne para bile verirler.Burda amaç bizim sinirlerimizi yipratmak.

AB davasına benzemesin de.

Ayı volkan'ı azizeye şikayet etmek gibi birşey bu.

Ben Holigan tarafımızı da gösterebilmek isterdim ama ARKANDAYIZ ÜNAL BAŞKAN...

Davayı kazanır yada kaybederiz bu ilk etapta mühim değil ama en azından olayın ve kuyu kazıcıların farkındalığını ifade etmiş oluruz.

GT-I9300 Tapatalk

Arkadaşlar geçen gün Erman Toroğlu açıkıyordu kim ne derse desin adam Türkiye'nin gerçeklerini gösteriyor biraz mizahseni abartıyor ama başka türlü izlemez kimse o hareketler işin izlenme oranı için gerekli ama doğruları konuşuyor adam bizzat ben yerinde gördüm diyor Fenerbahçe'lilerin orda tel örgü var diyo önlemler eşit değil diyor. İçeri bozuk para eşya sokmayıp içeride satıcıların şişe ile su satıp sonrasında geriye bozuk para vermesini anlatıyor ve bunun avrupadaki çözümlerinide anlatıyor ve sonuna kadar bu adama katılıyorum ayrıca daha öncede söyledim arkadaşlar bu passolig kart ne işe yarıyor arkadaşın biri bana google'a yaz bak demişti o zaman olay google'a yazıp bakmak değil anlatmak istediğim madem takımlar ceza almaya devam edicek passolig'in hiçbir manası yok boşa ve gereksiz amacı yok eğer hem takım hem atanlar ceza alıyorsada aynı durum atanlara cezayı vericeksin faturayı takıma kesmiceksin bu passolig'in amacı bu olmalı öteki durumda hiçbir manası yok ki zaten olmadığını Fernandes'e yumruk atan adamın 1 hafta sonra bir Beşiktaş maçında daha statta olmasından gördük. Hızlı ve sağlam tedbirler alınmadıktan sonra futbol terörü artarak devam edicektir.

sizde bişeyi beğenmiyorsunuz ha
ne olacaktı susup otursalarmıyıdı?
ya da resmi siteden sert açıklamayla kalsamıydı? Taraftarın pisliklerini temizleme çalışıyolar taraftar beğenmiyo
varmı başka önerisi olan

Holiganlıksa holiganlık yapalım. 5000 kişi TFF ye yürüyelim. İçeri girip tüpçüyü yaka paça dışarı atalım , katrana bulayalım hıyarağasını sonra tavuk tüyleriyle kaplayalım.

Ardından Leventten taksime kadar o halde yürütelim enayiyi.

Eskiden cemaat hukuku yagmaladi diye sikayet ediyorduk, simdi de hukuk icersindeki cemaati bile arar olduk. :(

Arkadaşlar geçen gün Erman Toroğlu açıkıyordu kim ne derse desin adam Türkiye'nin gerçeklerini gösteriyor biraz mizahseni abartıyor ama başka türlü izlemez kimse o hareketler işin izlenme oranı için gerekli ama doğruları konuşuyor adam bizzat ben yerinde gördüm diyor Fenerbahçe'lilerin orda tel örgü var diyo önlemler eşit değil diyor. İçeri bozuk para eşya sokmayıp içeride satıcıların şişe ile su satıp sonrasında geriye bozuk para vermesini anlatıyor ve bunun avrupadaki çözümlerinide anlatıyor ve sonuna kadar bu adama katılıyorum ayrıca daha öncede söyledim arkadaşlar bu passolig kart ne işe yarıyor arkadaşın biri bana google'a yaz bak demişti o zaman olay google'a yazıp bakmak değil anlatmak istediğim madem takımlar ceza almaya devam edicek passolig'in hiçbir manası yok boşa ve gereksiz amacı yok eğer hem takım hem atanlar ceza alıyorsada aynı durum atanlara cezayı vericeksin faturayı takıma kesmiceksin bu passolig'in amacı bu olmalı öteki durumda hiçbir manası yok ki zaten olmadığını Fernandes'e yumruk atan adamın 1 hafta sonra bir Beşiktaş maçında daha statta olmasından gördük. Hızlı ve sağlam tedbirler alınmadıktan sonra futbol terörü artarak devam edicektir.

Bunun amacı zaten güvenlik veya ceza değilki, son 10 yıldır sadece ama sadece toplum lehine bi uygulama gördün mü sen türkiyede? Son 10 yılda her sektörde yapılan tek bir şey var o da giderek hızla kapitalizmin artması ve hep birilerinin zengin edilmesi. Milletin cebindeki 25 tlye göz diktiler ve yine birileri zengin oldu..

Geri
Üst Alt