GSCimbom
Tier 1 Galatasaray Transfer Dönemini Resmen Kapattı
Alper Altun

Tier 1Galatasaray Transfer Dönemini Resmen Kapattı Sayfa 3

Alper Altun ·

Cevap
68
Okunma
2K
Sayfa
3/4
Çok iyi bir transfer dönemi değildi ama sonuç itibariyle kötü de değil. Açıkçası son zamanlara bırakmadan mesela lig başlamadan bunları yapsalardı be kadro bu denseydi o zaman tepki de olmayabilirdi ama son güne kadar sürüncemede olması yani süreç dolayısıyla verilen tepkilere hak veriyorum. Benim için 10 üzerinden 6'lık bir dönemdi. Net bir orta saha eklemesi olsaydı 8 olurdu puanım. Hayırlı olsun takımımıza. Umarım istediğimiz başarılara ulaşırız işin sonunda. :hat:

Yapbozun en önemli parçasını eksik bıraktılar. Takımı güdük bıraktılar. Bir nevi sezonu sattılar. Bu ihaneti bu taraftar unutmaz. Ben hiç unutmam. Bundan böyle başarı hoca ve oyunculara, başarısızlık ise dursun ve onun aciz yönetimine yazar. Başarısızlık durumunda ise bu taraftar g.t.nüzden şırıngayla kan alacaktır, hiç şüpheniz olmasın!

Dursun, Metin, Abdullah, Eray vs.... Utanmazsınız, arlanmazsınız ve en önemlisi yalancısınız. Taraftarı aylarca alenen kandırdınız. Allah topunuzun belasını versin.

Devre arasi Lesley + Torreira/Sara gider ve 2 OS aliriz. Hoca en gec aralika dogru, devre arasi OS almayi düsünüyoruz diye aciklamalar yapar.

Sonunda.. Rezalet bir dönemi daha geride bıraktık. Ligimizin transfer dönemleri fecaat durumda. Tam da yönetimleri, yayıncıyı, nemalanan taraftarı ve hakemleri yansıtan nitelikte. Bu takımın büyük kısmı 1 sene daha yaşlanacak ve bonservissiz ya da komik bedellerle ayrılmak zorunda kalacaksın. Bu bütçelerle hep içeri hep içeri sürdürülebilirlik çok zor. Mesela Osimhen'in ikamesine şimdiden bakmaya başlamadıysan bu büyük bir çapsızlıktır. Yazık.

Geri