Galatasaray Transfer Etmek İstedi Juventus Kaptı

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5d03f63866a97c8d645800c4

Galatasaray istedi, Juventus kaptı. Galatasaray scout ekibinin Fatih Terim ve ekibine sunduğu 19 yaşındaki Hamed Traore'nin yeni durağı Juventus oldu.

İtalya’da küme düşen Empoli’nin genç orta saha oyuncusu Hamed Traore için girişimlerde bulunan Galatasaray, aynı takımın bir diğer yıldızı Bennacer’in de şartlarını sormuştu. Ancak piyasası bir hayli yüksek olan Traore için Juventus elini çabuk tuttu ve Empoli ile her konuda anlaşmaya vardı.

İtalyan devinin 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürülürken, 21 yaşındaki Bennacer’le ise Napoli yakından ilgileniyor.

Fanatik

Bazen letgo'ya ürün koyuyorum misal 500 tl ise fiyat 100 lira olur mu diye teklifler geliyor ..Küfür gibi algı yaratıyor , düşünün koskoca camia'nın düştüğü durumu.

Aşağı yukarı oyuncuların ederi bellidir , bizim de bütçemiz belli , transferde profesyonel hareket edecek yöneticilere ihtiyacımız var.

Neden transferde hep gec kaldimiz bu örnekden belli olmuyormu zaten?

Adamlar Zajc'tan 6.5, Bennacer ve bundan 30 kazanacak sadece 4 ayda ve küme düştü bu takım.

Fanatik marka tuvalet kağıdına inanıp sallamayan kalmamış akıl fikir ver allahım

Bazen letgo'ya ürün koyuyorum misal 500 tl ise fiyat 100 lira olur mu diye teklifler geliyor ..Küfür gibi algı yaratıyor , düşünün koskoca camia'nın düştüğü durumu.

Aşağı yukarı oyuncuların ederi bellidir , bizim de bütçemiz belli , transferde profesyonel hareket edecek yöneticilere ihtiyacımız var.
100 TL yine insaflıymış çift kollu 15 orijinal kutulu oyunu olan ps4 pro koydum 3500 tlye 1000 TL nakitim var düşünürsen diye mesaj atıyor Gavatın biri. Bildiğim bütün küfürleri ettim ölüsünden dirisine kadar sıyırttım.

Geri
Üst Alt