Galatasaray Tribünlerindeki Renk Uyumsuzluğu

Emir Konya

Cimbom Old Boys
10 Numara!
Evet renktaşlar TT Arena'da sarı kırmızı renkleri artık zor görür olduk. Taraftarların çoğu siyah mont ya da deri ceket giyip üstüne de Galatasaray atkısı ya da şalı geçirip öyle maça geliyor. Bu da tribünlerde simsiyah bir görüntü oluşturuyor. Dikkat ederseniz yazın tribünler çok güzel gözüküyor. Bunun nedeni taraftarın siyah montlarından kurtulup sadece maça formalarıyla gelmesi.

Ağustosta oynanan Kayserispor maçı tribünler sarı kırmızı

YouTube

Bu da şubat ayında oynayan Chelsea maçı. Uzaktan Galatasaray tribünü değilde beşiktaş tribünü gibi gözüküyor.

YouTube

Bu kötü görüntüden kurtulup artık taraftarı bilinçlendirmeliyiz.

donalim mi renktas ...

maça giden insanlara soğuktan etkilenmeme özelliği eklersen kurtulabiliriz renktaş başka türlü zor , ha şöyle olabilir gs store'da sarı kırmızı renkli mont satılıyor onlar alınmaya teşvik edilebilir.

Polar bizim isimizdir.

- uA Ziki

Otobanın kenarına stad yapmışlar, içerideki ısıtma sistemi de yetersiz, 3 tane montu üst üste giysen yine de üşüme şansın var. Taraftar yine siyah montuyla gelsin gerekirse ama belki koltuklara sarı ve kırmızı naylonlar bırakılabilir montun üzerine giyebilmek için. Bireysel olarak bunu değiştirmek zor ama kulüp böyle bişey yapabilir belki.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maalesef, stadın bulunduğu konum feci soğuk oluyor. Kırmızı tondaki montlar pek tercih sebebi değil günlük yaşamda. Sadece maç için mont bulunduracak bütçesi de yoktur çoğu kişinin. Store'un böyle bir kampanyası olsa olabilir tabi.

Şampiyon olalım da tek derdimiz bu olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray Fenerbahce macina gitmistim, havalar aslinda okadar fena degildi, ama Stadin etrafina gelince, donmaya basladim, öyle bi rüzgar var ki, stad ayni Olimpiyat Stadi gibi rüzgarli. Gittim GStore dan mor Hirka aldim... yani isitici filan da yalandi stadin icinde...

Dursun-Adnan gibi hain ve kara dönem başkanları pembe-mor-somon-turuncu vs... gibi aptal renkli ürünleri ürettirip sattırdı, alanlar da oldu maalesef.

Öncelikle bu aptal renkleri yasaklamak ve GS STORE'de kampanya yapma lazım; ''APTAL renkli ürünlerinizi getirin sarı kırmızı ile değiştirelim'' diye.

kale arkaları kırmızıdır
giyin sizde kardeşler

herkes montunu sarı kırmızıya boyasın bu nedir ya emirim öyle istiyor.

Siyah mont giyen Beşiktaşlılara selamlar

şubat ayındaki maçla ağustos ayındaki maçı kıyaslamak doğru olmaz. kışın koyu renklerin giyilmesi normal.

Otobanın kenarına stad yapmışlar, içerideki ısıtma sistemi de yetersiz, 3 tane montu üst üste giysen yine de üşüme şansın var. Taraftar yine siyah montuyla gelsin gerekirse ama belki koltuklara sarı ve kırmızı naylonlar bırakılabilir montun üzerine giyebilmek için. Bireysel olarak bunu değiştirmek zor ama kulüp böyle bişey yapabilir belki.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne alakası var

Forma üzerine gs eşofman üstü üzerine de ince pofidik Nike un gs montu var hepsi sarı kırmızı daha üşüdüğümü hatırlamıyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder ne kesmiş be

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt