Galatasaray TV Digiturk'te Şifresiz Yayına Başladı

Cevap: Galatasaray TV Digiturk'te Şifresiz Yayına Başladı

Bizim derdimiz zaten digitürk platformuna dahil olduğu için izleyememizdi yoksa 5 tl yi çok görmedik tabi.Ama ayrıyeten dıgıtürkede para yedirmek zorunda bırakılıyorduk.En kısa zamanda türksatada geçerek bu rezilliğe son noktayı koyarız.

bizim derdimiz zaten digitürk platformuna dahil olduğu için izleyememizdi yoksa 5 tl yi çok görmedik tabi.ama ayrıyeten dıgıtürkede para yedirmek zorunda bırakılıyorduk.en kısa zamanda türksatada geçerek bu rezilliğe son noktayı koyarız.

kahrolsun digiturk hepsİde para dÜŞmani valla yaŞasin halkin platformu tÜrksat <3

ne anladım ben bundan türksata geçsin artık

Sedat Doğan: \"Taraftar Size Gönül Vermiş İnsandır\" - 07.07.2011 17:04 (RÖPORTAJLAR) / Galatasaray.org

Şu an için diğer platformlarda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Tam tersine taraftarımız kulübüne destek olmak istiyorsa çok cüzi bir aylık ücreti Digiturk’e ödeyecek. O desteği Galatasaray’a da destektir. Onun için biz kendilerini Digiturk’e abone olmaya davet ediyoruz. Yani Digiturk abone sayısı arttıkça Galatasaray TV’nin de izleyici sayısı aynı paralelde artacak.

Geçmiş olsun GsTv'nin Türksat'a geçmesi hayal oldu.

fb tv ile aramizda su sekilde bir fark var. pasta kucukken ve seneler once fb frekanslar da musaitken es zamanli yayin ile basladi . dolayisiyla bir problem yasamadi ordan buraya geciste ... ama simdi artik buyuk paralar donuyor ve bir cok daha engel var , frekans problemi , iste digiturk un "bizde kalin baskasina gitmeyin su kadar odeme yapariz" teklifleri .. digiturk , gstv de tekel olmak istiyor , abonelik ucretini kaldiran GS yonetimi , ama digiturkten cikmak ya da baska platformlara da girmek isterse , bu kez digiturkten aldigi katkiyi alamayacak , bu acidan bakin .. turksat uzerinden de parali sistem yapamayacagi icin sirf zarar ederiz. lutfen bu islerin ic yuzunu bilmeden , cok kisiye ulasir cok reklam alirsin olayina girmeyin , oyle yurumuyor

Bence taraftar çok birşey istemiyor.Digitürk alacak durumu olmayanlar var.Ayrıca Digitürk sürekli para alan bir kurum.Kutu aldığın zaman senin olmuyor.Sürekli para yatırıyorsun.En azından taraftara umut verilmemeliydi.

10 liraya digiturk var.... arti "cok bisey istemiyor"un bir maddi karsiligi yok. digiturk ten alinan menfaatler var hatri sayilir , bunlardan vazgececeksen ona yakinbir geliri yerine koyman lazim ki rasyonel is yapmis olasin. butun bunlara ek olarak artik turksat doldu , yani frekans kiralamak hatri sayilir maliyet. digiturkten para alirken , ondan vazgecip para vererek turksata kanal gecirilmez. sartlar uygunken yapilsa idi fb ninki gibi , tamamdi .. digiturkte ek ucret istenmesi guzel degildi , antipatikti , buna katiliyorum , lakin bir platformla anlasilmasi normal bir ticari hamle

10 liraya digiturk var.... arti "cok bisey istemiyor"un bir maddi karsiligi yok. digiturk ten alinan menfaatler var hatri sayilir , bunlardan vazgececeksen ona yakinbir geliri yerine koyman lazim ki rasyonel is yapmis olasin. butun bunlara ek olarak artik turksat doldu , yani frekans kiralamak hatri sayilir maliyet. digiturkten para alirken , ondan vazgecip para vererek turksata kanal gecirilmez. sartlar uygunken yapilsa idi fb ninki gibi , tamamdi .. digiturkte ek ucret istenmesi guzel degildi , antipatikti , buna katiliyorum , lakin bir platformla anlasilmasi normal bir ticari hamle

ya kardeşim ben fener yanlısı bir kuruluş olan digiturk denilen şeye abone olmak zorundamıyım ben parası neyse vericem yeterki turksata geçsinler abonelik şeklinde yayın yapsınlar. sadece digiturk platformunda yayın yapmak da neymiş rezillikten başka bişey değil bu ayriyeten d-smart içindeyken kanal turksat dan şifresiz di şimdi digiturk resmen bizi sınırlandırmış durumda galatasaray digiturk un çıkar oyunlarına gelmemeli burda kaybeden biz oluruz...

@ Ozan

Turksatta da olmasi demek ordan sifresiz olmasi demek zaten , bu kez de digiturk platformunda yer verdigi kanala para oder mi sence ? turksat uzerinden yayin yapan hic bir kanal , reklam pastasini paylastirdigi icin digiturkten zirnik alamaz. mevzuata gore de turksattan sifreli yayin yapilamiyor. bunlari bilmiyormus gibi fikirler uretmeyin yahu

Siteden de bedavaya izleyebilsek keşke.

ben digitürk sahibiyim ama gstv bende şifresiz değil nasıl yapabilirim

@ Ozan

Turksatta da olmasi demek ordan sifresiz olmasi demek zaten , bu kez de digiturk platformunda yer verdigi kanala para oder mi sence ? turksat uzerinden yayin yapan hic bir kanal , reklam pastasini paylastirdigi icin digiturkten zirnik alamaz. mevzuata gore de turksattan sifreli yayin yapilamiyor. bunlari bilmiyormus gibi fikirler uretmeyin yahu

yaw benim hatırladığım bi ara turksat da dha kanalı vardı ve şifreli yayın yapıyordu abonelik şeklinde, ayriyeten burda digiturk un avukatlığını yapma istersen onların ne mal olduğunu herkes biliyo ayriyeten gstv dediğin şey 30 milyon galatasaray taraftarına hitap edemicekse kapatın o kanalı kardeşim..

Fenerbahçe lig maçlarını Trt1 de izleyebilecekken biz antrenmanlarımızı bile şifreli platformda izliyoruz, haksızlık bu :lol:

Fenerbahçe lig maçlarını Trt1 de izleyebilecekken biz antrenmanlarımızı bile şifreli platformda izliyoruz, haksızlık bu :lol:

Bunu aciklamaya calistim , zamanlama ile alakali bir sey , aynen fb nin stadini mevcut yerinde yeniden yapip bizim yapamamamiz ornegindeki gibi.. Frekanslar musaitken yer aldilar ve anlasmalar ile koparabileceklerini kopardilar digiturkten . Biz ise bu noktada gec kaldigimiz icin digiturk bir takim tekellesme sarti koydu , biz de tv nin bir maddi kulfet olarak devam etmemesi acisindan kabul etmek zorunda kaldik

Bunu aciklamaya calistim , zamanlama ile alakali bir sey , aynen fb nin stadini mevcut yerinde yeniden yapip bizim yapamamamiz ornegindeki gibi.. Frekanslar musaitken yer aldilar ve anlasmalar ile koparabileceklerini kopardilar digiturkten . Biz ise bu noktada gec kaldigimiz icin digiturk bir takim tekellesme sarti koydu , biz de tv nin bir maddi kulfet olarak devam etmemesi acisindan kabul etmek zorunda kaldik

Sinan bey peki mağdem bu kadar bilgilisiniz bu mevzuda bizi aydınlatın biraz gstv ilerleyen zamanda digiturk bünyesinden çıkamaz mı? ağustosta digi ile sözleşmemizin biticeğini duymuştum mesela doğrumu bu aydınlatın bizi...

Bugun de cikabilir , boyle bir mecburiyeti yok ki klubun GSTV Digiturkte olmak zorunda gibi. Olayin eksisi artisi hesaplanarak , Digiturk detaylarina hakim olmadigim bir anlasma ile GS ile uzlasmis. Onceleri bu ,uyelik ucreti uzerindendi bildiginiz gibi. Iki taraf da bundan feragat ettiler , cunku ucretli uyelik sistemi fazla ragbet gormedi. Ancak digiturk un butun uyelerinin izleyebilecegi sekilde kanalin acilmasi , arti klubun buradan bir gelir elde etmesi , ve ilerleyen donemde reklamlar ile bu pastanin buyumesi amaclandi. Eger biz bu anlasmayi yapmayip butun platformlara acilmak istese idik , digiturk dogal olarak GSTV konusunda tekel olamayacagi icin bizimle bir maddi is birligine gitmeyecekti.

Diger bir konu artik turksatin TV yayinciligina ayrilan kapasitesi doymus durumda. Yani frekans kiralamak bir maddi kalem. Suanda biz bu maddi kalemi butcemizden soyutlamis durumdayiz, uzerine bir de digiturkten gelir elde ediyoruz. Hersey goruldugu kadar basit degil , yonetimde olan kisiler de klupten para cikisi degil para girisini tercih etmek zorunda. Ucretli uyelik yanlis bir modeldi kabul ediyorum ancak bir platformla isbirligi yapmanin nesi yanlis , ustelik de bu platform canak kurulabilen her yerden izlenebiliyor iken.

Olayin esasi su , GSTV eutelsat uydusundaki digiturk un hali hazirdaki kirasini zaten oduyor oldugu bir frekansindan yayin yapiyor , bu sayede digiturk ek bir masrafa katlanmiyor , ama reklam gelirlerini ve bu konudaki tekel olusundan oturu elde ettigi kazanimin bir kismini GS klubu ile paylasiyor. Diger modelde ise turksat uzerindeki kisitli frekansa klup kendisi para odeyerek talip oluyor. Yani biri zarar , biri kar durumu var.

Burda yazi yazan insanlarin cogu islerin ic isleyisinden habersiz . Turksatta da olsun , kabloluda da olsun ,ama sakin ha parali olmasin. Hep boyle bir para bir maddi cikar hesaplari . E o zaman klup de devamliligini surdurmek icin maddi cikarlarini koruyacak. Bu konulari bilmeden burda atip tutan sayisiz insan var , ben cok iyi biliyorum tafralarinda degilim ama detayli acikliyorum iste size. Fedakarligi uyelik ucretini kaldirarak klup yapti , siz de fedakarlik edip 10 lira odeyerek hem digiturk e hem de GSTV ye kavusabilirsiniz , istemiyorsaniz da almayabilirsiniz , ozgursunuz , ama herseyden sikayet edemezsiniz , etseniz de bir seye yaramaz , biz genel kurul olarak boyle bir karar aldik , yonetim de bunu uyguluyor. Olay bundan ibarettir

Son olarak su an icin durum odur ki , problem dsmart digiturk kablolu degil , turksat eutelsat problemidir.

Geri
Üst Alt