Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A2 takimi su an oynuyor mu? öndemiyiz?![]()
A2 takimi su an oynuyor mu? öndemiyiz?![]()
Alt yapıda iyi oyuncular var mı yok mu hiç haberimiz yok.Bundan 4-5 sene önce en azından Emre Çolak İrfan Başaranı ve Semih Kaya yı yorumluyorduk.
a2 takımında burada da herkesin dillerdinridiği hüseyin tokmak dışında a2 takım seviyesine çıkabilecek pekde oyuncu yok aslında şu an bana göre..plaseler kaleci muhammet , seçkin doğan , ve emrecan dır..onlarda en az 1-2 sene daha a2 takımında olurlar ve görürüz ne çıkacağını..isimleri ön planda olan merthan ve berk ismail de ben çok bir gelecek görmüyorum..bunların yanında bir de izleyip beğendiğim şu an bayrampaşa ya kiralık verilen serkan göksu var..
maçları takip edenler hüseyin tokmak hakkında görüşleri nedir ? seneye a takım kadrosuna girer mi ?
gerçi 19 yaşına gelmiş adam için a takıma çıkarmı diye soruyorsak iş işten geçmiştir ya neyse..
Berk Yıldız @Berk_Y 1h Galatasaray 2-1 Gençlerbirliği.. Bizim için önemli üç puandı..1 gol 1 asist
tesekkürler @Gökay Akpınar
Hüseyin değil de, Sadık Çiftpınar hakkında çok olumlu konuşuyorlar. Belki gelecek sezon kampa dahil edilebilirmiş. Mertan, Okan ve Berk İsmail hakkında umutlar yitirilmiş gibi. Umarım onlar da dahil edilirler.