Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray A2 Takım Maç Takip Başlığı

A2 takimi su an oynuyor mu? öndemiyiz? :o

nerden takip edebilirim?

Yayın yok sanırım. Sadece ev sahibi maçları yayınlıyor olabiliriz.

gs tv deki gereksiz programlar ortaya çıkalı a2 ve akademi maçları yayınlanmıyor..nadiren derbi maçı olduğunda akıllarına yayınlamak geliyor..

Alt yapıda iyi oyuncular var mı yok mu hiç haberimiz yok.Bundan 4-5 sene önce en azından Emre Çolak İrfan Başaranı ve Semih Kaya yı yorumluyorduk.

Bir tane adam akıllı topçumuz vardı altyapıda oda şanlıurfaya bedelsiz gitti :o

a2 takımında burada da herkesin dillerdinridiği hüseyin tokmak dışında a2 takım seviyesine çıkabilecek pekde oyuncu yok aslında şu an bana göre..plaseler kaleci muhammet , seçkin doğan , ve emrecan dır..onlarda en az 1-2 sene daha a2 takımında olurlar ve görürüz ne çıkacağını..isimleri ön planda olan merthan ve berk ismail de ben çok bir gelecek görmüyorum..bunların yanında bir de izleyip beğendiğim şu an bayrampaşa ya kiralık verilen serkan göksu var..

Alt yapıda iyi oyuncular var mı yok mu hiç haberimiz yok.Bundan 4-5 sene önce en azından Emre Çolak İrfan Başaranı ve Semih Kaya yı yorumluyorduk.

a2 takımında burada da herkesin dillerdinridiği hüseyin tokmak dışında a2 takım seviyesine çıkabilecek pekde oyuncu yok aslında şu an bana göre..plaseler kaleci muhammet , seçkin doğan , ve emrecan dır..onlarda en az 1-2 sene daha a2 takımında olurlar ve görürüz ne çıkacağını..isimleri ön planda olan merthan ve berk ismail de ben çok bir gelecek görmüyorum..bunların yanında bir de izleyip beğendiğim şu an bayrampaşa ya kiralık verilen serkan göksu var..

Vallaha ben hiç birini tanımıyorum.Maçları koysalar yorum yapabilecez ama bizim şuanki paf takımında bende gelecek görmüyorum.

mac bitti mi?

edit: bitmis, 0-1 yenildik

maçları takip edenler hüseyin tokmak hakkında görüşleri nedir ? seneye a takım kadrosuna girer mi ?

gerçi 19 yaşına gelmiş adam için a takıma çıkarmı diye soruyorsak iş işten geçmiştir ya neyse..

maçları takip edenler hüseyin tokmak hakkında görüşleri nedir ? seneye a takım kadrosuna girer mi ?

gerçi 19 yaşına gelmiş adam için a takıma çıkarmı diye soruyorsak iş işten geçmiştir ya neyse..

Hüseyin değil de, Sadık Çiftpınar hakkında çok olumlu konuşuyorlar. Belki gelecek sezon kampa dahil edilebilirmiş. Mertan, Okan ve Berk İsmail hakkında umutlar yitirilmiş gibi. Umarım onlar da dahil edilirler.

valla benim izlediğim kadarıyla berk in hiçbir şekilde a takımda yer bulma şansı yok..okan ciddi bir sakatlık geçirdi sadece 2 haftadrı forma giyiyor..

merthan , hüseyin ve kaleci alperen uysal yazın kampa katılırlar bence..plaseler seçkin doğan , ozan arif ve serkan göksu..bu üçünden ilerisi için ümitliyim..

Hüseyin değil de, Sadık Çiftpınar hakkında çok olumlu konuşuyorlar. Belki gelecek sezon kampa dahil edilebilirmiş. Mertan, Okan ve Berk İsmail hakkında umutlar yitirilmiş gibi. Umarım onlar da dahil edilirler.

Şimdi bu A2 Liginde A2 ehliyeti olmayanlar oynayamıyor mu :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt