Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BİLGİ | Galatasaray U21 takımında kadroda olması beklenen Sinan Gümüş, U-21 takımı kadrosuna alınmadı.

Fener karşı karşıya kaçırdı.

Fener fazla pozisyon kacirdi

No Sinan no party.

Sinan olsa maç farklı olurdu. Sinan maç kadrosunda olacak anlaşılan. U19 takımı 4-1 önde

Şu sağ kanatta oynayan İsmail müthiş süratli takip eden var mı iyi bir oyuncu mu?

tek pozisyona giremedik sanirim, cok kötüydük

O değil de Hamza Hoca, U21 maçına almadığı Sinan'ı As maçta da oynatmazsa benden ağır bir eleştiri alır.

Altyapıların amacı derece yapmak değil oyuncu yetiştirmek.

Yav böyle maçları derbi günü,derbi öncesi oynatarak affedersin daha zihinsel gelişiminin yarısını tamamlamış gençlere derbiler öncesi nefreti aşılıyosun bir kere.Ya bu çocuklar sizin sadece kazanma arzunuzla yeteneğini filan gösteremezler zaten.Yav 18-20 yaşından küçük çocuklara uğraştığı spor branşının altyapısı,incelikleri öğretilmeli,bu ne lan direkt galip geldi,mağlup oldu demek.Medyada bu maçtan sonra ince ince veriyo goygoyu kavga-dövüş çıksın diye,500 bin tirajlı gazete anında ilk raund fenerin diye başlığı yapıştırıyo zaten.Yav Sinan Gümüş 4 tane atsa ne yazar-adam ben bu ligten herşeyimle fazlayım-süper ligte maça çıkmalıyım diyo zaten.Engin Baytar maçlara çıktı bundan öte u21'e aykırı birşey olamaz herhalde bişey demiyorum yönetenlere.

sinan gümüş ve ibrahim coşkun da oynuyo

İbrahim Coşkun bu sezon ilk defa maça çıkıyor sanırım bayadır yoktu.

Kadro iyi. PTT 1. Lig'e koy ilk sıralarda olur.

Maçı GS TV veriyor.

hoca fb maçı 18 kişilik kadroya neden aldı sinanı merak ettim şimdi.

sinan bu maçta iyi degil çok pas hatası yaptı fakat güzel yanı şu sürekli arayış içinde ve çok arzulu oynuyor

takımda kazmalarda çok fakat ibrahim sarı ve emre tosun dikkat çekiyorlar.

İbrahim Coşkun attı 1-0. 55.dakika.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt