Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U21 Ligi 5.Hafta Beşiktaş -2-1- Galatasaray - Maç Sonucu Gol - Kerem Çalışkan (@keremclskn)

Bir 20 dakika izledim, göze carpan iki oyuncu Batuhan ille Birhan, ama cok extra bir görünüm vermediler. Batuhan belki profesyonellerde bir sag bek olabilir, temposu iyi. Genel anlamda bu macta kötüydüler, pek iyi bir takima da benzemiyor acikcasi.

Atalay Babacan, Recep Gül basda olmak üzere, 2000 jenerasyonuna yaklasmamiz bende bir heyecan yaratiyor. Umarim sampiyonlar ligine gideriz de, bu takim da bir UEFA Youth League yapar. Gerci domestikden de katilma haklari var galiba, sampiyon olamazsak.

Bir 20 dakika izledim, göze carpan iki oyuncu Batuhan ille Birhan, ama cok extra bir görünüm vermediler. Batuhan belki profesyonellerde bir sag bek olabilir, temposu iyi. Genel anlamda bu macta kötüydüler, pek iyi bir takima da benzemiyor acikcasi.

Atalay Babacan, Recep Gül basda olmak üzere, 2000 jenerasyonuna yaklasmamiz bende bir heyecan yaratiyor. Umarim sampiyonlar ligine gideriz de, bu takim da bir UEFA Youth League yapar. Gerci domestikden de katilma haklari var galiba, sampiyon olamazsak.

Bu sene Altinordu da katildi mesela ama nasil katildilar hic bir fikrim yok.

Bu sene Altinordu da katildi mesela ama nasil katildilar hic bir fikrim yok.

Bir sampiyonlar ligi ve bir de Domestik ligi var galiba... U19 de sampiyon olan takim katiliyor heralde o K.O sistemi ile oynanan lige... O ligde iki tur oynuyorsun, iki rakibini de ekarte edersen, sampiyonlar liginden grupdan cikan takimlar ile eslesiyorsun... Yani iki lig birlesiyor sampiyonlar ligi grup sürecinden sonra.

#U21 Maç Sonucu | Gençlerbirliği 3-2 Galatasaray Goller - Kerem Çalışkan (@keremclskn) (2)

U21 Maç Sonucu | Fenerbahçe 5-0 Galatasaray

:/

Benim böyle bir evlatlarım yok.

2.yarı 4 tane yemısler galiba,afiyet olsun

Orhan Atik'in eski takimi mi bunlar?

Ya gecin, bir sonraki mac biz 5 atariz. Türkiye'nin altyapisi takimdan bagimsiz vasat iste. Futbolun temelleri konusunda egitim verilmiyor bir kere.

Bir kac yil önce tanidigim bir arkadas Konyaspor'dan teklif almisti genc takimlar icin, gidip calismisti 3 hafta. Kendisi Almanya'da yasiyor.. Adam burda alt liglerde oynuyor, Konya'ya gitti, antrenman fln yapilmiyor dedi dogru dürüst. Burda alt liglerde bile daha cok sey ögrenirim diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt