Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerlileri gaza getirmeye yetti ama bu skor.

Bütün fenerli arkadaşlarım bunu paylaşıp makara geçmeye başlamış bile.

Pöff.

Akşam bir mucize olsa da kazanıp su lanete son versek.

Ne mucizesi yahu, mucize ye gerek yok. Iyice abarttiniz su Kadiköy olayini.

Bizimkiler yillardir cikip adam gibi oynasa veya teknik direktörler korkup sacmalamasa coktan yenerdik. Kaldi ki son senelerde Fener berbat ötesi oynuyor Kadiköy de ama iste biz de iyi degildik hep ilk yariyi cöpe atiyoruz.

Umarim Besiktas maci gibi oynariz ilk yariyi bugün.

5-0 nedir yahu? Yıl olmuş 2016 hala mı arkadaş..

#U21 Maç Sonucu | Galatasaray 1-1 Bursaspor Gol - Kerem Çalışkan

#U21 Maç Sonucu | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray
Goller - Berk İsmail Ünsal - Buğracan Kırmızıtaş - Kerem Çalışkan

Kerem i kupada oynatalim.

200_s.gif

U21 Ligi - MAÇ SONUCU | Galatasaray 1-1 Alanyaspor

bunlarda pek is yok galiba

Boşuna para yiyorlar.Kapatın gitsin şu şubeyi.45+'de bi oyuncu o pozsiyonu öyle harcıyorsa zaten işi yok takımda.Oynayan 2 çocuk da lesh.Ben çıkıp oynasam daha iyi oynarım.

Ne pfffsi.Arda'dan başka oyuncu mu çıktı altyapıdan.Türkiyedeki altyapı sistemi zaten çok basit.Tanıdık varsa girersin.Ben kaç tane adam tanıyorum berbat oynayıp da Galatasaray altyapısımda oynamış olan arkadaşlarım bile var.Bölgesel altyapılarda oynadı ama hani topçu değil.

Ne pfffsi.Arda'dan başka oyuncu mu çıktı altyapıdan.Türkiyedeki altyapı sistemi zaten çok basit.Tanıdık varsa girersin.Ben kaç tane adam tanıyorum berbat oynayıp da Galatasaray altyapısımda oynamış olan arkadaşlarım bile var.Bölgesel altyapılarda oynadı ama hani topçu değil.

Geçelim bu işleri şut çekti işte ne var abilerinide görüyoruz durup durup şu çocuklara sarmayın şu maçta.

ibrahim demirbağ ne oldu

o çocuğu başka alt yapıdan almıştık filiz lisanslı floryalı sarışınlarda iş yok

#U21 Maç Sonucu | Konyaspor 2-0 Galatasaray

:red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt