Galatasaray UEFA Mali Kriterlerinden Sınıfı Geçti

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
0c9bbgshaber3_L6XOD.jpg

Galatasaray, 2013/14 bütçesinde verdiği açıkla 45 milyon avronun altında kalarak olası bir yaptırımdan kurtuldu.

Haberin Devamı GSC Portal'da...

:troll::troll::troll:

:melo::melo::melo:

fmde 5mden fazla zarar etmemeni istiyor uefa burda 40 45 gidiyor

Bu merak ettiğim bir konuydu.Ve ciddi şekilde endişeleniyordum.Çok şükür, Avrupa'da yolumuza devam edeceğiz.

Güzel haber. Portala da ekledim :)

Çok iyi ya aklandik bi nevi çok haber dönüyordu bunla ilgili lobi derler şimdi buna

Arena Aslanı ‏@ArenAslani 45 dk.

BİLGİ | UEFA kriterlerine göre 45 milyon eurodan az zararı olan kulüplere yaptırım uygulanmıyor. Galatasaray'ın borcu 38 milyon euro.

Arena Aslanı ‏@ArenAslani 42 dk.

BİLGİ | Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibimiz Chelsea de 35 milyon avro ekside. Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Abramovic.

Paralı basın bunuda yazın.

Sabah Spor ‏@sabahspor1 44 sn.

G.SARAY UCUZ ATLATTI.. UEFA'nın finansal yeterlilik kriterleri için bilançosu incelenen G.Saray yaptırım görmeyecek

:trollfacce.gif:

Adnan polat bik bik otuyodu uefa kriterleri diye saglam kapak oldu ona da.

**tapatalk**

Cok sükür bu süper bir haber. Bu konuda zaten hep endiseleniyordum Isi saglam tutmaliyiz, her sene CLde olmak sart.

Bu sene sampiyon olursak süper olur 4 yildizli forma acayip ilgi görür. Bende yazin Istanbula gidince alirim Insallah. :)

haber güzel ama süper değil, ekside olmak kötü bi durum. bi şekilde gelir gider dengesini sağlamalıyız.

bu sene kadar bı daha para harcamayız zaten guzel oldu bu..o 38m euro dırek bonservıs ucretı zaten

yalnız sermaye artırımı da tam zamanında geldi :D

Geri
Üst Alt