Galatasaray UEFA Mali Kriterlerinden Sınıfı Geçti

Hanoğlu Hakan :asd: Adam 2 yıldır ceza alacağımızı yazıyor. 2. kez çeyrek final oynayacağız inşallah.

Bugun uyari gelmis ve 10 gun sure vermisler. Yoksa avrupa kupalarina almiyorlar

Ş. Ergün: Kur farkından dolayı durum böyle, şubattaki yanıtın aynısını vereceğiz, tehlike yok....

Basın yakılan, çalınan oyların üstüne gidip yazacağına, yok Galatasaray battı, yok avrupaya almayacaklar, yok burdisso ülkeyi terketti gibi asılsız haber yapar.

Topunuzun Allah cezasını versin.

Çok Şükür..

bazı programlarda transfer yasağı gelebileceği (büyük ihtimal temennisi) söyleniyordu

hatta kendi kendime

bu yüzden herhalde devre arası bir sürü adam aldık...

yasak gelmeden işi bitirelim dediler diye düşünmeye başlamıştım

Seni de Inan Kirac'a yedirmeyecegiz baskan. Keep calm and watch Aysal.

Ne oluyor yine

Yine fenev maci yine taraftarla yonetimi birbirine dusurme çabası

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni de Inan Kirac'a yedirmeyecegiz baskan. Keep calm and watch Aysal.

Kendini çoktan teslim ettiği için yedirecek bir şey kalmadı bence.

Kıraç'ın aklı ile Terim'i , Dürüst'ü, Albayrak'ı gönderdi.

Kıraç'ın icazeti ile 100 Milyon ile geliyor diye aday ilan edildi.

Kıraç'ın akıl oyunları ile de gidecek. Biz kalsın desek de git artık desek de gidecek.

Polat da bir proje idi. Başarısız olup lise iktidarını güçlendirmek için Kıraç tarafından planlanan. Amacına da ulaştı. Lise olmadan bu kulüp bir hiçi taraftar bile diyecekti onunla. Çünkü Canaydın sonrası bir liseli daha gelse ve 1 sene bile başarısız olsa isyan çıkacaktı.

Polat da bile bile koltuk tatlı geldi oturdu.

Aysal da başarının kısa vadede geleceğini biliyordu. Başarı ile kredi sağladı. Şimdi de başarısız olacağını bile bile o seçime gitti. Gidene kadar kaç sene geçecek bilmiyorum ama gidene kadar şampiyonluk hayal. Gittikten sonra da İnan Kıraç'ın insafına kalmış.

Hayal çünkü

1. Gücünü pekiştiren iktidara karşıtlığı ile bilinen İnan Kıraç-Koç Holding'in limanına girdiğini artık herkes biliyor.

2. Başbakan ve tayfasına yaranmaya çalışan bir Aziz Yıldırım var başarı için.

3. Basında aleyhte haberler o gidene kadar 2-3 kat daha artacak. (FT lobisi, İnan Kıraç lobisi). Bunların kimi doğru çoğu yanlış olacak. YİNE TARAFTAR OLARAK HANGİSİ DOĞRU, YANLIŞ BİLEMEYECEĞİZ.

4. Mali tablo o kadar başarıya rağmen sıkıntıda. Giderler çok arttı. Kısa vade de döndürülmesi gereken para GİDERİ 260 MİLYON'DAN 470 MİLYON LİRAYA YÜKSELMİŞ.Bu çok büyük bir rakam. (Bu sene değil ama 2-3 sene içinde men edilebiliriz 1-2 sezon Avrupa Kupaları'ndan.)

Kendini çoktan teslim ettiği için yedirecek bir şey kalmadı bence.

Kıraç'ın aklı ile Terim'i , Dürüst'ü, Albayrak'ı gönderdi.

Kıraç'ın icazeti ile 100 Milyon ile geliyor diye aday ilan edildi.

Kıraç'ın akıl oyunları ile de gidecek. Biz kalsın desek de git artık desek de gidecek.

Polat da bir proje idi. Başarısız olup lise iktidarını güçlendirmek için Kıraç tarafından planlanan. Amacına da ulaştı. Lise olmadan bu kulüp bir hiçi taraftar bile diyecekti onunla. Çünkü Canaydın sonrası bir liseli daha gelse ve 1 sene bile başarısız olsa isyan çıkacaktı.

Polat da bile bile koltuk tatlı geldi oturdu.

Aysal da başarının kısa vadede geleceğini biliyordu. Başarı ile kredi sağladı. Şimdi de başarısız olacağını bile bile o seçime gitti. Gidene kadar kaç sene geçecek bilmiyorum ama gidene kadar şampiyonluk hayal. Gittikten sonra da İnan Kıraç'ın insafına kalmış.

Hayal çünkü

1. Gücünü pekiştiren iktidara karşıtlığı ile bilinen İnan Kıraç-Koç Holding'in limanına girdiğini artık herkes biliyor.

2. Başbakan ve tayfasına yaranmaya çalışan bir Aziz Yıldırım var başarı için.

3. Basında aleyhte haberler o gidene kadar 2-3 kat daha artacak. (FT lobisi, İnan Kıraç lobisi). Bunların kimi doğru çoğu yanlış olacak. YİNE TARAFTAR OLARAK HANGİSİ DOĞRU, YANLIŞ BİLEMEYECEĞİZ.

4. Mali tablo o kadar başarıya rağmen sıkıntıda. Giderler çok arttı. Kısa vade de döndürülmesi gereken para GİDERİ 260 MİLYON'DAN 470 MİLYON LİRAYA YÜKSELMİŞ.Bu çok büyük bir rakam. (Bu sene değil ama 2-3 sene içinde men edilebiliriz 1-2 sezon Avrupa Kupaları'ndan.)

Katilmiyorum. Aysal'in erken secime gitmesinin tek nedeni, yonetimine yerlestirilmis Inan Kirac ajanlarini tek kalemde temizlemekti. Inan Kirac, baskanimizdan destegini tamami ile cekmistir. Bunu kendi agziyla soyledi. Bir savas basladi ve bu savasta benim safim Galatasaray'i senelerdir icten ice kemiren derin olusumu tarihe gomecek olan baskanimiz Unal Aysal'in yanidir.

tahir öyle beyle saldırmıyor suan twitter ve sporx de

dinlemeyin bu şerefsizleri yedirmeyin takımımızı.

amaç belli , fb maçına kadar klubü daha fazla yıpratmak.

Çok Şükür..

bazı programlarda transfer yasağı gelebileceği (büyük ihtimal temennisi) söyleniyordu

hatta kendi kendime

bu yüzden herhalde devre arası bir sürü adam aldık...

yasak gelmeden işi bitirelim dediler diye düşünmeye başlamıştım

Fanatik gazetesi

benim bu yorumumu almış

''KORKUNÇ İDDİA'' şeklinde veriyor siteden.

..... basın bunu yazamadı tabi

Spor Dünyası ‏@sporistacom 3 dk.

FLAŞ !! UEFA'dan, Galatasaray Kulübü'ne Avrupa Kupaları'ndan men ve transfer yasağı gelebilir. (DHA)...

doğan grubu bu sırlar bizimle çok uğraşmaya başladı yönetim ağır bi bildiri yayınlamalı...

Spor Dünyası ‏@sporistacom 3 dk.

FLAŞ !! UEFA'dan, Galatasaray Kulübü'ne Avrupa Kupaları'ndan men ve transfer yasağı gelebilir. (DHA)...

doğan grubu bu sırlar bizimle çok uğraşmaya başladı yönetim ağır bi bildiri yayınlamalı...

bu tür haberler borsada kulübü etkilemiyor mu anlamıyorum neden bizimkilerin bunlara hadlerin bldirmediklerni.

fener ceza alır sırf borsa için ceza meza yok fenerin cuma günü rakipleri belli olacak derler vurgun yaparlar.

bizim için ortalıkta bişey yok borsada dağılalım diye ortalığı yangın yerine çevirirler.

Geri
Üst Alt