GSC Haber Galatasaray; UEFA ve Liverpool'u Galatasaray Lisesi'nde Ağırladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1773160316554.webp

Galatasaray; UEFA ve Liverpool'u Galatasaray Lisesi'nde ağırladı.

Dursun Özbek: "Bu sene Liverpool ile ikinci maçımız. Burada ilk maçta onları yenmiştik. Güzel bir maç olacağını bekliyorum, statta çok muazzam bir atmosfer olacak. Sakatlık olmadan, taraftarımızın, gelenlerin futbola doyduğu bir maç olacak. Rakibimizi de burada okulumuzda, tarihi binamızda ağırladık. Bu akşam için inşallah taraftarlarımıza çok güzel bir maç seyrettirelim. Öğrencilerin etkinliği benim için de sürpriz oldu. Hem Galatasaray'ın hem de Liverpool'un söyledikleri marşları çaldılar. Bu katkılarından dolayı onları da tebrik ediyorum."

Liverpool Genel Müdürü Andy Hughes: "Mükemmel misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederiz. Son maç için Galatasaray Adası'na gittik ve şimdi de burada, lisede bir film ve öğrencilerin gösterisini izledik. Burada olmak gerçekten çok özel ve tabii ki bu akşamki harika maçı ve inanılmaz stadyumun muhteşem atmosferini sabırsızlıkla bekliyoruz. Çok teşekkür ederiz."

UEFA Genel Sekreter Yardımcısı ve Futbol Direktörü Giorgio Marchetti: "Çok heyecan verici bir maç olacağını düşünüyorum. Her türlü sonuca açık. Galatasaray herkesi yenebileceğini gösterdi. Bu yüzden ne olacağını bilmiyorum, her şeyin olabileceğini söyleyebilirim. Bu sezon Galatasaray iyi bir performans gösterdi. Liverpool'u zaten yendiler. Juventus'u elediler. Turnuvada ilerleyebileceklerini gösterdiler. Bu durum bu turnuvanın güzelliği."

Fenerli bir iki cagirsaydiniz cay getir gotur yapardi hem dunya gozuyle Liverpool Uefa ile felan tanisirlardi

1000212742.webp

Bir rivayete göre daha sonra lisenin gizli bölümünde Uefa ve Liverpool yetkililerine yapmaları gerekenler aktarılmış.

Serdal: “Veli Efendiye gelsenize la tiner içip kupon yaparız”

Klas 1 camiayız. Jk olsa köftecide ağırlardı.

UEFA'lı dingillere yemek vermemişsinizdir inşallah.

Ne kadar elit... Sadettin başkan olsa koca g*tlü spikerlerini ve egzotik otlarını gösterirdi.

Şikeci kafası: ooo bunlar herşeyi ayarlamış abi. Yapı abi

Geri
Üst Alt