Tier 1 Galatasaray, Ugochukwu Transferini Bitiriyor

Istermisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
Saha performansını görmeden yorum yapamayız şu an için kağıt üzerinde fena bir transfer durmuyor zorunlu opsiyon olmaması önemli bu tipte bir oyuncu uzun süredir oynatmadık takıma adapte olabilecek mi bakalım

Saha performansını görmeden yorum yapamayız şu an için kağıt üzerinde fena bir transfer durmuyor zorunlu opsiyon olmaması önemli bu tipte bir oyuncu uzun süredir oynatmadık takıma adapte olabilecek mi bakalım
Bence opsiyon kolay gerceklesen bir opsiyondur. Mesela 10 tane ilk onbir maci. Yoksa adamlar vermezdi. Ancak baska isteyeni yoksa olabilir. Durum oyleyse iyiye isaret olmaz.

transferi recep abi yapti diyebiliriz

sesini cikarmasa hic adam gelmeyecekti

3 5 skills videosu çaktık yanıltabilir ama bu arkadaş neden 20 yaşında 35'lik adam gibi ağır çekimde oynuyor, biraz paspallık var üzerinde gabriel sara paspallığı diye geçer literatürde

Tamam da bu dedigimi yok sayan bir aciklama degil ki. Yuzde olsa da, o yuzde dusuk olabilir. Ben mi bir seyi kaciriyorum?
Yok sen 10 tane 11 maçı dedin ya ona ithafen bilgi amaçlı , maç sayısıyla alakası yokmuş.

Yüzdelik olarak %10'luk birşey olacağını sanmam bu saçma olur, en kötü maçların (toplam dakikasına vurup) %50'sinde oynamış olmalı olabilir, bu rakam daha yüksek de olabilir %70 gibi mesela.

Ilgaz çınar 'ın oyuncuyu övdüğü videoyu izledim ve içime şüphe düştü. Galatasaray taraftarı ekseriyetle futboldan anlamaz; anlamadığı gibi abarttığı yorumcular vardır. Bu da onlardan biri.

İlk kez bir oyuncuyu izlediğim videolardan beğendim hem altı hem sekiz numara oynayabilen bir oyuncu. Forvete koysan orada bile oynar bence ayağı temiz çok yönlü çok işlevde bir oyuncuya benziyor. Videoda yaptıklarını istikrarlı bir şekilde yaparsa 50 milyon Euro Luk oyuncu almış oluruz

Birisi ağır demiş hiç anlam veremedim gayet hızlı bir oyuncu

1.70 liklerle kıyaslarsan, 1.90 lık her adamı dar alanda ağır görürsün haliyle; fiziğine göre gayet de hızlı çocuk. 8 numara oynatılması hata olmuş, belki ellerindeki kadro gereği ihtiyaç hasıl olduğu için öyle yapmışlardır. Orijini, tam da ihtiyaç duyduğumuz 6 numara; benim önceden bildiğim ve şimdi anlatılanlar bu dediğimi destekliyor. Merkez için ideal profil olarak gördüğümü ismi ilk çıktığından beri söylüyorum. Hayırlı olacaksa gelsin inşaallah.

Başarılı bir transfer kim ne derse desin mantıklı hamle. Faydalı olacağına da inancım tam olmaması için bir neden yok

Yeni Nzonzi diyebilir miyiz?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

22 yasinda premier ligde 70 kusur maca cikmis Chelsea gormus Rennes alt yapisinda yetismis su ana kadar 55 milyon euro bonservis odenmis kendisi icin bunlar bence onemli kimse bu paralari durduk yere vermez.Saha performansini gormek lazim on libero oyuncudan skills videosu olmaz yaniltici olur.Videolarda dikkat ceken ozelligi topu alip dikine cikmasi ve pres yapmasi bu anlamda aradigimiz oyuncu izlenimi verdi.

Geri
Üst Alt