Tier 1 Galatasaray, Ugochukwu Transferini Bitiriyor

Istermisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
Manzambi önerisi gelir birazdan

bi de şey var; fransa alt ligi böyle oyuncularla dolu 3 milyona alırız

Newcastle ve SC Freiburg, 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Johan Manzambi'nin 60 milyon Euro'luk transferi konusunda tam bir anlaşmaya vardılar.

Kulüpler arasında her şey tamam. Newcastle, Manzambi ile anlaşmanın son detaylarını tamamlıyor. Uzun vadeli sözleşme hazırlanıyor.

[Sky DE]

Manzambi önerisi gelir birazdan

bi de şey var; fransa alt ligi böyle oyuncularla dolu 3 milyona alırız
Iyi de Manzambi'de Vasfi'nin anlattigi gibi aaa+ takiminda oynayan ama oraya daha iyisi geldigi icin gozden dusmus oyuncu profili degil ki? Onun anlattigi tarzda U23 kimmis cok merak ediyorum buyuk ihtimal dogru bir isim de veremez kimse bu kurala uygun bir oyuncuyu. Bazen cok ezbere yorumlar var forumda sanirsin yabanci kurali serbest.

Rennes alt yapisi gormus oyuncu zaten tek haneli rakama alamiyorsun artik o da ayri bir sey.

Iyi de Manzambi'de Vasfi'nin anlattigi gibi aaa+ takiminda oynayan ama oraya daha iyisi geldigi icin gozden dusmus oyuncu profili degil ki? Onun anlattigi tarzda U23 kimmis cok merak ediyorum buyuk ihtimal dogru bir isim de veremez kimse bu kurala uygun bir oyuncuyu. Bazen cok ezbere yorumlar var forumda sanirsin yabanci kurali serbest.

Rennes alt yapisi gormus oyuncu zaten tek haneli rakama alamiyorsun artik o da ayri bir sey.

manzambi'yi ben de zaten u23 önerisi olarak gelir diye söyledim admirim dsdsds

şimdi şöyle insanların takımımız için gerçekten hep en iyilerinin gelmesini istediğini biliyorum, hepimiz istiyoruz aslında yani önümüzde atıyorum Nathan De Cat alma şansımız varken biz gidip Ugochukwu'yu alalım demiyoruz ki

sadece hocanın bahsettiği o üst seviye u23'lerin parasını ödesen bile TR'ye gelmek istemediği çok aşikâr.

yıldız oyuncu statüsünde adam getiriyorsan artık top seviyede yeterince oynadım ve daha iyi para kazanmak istiyorum diyordur ya da türlü problemlerle o takımda artık rotasyona düşmüştür. u23 olarak harbiden iyi bi u23 getirmek istiyorsan da bi sıçrama yapıp iyi bi yere transfer olmuştur ama orada beklenen patlamayı yapamamıştır ki ugo buna uygun

ayrıca ugochukwu tarzı oyuncular günümüz futbolunun maalesef ki olmazsa olmaz tarzları. gittikçe basketbol fiziğine dönmeye başladı futbol, bugün Torreira'dan daha iyi bi futbolcu olmadığına eminim ugo'nun ama her türlü ŞL deplasmanında daha çok işimize yarayacak defansif orta saha bölgesinde.

Ugaçüküviku denilen herif daha gelmedi mi

yine yanlış profil bize torreira mertens gibi avrupanın hatrı sayılır takımlarında kendini kanıtlamış ama yerlerine aaa+ oyuncular transfer edildiği için gözden düşen kaliteli topçular lazım.
Profil tam ihtiyacımız olan yalnız yanılıyorsun Liverpool ve Juventus deplerinde Samsun depinde böyle bir topçumuz olmadığı için ezildik

Ha topçu tutmaz o ayrı. Ama profil doğru

Dogru teklif gelirse satilabilirler ama sana sordugum o degil, +4 icin kimler var aklinda onu soruyorum.
+4 planlamam yok hangi gençten verim aldık ki de genç oyuncu isteyeyim? singo geliyor patlıyor jelert geliyor patlıyor nhaga geliyor daha sahada göremedik. bu takım iskeletini 10 kaliteli yabancı olarak planlamalı. kontenjan dolsun diye transfer yapmamalı. adapte sorunu oluyor demek ki gençlerin hocayla sistemle.

+4 planlamam yok hangi gençten verim aldık ki de genç oyuncu isteyeyim? singo geliyor patlıyor jelert geliyor patlıyor nhaga geliyor daha sahada göremedik. bu takım iskeletini 10 kaliteli yabancı olarak planlamalı. kontenjan dolsun diye transfer yapmamalı. adapte sorunu oluyor demek ki gençlerin hocayla sistemle.
O yanlis olur iste, sen seneye yine 50 maca cikacaksin elindeki Turk kaliteli oyuncu sayisi zaten minimum sayida var. 10 yabanci ile yola cikarsan yine Monaco deplasmaninda PAF takim kadrosunu gorursun yedeklerde. O dedigin sakat is. Kaanlar, Ahmed Kutucular ile devam edelim diyorsun kisaca sunku yedeklere baska kimi koyacaksin..

Bu mu dogru planlama simdi?

Gecen sezon senin dedigini yapti (10 yabanci ile ligi acmak), gorduk sonra olanlari. Devre arasinda mecbur Lang'i falan almak zorundaydi yoksa sampiyonluk gidiyordu. Juventus macini da alamiyordun.

10+4 varken mecbur tamamini kullanacagiz. Yoksa ayni kisiler cikip hocaya da laf atar bu takim nasil rotasyon yapmiyor diye, yedeklerde iyi oyuncu olmadigindan.

O yanlis olur iste, sen seneye yine 50 maca cikacaksin elindeki Turk kaliteli oyuncu sayisi zaten minimum sayida var. 10 yabanci ile yola cikarsan yine Monaco deplasmaninda PAF takim kadrosunu gorursun yedeklerde. O dedigin sakat is. Kaanlar, Ahmed Kutucular ile devam dersin o durumda.

Bu mu dogru planlama simdi?

Gecen sezon senin dedigini yapti, gorduk sonra olanlari. Devre arasinda mecbur Lang'lar falan alinmak zorunda kaldi yoksa sampiyonluk gidiyordu.
ben de isterim genç oyuncu uçsun kaçsın coşsun ama okan hoca ile kötü tecrübeler yaşadık şüphem o. 50.000 kişi önünde oynayacak özgüvenli topçu. bu sezon torreira lemina biraz daha geri giderse bu gençten de verim alamazsak patlamayalım diye.

ben de isterim genç oyuncu uçsun kaçsın coşsun ama okan hoca ile kötü tecrübeler yaşadık şüphem o. 50.000 kişi önünde oynayacak özgüvenli topçu. bu sezon torreira lemina biraz daha geri giderse bu gençten de verim alamazsak patlamayalım diye.
Genc var acemi var o ayrimi dogru yapmak lazim.

Genc demek ne? Elin adami 22-23 yasindaki oyuncuyu full product, yani olmus oyuncu yas kategorisinde goruyor. Bunun neyi genc daha? Sen 17-18 yasinda acemi cocuk almayacaksin ki? Onlari zaten hoca oynatmadigini biliyoruz.

+4 varken gideceksin 3-4 tane EPL gormus, Ligue 1'de oynamis, Serie A'da 2 sezon gecirmis, veyahut LaLiga oyuncusu olan belirli bir levela cikip mac tecrubesi olan oyuncular alacaksin. Bunlarda 21-23 yas arasi olarak bakmak lazim. Bunlari da almayacaksan takimda tempo yok, dinamizm yok dememeniz lazim.

Basariya ac oyuncuyu nereden bulacagiz o zaman?

Hoca yine oynatmazsa sorunu hocada arariz, sen yonetim olarak mecbur bu dogru planlamayi ve yukarida anlattigim gibi , transferleri yapacaksin.

bu yaşta ,siyahi, adam yiyen, fizikli ,dripling yapabilen ve nijerya kökenli fransız topçu. tutmama ihtimali yok gibi oyuncuyu tanımasam da :D

Kendisinin dediği aslında Lesley Rennes'te 6'da oynamış ve kendi potansiyelini göstermiş büyük paraya transfer yapmış. Sonra bir sakatlık yaşamış. Burnley'de onların oynadığı oyun tarzında kendi oyununu gösterememiş hatta alakasız yerlerde oynatılmış hala 22 yaşında ciddi bir potansiyel barındıran bir oyuncu.

Geri
Üst Alt