Tier 1 Galatasaray, Ugochukwu Transferini Bitiriyor

Istermisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
Opsiyonla 33 ü buluyor iyi para..Gecen Baleba duyumu okudum Gardi sozde 50ye getiririm demis..Bu paralara oluru varsa Baleba zorlanmali kesinlikle .. Veya Mate Sarr.. Bu 2 isim de oyun ici agresiflik olarak bize cok daha fazla katki saglar..
%60-70 olumlu bakiyorum bizim orta saha yol gecen hani oluyor boyle sizeli biri mutlaka fayda gosterir ..Herifin ciddi prof. mac sayisi da var.. opsiyonun maca bagli olmasi iyi birsey zorunlu olsa kesinlikle istemezdim..
Toplasan max .5 macini izledim bu sezon cogu da tam 90 dk degildir .. Burnley taraftarinin abarttigi gibi kotu bir topcu degil sanki Burnleyde kim top oynadi da ihaleyi bu cocuga yikiyorlar..
Bende orta sahada fiziki olarak caydırıcı birini bilhassa takımda görmek istiyorum. Hatta Mc Tominay ı bilhassa bu yüzden çok istemiştim.

Burnley detayında bahsettiğin bakış açısı çok doğru, sonuçta takımdaki atmosfer oyuncuya da mutlaka yansıyor, bu önce antrenman kalitesine sonra maç motivasyonuna ve haliyle de sahaya da sirayet ediyor.

Gerek yaşı gerekse hala da yatırım yapılabilir potansiyeli rakamlarda mevcut şartlarda uçuk değil, sonuçta İngiltere den oyuncu alıyorsun, kağıt üstünde akla yatıyor.

Niyaga dan ne artısı varmış. Bilen varsa yazabilir mi kimdir bu velet

Bu nasıl bir oyuncu?

Nhaga ile birlikte 11 çıkarlarsa
1783701368003.webp

Koray Gök'ün anlattığını göre düz 6 numaraymış bu arkadaş. Driplingi var ama oyun kurmasını falan beklememek lazım belli ki. Fransa'nın genç Milli Takımlarında oynadıysa zaten boş adam değildir de bizde ne kadar tutar artık bilinmez.

Hayırlısı olsun.

Genel Süre ve Skora Katkı
  • Maç Sayısı: 35 Maç (27 İlk 11, 8 Sonradan Dahil Olma)
  • Alınan Süre: 2.350 Dakika
  • Gol: 3
  • Asist: 1
  • Gol Beklentisi (xG): 2.5 [1, 2]

Pas ve Oyun Kurma Başarısı
  • Toplam İsabetli Pas: 788 (%83 Başarı Oranı)
  • Uzun Pas İsabeti: 47 (%53 Başarı Oranı)
  • Asist Beklentisi (xA): 0.42 [1]

Defansif ve Fiziksel Güç
  • Kazanılan İkili Mücadele: 122

• Kazanılan Hava Topu: 26
  • Toplam Müdahale (Tackle): 51
  • Pas Arası (Interception): 18
  • Şut Engelleme (Block): 21 [1]

Defansif Disiplin
  • Sarı Kart: 1
  • Kırmızı Kart: 1
  • Yapılan Faul: 28 [1]
Burnley takımının en çok süre alan isimlerinden biri olan genç oyuncu, defansif aksiyonlardaki başarısının yanında duran toplardan ve ceza sahası dışı şutlardan bulduğu 3 golle takımının en golcü üçüncü ismi olmayı başarmıştır.

Adam 3 golle takımın en golcü 3. İsmi olmuş. Bu burnley nasıl bir takımmış ki arkadaş 3 golle en golcü 3. İsim olabiliyorsun?

Umarim basarili olur ama zorunlu alim maadeside öyle kolay birsey degildir insallah sonucta ucuz bir oyuncu degil

Oyuncunun 6 no olarak kullanıldığı Rennes günlerinden. Bir diğer farkta Rennes son sezonlarda oynadığı takımlardan ziyade daha önde basan ve hücum oynayan bir takımdı. Maç berabere bitmiş diye hatırlıyorum bu arada Theate kötü oynamıştı sanki zaten orada isteneni veremediği için kiralık+ opsiyona gönderilmişti. Bu Rennes'te Truffert, Gouri, Terrier vardı o zaman baya gözde olan oyuncular olarak.

SON DAKIKA | Galatasaray 🇹🇷, Burnley forması giyen Fransız orta saha Lesley Ugochukwu’yu kadrosuna kattı. (via @FabrizioRomano)

Geri
Üst Alt