Galatasaray: "Uğur Dündar ve benzeri provokatör yöneticiler yüzünden dün akşam bir üyemize ve 14 yaşındaki kızına saldırı düzenlenmiştir"

100 yaşına gelmişsin hala ergen çocuklar gibi hareket ediyosun bazı şeylerin yaşla alakası yok gerçekten

Bu Fenerliler hasta. Hasta bir zihniyet besliyor bu kulüp. Bizim için en kek rakip türü aslında. Yoksa bu kadar imtiyaz, destek ve para akıtılan bir kulübün bu kadar önünde olamazdık herhalde. Hasta zihniyetleri yüzünden dipsiz bir kuyu gibiler. Ülkenin başına bela bu kulüp, futbol deyip geçmemek lazım.

Yuh be
Devlet nerde kardeşim ?
Testinin kırılmasını mı bekliyor ?
İnsanların evlatları öldüğünde mi ortaya çıkacaklar o zaman mı nasihat verecekler ?
Yoksa batıda da ayrı bir plan mı var bu iki takım üzerinden ?
Sporda şiddet yasası nerde ya da onu bırak normal yasalar nerde? Ne zaman uygulanacak? Birbirlerini kırmaya başlayınca mı?
Devleti bilmem de bu işlerin kontrolünü sağlayacak devlet görevlileri retweet ile meşgul.

Kan dokulecek, istedikleri olacak.

40 kişi bir çocuğa saldırdı bir tane gazeteci çıkıp açıklama yaptı mı aşağılık insan bunlar.

Spor bakani devreye girsin diyorsunuz da adam ridvan’in kankasi

Hatta vedat muriqi transferinde oyuncunun zorlanarak fenere gitmesini saglayan da yine ayni sahis

Kendi isimizi kendimiz görmeliyiz yani

Herkese bunlarin bir terör örgütü oldugunu göstermeliyiz

Tribun de sosyal medya da kulubun resmi hesaplarindan fenerbahce terör örgütü diye bahsedilmeli ve bu örgütün ele basinin da ali koc denen yali cocugunun oldugunu göstermeliyiz

Sokağı provoke edip son maç can güvenliğimiz yok çekecekler yönetim bunlara karşı boş durmasın da taraftar şampiyonluk gelene kadar itidali bırakmamalı.

Bizim yönetim zannediyor ki bize tokat atıldığında öteki yanağımızı çevirdiğimizde ortam sakinleşir, herşey normale döner.

YAHU BUNLARIN ANLADIĞI ŞEY DAYAK. BAĞIRIP ÇAĞIRMAK. PARMAK SALLAYARAK TEHDİT ETMEK. BUNLARIN ANLADIĞI ŞEY BU

Sen yap bunları yemin ediyorum iki dakikada adam olurlar. Biz bunları yapmadıkça kendilerini bi bok sanıyorlar

Ayrıca taraftarın da bi dayanma gücü bir sabrı var. Daha ne kadar bizi zorlayacaksınız. Sabrımız kalmadı yahu

Juventus da terör olaylarını bahane etmişti zamanında. Bu itler de aynısını yapma peşine girdiler

Erden Timur’a yapılan her türlü hakaret, iftira, tehdit Galatasaray’ın 30 milyon taraftarına yapılmıştır.
Bunu yapan şuursuz, şımarık, bunak kim olursa olsun o lafların altından kalkamayacaklar.

Yani bir camia bu kadar tehdit edilmesine rağmen bu kadar sessiz kalıyor ve hala itidal çağrısı yapıyorsa bunun altında bişey aramaya başlıyor insan. Hayırdır yani gebe durumunuz mu var kardeşim?

Eğer saha içi konsantre bozulmasın diye yapıyorsanız tamam. Bunu da sene sonunda görücez. Eğer şampiyon olduğumuz halde çıkıp bunların bütün yalanlarını gümbür gümbür anlatmazsanız yemin ediyorum şampiyonluk kutlamıcam. Bekliycem. O gün geldiğinde bu şeref yoksunlarının bütün pisliklerini masaya yatırıp, videolarla destekleyerek itin kıçına sokup çıkardığınız zaman benim için de şampiyonluk gelmiştir

Yoksa sokarım böyle sinir harbinde gelmiş şampiyonluğa

Benim gazım noolcak kardeşim. Kim alacak benim gazımı eeeyy yönetim. Basiretsiz yönetim 😡

Geri
Üst Alt