Galatasaray Ürünleri Markafoni'de !!

Barış Tufan

Parçalı Üye
Arkadaşlar şimdii gördüm Markafoni'de Galatasaray'ın Adidas ürünleri satışa çıkmış baya uygun fiyatlar var.İlgilenenler bakabilir...

Cevap: Galatasaray Ürünleri Markafoni'de !!

Oha indirime bak. Müthiş lan

Genelde XS-S-M bedenler yok hiç. Hep 2XL ve 3XL bedenler var.

Ayrıca Garnili Saten Gömlek Keita'nın giydiği bizim sitede 29TL'ydi sanırım burada 42.9TL :D

4 tane forma aldım teşekkürler Barış bilgilendirdiğin için. 2009 beyaz formasını ve 2008 turuncu formasını arıyordum zaten alacaktım :)

4 tane forma aldım teşekkürler Barış bilgilendirdiğin için. 2009 beyaz formasını ve 2008 turuncu formasını arıyordum zaten alacaktım :)

bu arada turuncu forma iptal oldu beden kalmamış :) neyse beyaz ve düz kırmızı daha çok lazımdı buldum onların bedenlerini

Markafoni-Trendyol reisdir :tiphat:

Koyu kırmızı forma

Oğluma parçalı forma

Eşime t shirt

Kendime kırmızı yağmurluk

Ve Şort aldım

Hepsi 119 Tl. Müthiş fiyat harbiden

Ev arkadaşım forma koleksiyonu yapıyordu. Onun için harika oldu, ben de bere aldım siyah. 190 Tl tuttu hepsi 6 forma + bere. Haberdar ettiğin için saol renkdaş. :)

Markafoni adam olsun bana bi indirim çeki versin :)

Sömürdüm bende. :)

Alan arkadaşlar için söyleyeyim,ürünler bayağı geç geliyor ve kullanılmış ürün gelebilir dikkat edin.

Güvenilir değil.

Sorun yaşayanlar sorunu anlatırlarsa sevinirim.Söylediniz de gelmedi mi? Trendyol-Markafoni-Limango en çok güvendiğim alışveriş siteleridir...

Kuzenlerimden de 180 Tl'lik alışveriş geldi. Hehe çok iyi oldu bu. Artık çıktığı gibi almasam mı formaları, kazık yemiş gibi oluyorum :( :D

Bayraklara yüklenin 2m ye 3m bayrak 29.90 tl..

4-5 kere markafoni'den alışveriş yaptım, hepsi 2 hafta içinde geldi.

Hepsi de son derece kullanılmamıştı. :)

Bu siteden epeydir alışveriş yapıyorum, yaşıyacağınız en büyük sorun geç gelme oluyor. Yada ellerinde ürün ( firmanın yanlış adet bildiriminden ötürü) bitmiş oluyor onun yerine mudaili ürün öneriyorlar + ürnün fiyatı kadar hediye çeki veriyorlar. Memnun edicez diye göbeği çatlıyor adamların .

Geri
Üst Alt