Galatasaray: VAR Kayıtları Açıklansın!

İşte tam olarak yapılması gereken bu. Sezon başınsam itibaren tek tek ugrasilsin bu işle. Ugrasilsin ki totalde kaç puanımız gasp edildi çıksın ortaya. Aynı şeyi diğer takımların da yapmasını isterim açıkçası.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hedef şaşırtmayın.
Yine suçu hakemlere atarak kalan maçları da heba etmiş oluyoruz.

10kişi kalmış, kadrosu rezil feneri öne geçmemize rağmen yenemiyorsak tek suçlu hakem değildir.

Takımı ortasahasiz bırakan,

İleriyi forvetlere doldurup onlara top getirecek oyuncuları çıkaran,

Oyuncusu keyfi olarak oyundan çıkmak istiyor diye kabul edip oyundan alan hocanın hiç mi suçu yok?

Bu halde olmamızın suçluları

%75 terim
%15 hakemler
%5 fenerasyon
%5 yönetim

Hedef şaşırtmayın.

10kişi kalmış, kadrosu rezil feneri öne geçmemize rağmen yenemiyorsak tek suçlu hakem değildir.

Oyuncusu keyfi olarak oyundan çıkmak istiyor diye kabul edip oyundan alan hocanın hiç mi suçu yok?

%75 terim
%15 hakemler
%5 fenerasyon
%5 yönetim

terim nefreti galatasaraylılığınızın önüne geçiyor. şu yazının akla mantığa uygun 1 cümlesi dahi yok. fb sayı olarak 1 kişi eksik oynamış olabilir ama hakemin maçı dengeleme çabalarına karşın 2 kişi fazla oynamalarını yeğlerdim. aç bi kulubün paylastıklarına bak.

Ali Palabıyık tetikçisinin banka hesap kayıtları da incelenmeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

terim nefreti galatasaraylılığınızın önüne geçiyor. şu yazının akla mantığa uygun 1 cümlesi dahi yok. fb sayı olarak 1 kişi eksik oynamış olabilir ama hakemin maçı dengeleme çabalarına karşın 2 kişi fazla oynamalarını yeğlerdim. aç bi kulubün paylastıklarına bak.
Biz terimin, o stadta 10 kişi fenerden hakem kollamasi olmadığı halde bile 6 yedirtigi rezaletini de gördük.
Ses etmedik.

Artık bıçak kemiğe dayandı.

2 maçtada geriye düşmüş rezil rakibine puan veriyorsan eğer tek suçlu hocadir.

Bu onun bunun evladının hakem olarak maça atandığını gördüğümde eyvah demiştim.Bunun kadar sinsi içten pazarlıklı şerefsiz bir insan evladı az bulunur.Bütün şartlar zorlanıp bu herifin düdüğü astırılmalıdır.

konusu silinen videoyu da koyalım,utanmayın bu kadar.her sucu terime atmayalım

Biz terimin, o stadta 10 kişi fenerden hakem kollamasi olmadığı halde bile 6 yedirtigi rezaletini de gördük.
Ses etmedik.

Artık bıçak kemiğe dayandı.

2 maçtada geriye düşmüş rezil rakibine puan veriyorsan eğer tek suçlu hocadir.

Aramizda makara amacli fenerol projesine destek olanlar vardi. Mutlumusunuz?

Hedef şaşırtmayın.

%75 terim
%15 hakemler
%5 fenerasyon
%5 yönetim

Üstad yaşından dolayı sert konuşmak istemiyorum fakat aynı gün hem şikecilerin hem de akbilcilerin aynı anda bize karşı açıklama yapmasını normal bulup hala en büyük suçu terimde buluyorsan kusura bakma ama git başka takım tut. Hangi hoca bu kadar oyuna bu kadar baskıya bu kadar gizli işe karşı dayanıp devam etmeye çalışırdı? Hocayı sene sonu elbet eleştiririz ama seni ne zaman görsem hoca sana bir şeyler yapmış gibi burada haykırıyorsun.

Bu işin peşini bırakmamak gerekiyor, hiçbir sonuç elde edemesek bile bundan sonra bu kadar kolay hak yiyemezler tepki gördükleri için biraz çekinirler ...

Dusmanin ekmegine yag surmektir bu yaptiginiz, onlarin istedigide bu. Yok terim yok belhanda yok yonetimmis kardesim onu bunu bosver asil dusmani tartisin.

GALATASARAYin sampiyonluguna sezon basindan beri her pislikle celme takan kimdir yada kimlerdir?

Siyaset mi? Masonlarmi? Tffmi yada tupcumu? Reismi?

Dun yasananlar baskasina yasitilsaydi ortalik yangina verilirdi. Sanki birsey olmamis gibi herkez suskun. Tepki vermemiz lazim, heryere tepki verilmeli

Hedef şaşırtmayın.

%75 terim
%15 hakemler
%5 fenerasyon
%5 yönetim

Aponun dediğine gore konyaspor maçının kayıtlarını almışlar önce onu yayinlasinlar

Geri
Üst Alt